Canim ben bu listeyle 83 den 66kiloya düsmüstümm aklima geldi bende birdaha deniyim dedim aslinda bende protein diyeti yapiyordum sayfasida var hatta ama kimse ugramamaya baslayinca bende biraktimm aslinda hemen kilo vermeye baslamistimm sen 50puani tamamliyormuydun birde neler var listende neler yiyorsunn
ben istedigim kadar, doyana kadar et, sut, yumurta, balik, tavuk gibi yiyecekleri yiyorum. Benim yaptigim diyette ac kalmamak anahtar. mumkun oldugu kadar cok bu gruptan tuketiyorsun.
yanina bir miktarda sebze yiyorum. meyve ise gunde bir kiviyi asmiyorum.
ekmek, makarna turevleri hic yok.
mutlaka gunde 2 litre su- cay tuketiyorum.
boyle 3 bucuk ayda 15 kilo verdim, bu ara kilo vermem durdu biraz, reglim gecsin 2-3 kilo daha gider diye tahmin ediyorum.
Bendee bu sekilde yapmistimm
Kilo vermeyede baslamistimm aslinda
canimm gece ben gec yatiyorumm cook acikiyorumm acikinca ne yiyebilirim
benim diyeti butun olarak yaparsaniz ise yarar. yok karbonhidrat yiyip ustune limitsiz protein yerseniz, ustune kilo alirsiniz.:)
Ama normal bir diyet yapiyorsaniz bile aksam yatmadan once karbonhidrat yerine yogurt gibi bir seyi tercih edin. cunku karbonhidrat kan sekerinizi yukseltecektir, bu da aksam zayiflama hormonlarinin calismasini engeller. bu nedenle hafif proteinli bir sey tuketmek kilo vermenize yardimci olur.
Biliyorumm canimm
istersen yarindan itibaren birlikte yapalimm kimse yapmiyor bu diyeti iyi oldu seninle tanistigim:):):)
Kac kilosun canimm yasin kac
benim sayfamida okuyabilirsin diyet günlüklerinde bende protein diyetiyle baslamistim ama sonra biraktimm
Selam diyetin ismi Dukan diye geciyo, diyet deneyimleri sayfasinda oldukca islek bir konusu var, ben orda katiliyorum zaten. Arada baska konulara da bakiyorum ama.
33 yasindayim. 84 kilo basladim simdi 69 kiloyum. assagida kilo cizelgem var zaten:)
Yok canim benim dedigim karbonhidrat diyeti
telefondan girdigim icin görükmüyor cizelgen:):)
Ben okudum ama hic birsey anlamadim yedigin seylerin miktari nekadar olacak ekmek varmi gece acikinca ne yiyorsun
yeme miktari sinirsiz. doyana kadar izin verilen seylerden yiyosun bu diyette. kalori hesabi, bundan su kadar yiceksin falan gibi seyler yok.
Hatta ac kalmamak tavsiye edilen bir sey cunku, ac kaldiginda ekmek gibi izin verilmeyen seyler yemek istiyorsun.
Zaten bir kac gun protein diyeti yapinca istahin inanilmaz azaliyo, hic bi sey yemek istemiyorsun:))
Diyetin atak, seyir, koruma, ve normal diye 4 bolumu var. ve cok kilo fazlasi olanlar icin tavsiye ediliyo.
atakda sadece protein yiyosun, 3 ila 7 gun arasinda degisiyo bu sure icinde 3 kiloya yakin verebiliyosun.
sonra seyir donemi geliyor.7 ila 10 gunde 1 kilo veriyosun bu donemde. saglikli bir kilo verme hizi oluyo. bu donemde yediklerine sebze katiliyo.
kilonu verip bitirdikten sonra her verdigin kilo basina 10 gun olmak kaydiyla koruma diyeti yapiyosun. bu donemde artik ekmek izin veriliyor. hafta bir ogun istedigin seyleri yiyebiliyosun.
ondan sonra geri kalan hayatin haftada bir gun protein diyeti yapmak, kilolari bir daha hic geri almamani sagliyo.
ben sana kisaca bir bilgi verdim. ama diyeti uygulamak istersen, diyetin kitabi var. onu alip okumalisin. cunku oldukca ayrintili bir diyet. Ama verilen emege degiyor, cunku cok guzel veriyo insanlar.
