Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

aaa ama olurmu bak bende üşengecim 3 haftadır inan üşenmiyorum.
hiçbirşey bulamazsam salat çorba söylüyorum dışarıdan onu yiyorum.
yemeyince resmen saldırıyorum yapma aşkım yaa

Canlarım evimde internetim yok. Bu yüzden hafta sonları bu sayfaya üzülerek giremeyeceğim ((
Pazartesi oğluşumun dr.randevusu var işe gelemezsem yine giremem off sizlerden ayrı kalmak istemiyorummm
Ama emin olun salı günü burdayımmmm.

Son düzenleme:

Ohhh negüzell annen yapsin se ye:)
Sen negüzel erken yatiyorsun ben sabaha karsi uyuyorum

Offf yaa napcazz biz sensiz:
Internet baglat sende banane yaa
yada telefondan gir
olmazmi

Offf yaa napcazz biz sensiz:
Internet baglat sende banane yaa
yada telefondan gir
olmazmi

AŞkım oğlum eşim ve benim için sağlıklı değil
net olunca evde bi aile ortamı olmuyor sabahlıyoruz karşısında bu yüzden birlikte olabilmek için almıyorum en azından huzurluyum
ben uyurken eşimin arka odada ne yapıyor merakıyla yatmıyorum en azından bilmem anlatabiliyormuyum
Ama bebeğim herzaman burdayım.. sizi asla bırakmıyacağım. olmadı yarın anneme geçer ordan size yazarımmmm

Anladimm canimmm tmm birakma bizi küserimmm yoksa:)

slm canım benimde 8 aylık oğlum var bende 77 kiloyum mağazaya gittiğimde bazen bişey bulamadığım oluyor çok zor bir durum benim eşim de çok zayıf ben yanında çok kilolu duruyorum hep denedim diyet yapmayı ama 2 gün sürdü inş burda birbirimize destek olup kilolardan kurtuluruz

cnm eşin sorun yapmıosa sende sorun yapma bu kdr yaslı fln grunmuosundr yenıde dgm yapmıs sayılırsın verırız inşallah hep birlikte

Ohhh negüzell annen yapsin se ye:)
Sen negüzel erken yatiyorsun ben sabaha karsi uyuyorum
işe baslamadan ne gzldı hayat bende sabaha karsı uyurdumda simdi sabaha karsı uyandgmdan uyumak sıkıntı oluo cnm

ben evlenınce napcksam annnemsız Allahtan eşim olcak sahsıyet yemek knusunda pek bi marıfetlı

işe baslamadan ne gzldı hayat bende sabaha karsı uyurdumda simdi sabaha karsı uyandgmdan uyumak sıkıntı oluo cnm

ben evlenınce napcksam annnemsız Allahtan eşim olcak sahsıyet yemek knusunda pek bi marıfetlı

Iyiii bak yirtmissin gine:):):)
Aman canim yaa sabaha karsi uyuyoruzda neoluyorr kalktigimda hava kararmis oluyorr

Bende dogumdan sonra kilo veremeyen ve veremedikce bunalan ve diyete dayanamayanlardanım ne yapım ben ya ... Hem pko hem troid hastasıyım zayıflamak istiyorum cok psikolojim coktu ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…