Canım sen diyetisyenemi gittin ?
Bendee bu sekilde yapmistimm
Kilo vermeyede baslamistimm aslinda
canimm gece ben gec yatiyorumm cook acikiyorumm acikinca ne yiyebilirim
yeme miktari sinirsiz. doyana kadar izin verilen seylerden yiyosun bu diyette. kalori hesabi, bundan su kadar yiceksin falan gibi seyler yok.
Hatta ac kalmamak tavsiye edilen bir sey cunku, ac kaldiginda ekmek gibi izin verilmeyen seyler yemek istiyorsun.
Zaten bir kac gun protein diyeti yapinca istahin inanilmaz azaliyo, hic bi sey yemek istemiyorsun:))
Diyetin atak, seyir, koruma, ve normal diye 4 bolumu var. ve cok kilo fazlasi olanlar icin tavsiye ediliyo.
atakda sadece protein yiyosun, 3 ila 7 gun arasinda degisiyo bu sure icinde 3 kiloya yakin verebiliyosun.
sonra seyir donemi geliyor.7 ila 10 gunde 1 kilo veriyosun bu donemde. saglikli bir kilo verme hizi oluyo. bu donemde yediklerine sebze katiliyo.
kilonu verip bitirdikten sonra her verdigin kilo basina 10 gun olmak kaydiyla koruma diyeti yapiyosun. bu donemde artik ekmek izin veriliyor. hafta bir ogun istedigin seyleri yiyebiliyosun.
ondan sonra geri kalan hayatin haftada bir gun protein diyeti yapmak, kilolari bir daha hic geri almamani sagliyo.
ben sana kisaca bir bilgi verdim. ama diyeti uygulamak istersen, diyetin kitabi var. onu alip okumalisin. cunku oldukca ayrintili bir diyet. Ama verilen emege degiyor, cunku cok guzel veriyo insanlar.
cnm öncelikle kolay gelsin bende destek olmak isterim sana çünkü yaşadığın şeyleri anlayabiliyorum başta yazmışsın eşinin yanıda mahçup olman fln ben evli değilim sözlüyüm sözlümün yanında yaşıyorum aynı şeyleri çok utanıyorum çekiniyorum bi yere gidince yemek yiyemiyorum o dereceyim biribirimze destek olursak daha kolay olur herşey ama istkrarlı olalım her gün yazalım boş bırakmayalım burayı
Selam ben diyetisyene gittim. iki buçuk ay kadar. ama verdiği beslenme listesiyle iki ayda iki kilo verebildim. çünkü az yemekti kaçamak yapmadan duramıyordum. O yüzden vazgeçtim. diyetisyen az yiyen için iyi. Çünkü vermem gereken en az 25 kilo vardı ve iki ayda iki kiloyla yıllar sürecekti.
Yemeyi seven biriyim. Ben şimdiki diyetten memnunum, aç kalmadan doyana kadar yiyorum çünkü sınırsız protein tüketebiliyosun, o yüzden kaçamak falan yapmıyorum. bana uygun diyet bu diyetmiş. 3 buçuk ayda 15 kilo verdim. bir an önce verip normal yeme düzenine geçmek istiyorum.
kıtap dukan diyeti diye geçiyor.Ayy sen bu işi biliyorsun yaaa bende istiyorum. Beraber yapalım işteeeee
Hangi kitap bu ?
Evet canım çok haklısın.. Çok bilinçli konuşuyorsun. Bayıldım sana..
Doktorun hastalarından birine rastladım bayan 4 aydır geliyorum yalnızca 9 kilo verdim deyince offf bi kötü oldum. yani ayda 3 kilo verse 12 kilo yapar çok az vermiş.
Para için yapıyorlar. Artık herşey ticarete döküldü kimseye güvenemiyorsun. Aslında sen bana listeyi yapsanda ben harfiyen uygulasam :)
Banada karbonhidrat yasakmış :)
kıtap dukan diyeti diye geçiyor.
Yaza Kilolarla Girmeyin!!! Meşhur Dukan Diyeti Kitabı ve Tarifleri Burada... - Ciddi Konular
kıtabı burdan ındırebılıyosun.
benim için mucize gibi oldu. yani en fazla üç gün diyet yapabilirdim eskiden. şimdi başladığımdan beri kaçamak bile yapmadım 3 buçuk ay oldu. etrafımda duydugum herkeste çok kilo verdi bu diyetle. o yüzden diyete başlayanlara hemen tutup önermek istiyorum.
Ama senin hormonal sorunun varsaö belki doktoruna başvurmanda fayda vardır, bu diyeti düşünürsen.
Bitanem bak .. Bende senin gibiydim saatte bir acıkıyordum.
Metobolizma ve Endokronoloji doktoruna gittim. Muhteşem bir doktor şiddetle tavsiye ediyorum.
Evet çok pahalı ama en azından sonuçlandırıyor.
Doktora gittiğimde çok arsızım yada oburum. arsızlığımdan yiyorum galiba dediğimde. bana
neden öyle düşünüyorsun belki bunun altında bir hastalık yatıyordur dedi. Bana birtakım değişik
hayatımda görmediğim testler yaptırttı. Biraz maaliyetli. Evet hem erkeklik hormonum çok yüksek çıktı.
Hemde yüksek şeker çıktı. Bu yüzden devamlı acıkıyor ve yemek yiyormuşum. .. Diyete başladığımdan beri
sık yediğim için artık acıkmıyorum bitanem. akşam yemekten sonrada yiyeceğin şeyler var bitanem.
Benim listemi dene istersen.. Açlık duymayacaksın.
Ayy dogruu diyorsun olabilirr
coook tsklerr bakcam simdi senin listenede
SÜPERRRR canım ama evet yediklerin çok güzel ama hergün böylede yenilmezki?
aç kalırsın sonrasında yemeğe saldırırsınolmuyormu böyle ?
Sebzede yemen gerekmiyormu ? evet bencede sen böyle gidersen maşallah incecik olursun.
Ama bence amaç diyet değil yeme alışkanlığımızı değiştirmek olmalı...
Ayy canim ben öylee her duydugumu yapiyorumm:):)
Bendeeeeeeee :))
slm buse
bende senin gibi sağlıklı zayıflamaya çalışıyorum
spor salonuna ve diyetisyene gidiyorum
tek eksiğim motive olmak
birbirimize destek olmaya ne dersin
Bugünkü menümm
sabah gec kalktim
tavuk
öglen
tavuk
aksam