Cevabinn icin cook tsklerrrr
yani sadece yumurta peynir süt tavuk balik ve et yenilcek demi sinirsizz
ekmek yokk
salam sucuk sosis de olurmuu
Sadece 3ögünmü yenilcek yoksa aciktikca yiyebilirmiyizzz
birde saat kacta birakmak lazim yemeyi
canim cok soru soruyorum biliyorumm ama bende kilo vermek istiyorumm:)
Birsey dahaa kahve icebilirmiyizz
seker tuz yasakmi
dedigim gibi eger ilginizi cektiyse, kitabi bi yerden bulup okuyun. internette kitap var arasaniz. dukan pdf diye aratirsaniz bulursunuz.
Yaza Kilolarla Girmeyin!!! Meşhur Dukan Diyeti Kitabı ve Tarifleri Burada... - Ciddi Konular
sucuk sosis gibi seylere izin yok. ama o tur seyler seviyosaniz, hindi fume, cemensiz pastirma, yiyebilecekleriniz arasinda.
aciktikca yiyebiliyosunuz, aksam yemegi icin verilen bir saat yok.
kahve izinli. seker yasak, tatlandirici kullanabilirsiniz. tuzu az tuketmek gerekiyo, su tuttugu icin.
ama su tukeimi cok onemli. gunde 2 litreyi gecmek sart.
Sana cook ama cook tesekür ederimm
yani ilk baslandigi zaman sadece yumurta sut peynir tavuk et balik yiyorsun demii
kahvede serbest sekersiz
su icilecek 2litre
sucuk salam filanda proteinlii niye yasakki
sucuk yag orani yuksek, salamda ise nisasta kullaniyolar. bu nedenle ikisi de tavsiye edilmiyor.
Slmm canimm sayfan hayirliii olsun benimde kendi sayfam var ama kilo veremeyince beceremeyincee terk ettiler beniii
Bende katilabilirmiyimmm sana ben dayanamiyorumm hemen bozuyorumm
Cook tsklerrr canimmm
bugün yediklerimmm
sabah sirkeli su
1tane yumurta
1dilim ekmek
2dilim peynir
yarim domates
öglen
1dilim ekmegin yarisi
1tabak patates salatasii
aksam
aynii
gece
sirkeli su
2litre su ictim
30dk hizli tempoda yürüyüs
nasill kizlarrr sizcee
Ben patates yedigim gibi siserim, aninda kilo artimi yapiyo bende. Sen sadece karbonhidrat yemissin. tabi bunyeler farkli farkli.
Protein diyeti bana goreymis. hem karnim doyuyor, ac kalmiyorum, hem de diyeti birakmadan devam ettirebiliyorum. Saolsun benim diyetler 3 gun icinde birakilirdi. simdi 3 bucuk aydir diyetteyim:)
diyet listen cok guzel, diyetisyen falan mi onerdi? umarim devam edersin.
Slm bende size katilabilirmiyim?? Destege ihtiyacim var benimde
ben istedigim kadar, doyana kadar et, sut, yumurta, balik, tavuk gibi yiyecekleri yiyorum. Benim yaptigim diyette ac kalmamak anahtar. mumkun oldugu kadar cok bu gruptan tuketiyorsun.
yanina bir miktarda sebze yiyorum. meyve ise gunde bir kiviyi asmiyorum.
ekmek, makarna turevleri hic yok.
mutlaka gunde 2 litre su- cay tuketiyorum.
boyle 3 bucuk ayda 15 kilo verdim, bu ara kilo vermem durdu biraz, reglim gecsin 2-3 kilo daha gider diye tahmin ediyorum.