Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

kızlar ben de varım sizinle.beraber olmadan kilo verilmiyor.ben de 1,67 boyunda 89 kiloyum.ama bu seferkesin başaracağım. yediklerimizi yazıyoruz ama ben akşamları yazbilicem am kaç kilo olduğumuzu takip edlim herkesi öpüyorum

Canım benim bundan 1,5 yıl evvel arkadaşımla spor salonuna gidiyorduk. Oda inanılmaz azimliydi. Kendisine bel korseleri, terletici eşofmanlar aldı. O giydi ben giymedim çünkü asla sıkıntıya gelemezdim. Spor yaptığım ortam okadar sıcakki artık midem bulanıyordu. Sonuç ; İkimizde eşit olarak kilo verdik. Ne o benden önce zayıfladı, nede ben ondan sona.. Ben bi etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkcası... Yinede size kalmış. Yanımda canlı örneğini birebir gördüm walla. O yüzden hiç almak gelmiyor içimden.
Şu titreşimli göbek aletlerinide bağladım her akşam karnıma bi işe yaramadı onuda ayrıca belirtmek isterim. :KK43:
işin sırrı boğazımızı tutmakta.. Düzenli spor yapmak :))

kızlar sizce yürüyüş yaparken haşema giymek sauna esofmanı etkısı yaparak terleyerek kilo vermeye yardımcı olur mu? deneyenınız var mı?

Hoşgeldin aramıza canımm. Kesinlikle verilmiyor. Eee zayıflayıncada buluşuruz artık. Örneğin bugün ne yediğini anlatarak başlayabilirsin. Ben yazdım mesela.. İnşallah başaracağız canım benim İNŞALLAHHHHH .. Bende hafta içi gündüzleri yazabileceğim. Akşamları maalesef :KK43: birde haftasonları :KK43:( . Bende öptüm canım benim.
165 boy 91 kiloyum :KK43:

kızlar ben de varım sizinle.beraber olmadan kilo verilmiyor.ben de 1,67 boyunda 89 kiloyum.ama bu seferkesin başaracağım. yediklerimizi yazıyoruz ama ben akşamları yazbilicem am kaç kilo olduğumuzu takip edlim herkesi öpüyorum

slm kızlar nasıl gidiyo diyetler benim diyet sapıttı ya çok yiyorm ya hiç yemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin
bugün yediklerimi yazıyım hemen
sabah
2 dilim ekmek
birazcık peynir

öğlen
1 bardak ayran
2 tane galeta

az öncede yarm çay bardağı portakal suyu içtim bu kadarcık akşamda evde ne varsa ekmeksiz yerim artık

Ama canım benim neden normal kahvaltını yapmıyorsun ?
Ayrıca salam, sosis, sucuk kesinlikle yasaklılar listesinde yer alıyor.
Bu listeyi sana kim verdi canım ???
Sakın kızma bana ama sağlıklı bulmadım listeni. :KK43:

Canim karbonhidrat diyeti bu salam sucuk filan serbest az miktarda
sabah dedigime bakma canim yaa saat 12geliyordu normalde yaparimda bugünlül böyle olduu:):)
Niye kiziyimki sonucta birbirimize yardimci oluyoruzz:)

slm kızlar nasıl gidiyo diyetler benim diyet sapıttı ya çok yiyorm ya hiç yemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin
sabah
2 dilim ekmek
birazcık peynir

öğlen
1 bardak ayran
2 tane galeta

az öncede yarm çay bardağı portakal suyu içtim bu kadarcık akşamda evde ne varsa ekmeksiz yerim artık

Canimm bence cook yememissinki

Ama birtanem bukadarcıkla doymazsınki.. Haklı olarak sapıtırsın.
Bak ben
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
yada bir dilim ekmek ye bir haşlanmış yumurta ye
yanında salata..

öğlen
8 yemek kaşığı sebze
salata

canım arkadaşım böyle yapma ama acıkırsınnn yaa :KK43:(

sabah
2 dilim ekmek
birazcık peynir

öğlen
1 bardak ayran
2 tane galeta

hımm bilmiyordum. Bana diyetisyenim kesinlikle yasak asla yemiyeceksin dedi.
:)) hihi

Canim karbonhidrat diyeti bu salam sucuk filan serbest az miktarda
sabah dedigime bakma canim yaa saat 12geliyordu normalde yaparimda bugünlül böyle olduu:):)
Niye kiziyimki sonucta birbirimize yardimci oluyoruzz:)

evet çok yememiş ama akşama yemeğe saldırmazsa iyidir.
Yada gece karnının gurultusundan uyuyabilirse ne ala..
Bence sebze bebeğim yaa

Birak yemesin yaa sende kiza kilo aldirmaya calisiyorsunn:):):)
Saka saka aslinda cook dogru bende az yedigim zaman gece acikiyorum ve hemen gidip tikiniyorumm

Birak yemesin yaa sende kiza kilo aldirmaya calisiyorsunn:):):)
Saka saka aslinda cook dogru bende az yedigim zaman gece acikiyorum ve hemen gidip tikiniyorumm

Yaa :KK43: evet aynı dert bende var tok olunca canım tatlı bile görmüyor.
Hele bir aç olayımda gör beni hırrr aç kurt gibiyim :KK70:
Seni bile yiyebilirim :KK70:

X