belkı salata fln yapıp götrurum işe patlıcan fln kozlerım aslında alternatıf cokta usenıyorum ıste usengec olmasam zaten bu kıloda olmazdm
akşam yemegımıde yedım yogurtla 4 5 kaşık patates yemegı artık aclıktan ölsemde yemem bişey bu saatten snra çaya suya boğcam kendımı
kzılar merhaba. beni de aranıza alır msınız ? :)
gelll tabi cnm çoğalalım motivasyonumuz artsın kilo yaş boy gibi bilgilerini yazarsan daha güzel yardımlaşabiliriz
yaşım 21 kilom 70 boyumda 172. hedefim 60 kilo olmak umarım burda hep beraber bunu basarabilir hepimiz istediğimiz kilolara bir an önce kavusuruz. yalnız benim ne yazık ki şöyle bir dezavantajım var. masa bası işte çalıştıgım için bütün günüm hareketsz geçiyor. eve gttiğimde spor yapayım diye başladm bir kaç gün önce ama yorgunluktan 2 gün sonra bıraktım. btün gün işte yorulunca ne yazık ki spora fırsat kalmıyor. sabah kahvaltısını iş yernde bir tane poğaça ve cayla geçiştiriyorum. öğle yemeğini de yine iş yernde ne yazık ki hazır ekmk arası gıdalarla geçiriyoruz. anca evde akşam yemeğinde dkkat etmeye çalışıyorum işte. birde yeşil çay aldım kndime dün. artık günde en az 3 kupa olarak tüketmeye özen göstericem. sizin bana önerileriniz ne olabailir bu konuda. benim zayıflamayı isteme hikayeme gelince de zuun yıllar süren bir ilşki yaşadım ve tam iş resmiyete giderken beyfendi tarafından aldatıldım. ve iş bitti tbi. ama ne yazık ki biz kadınlar ne kdr da aldatılmış dahi olsak duygusal olduğumuz için toparlanmamız o kdr da kolay olmuyor. aradan 1,5 yıl gecti tbi ben bu süre içinde sıkıntıdan 10 kilo aldm ve bu hale geldm. geçenlerde eski sevgilimden bir hbr aldm ortak arkds vasıtasıyla maşallah beyefendi hiçç umrunda bile değil gününü gün etmeye devam ediyor. 1 ay başkasıyla sonraki ay bir baskasıyla. o gün dedm ki kndi kndime kızım artık yeter. önce su kilolarını verip daha fit bir görünüme geleceksn. sonrada her zamankinden daha bakımlı bir şekilde karsısına çıkıp onu bütün bu yaptıklarına pişman ediceksin. işte bnim zayıflamayı istememin en büyük sebebi bu. hırslıyım yani biraz. o yüzden bana yardımlarınıza ihtiyacm var kızlar
işten bu saatte geliorm cnm annemde yemegi hazırlıo ben gelene kdr sözde bana gore ayarlıyolar aksam yemeklernı
yarn ıs yokya yemek yapmamada gerek yok pazara dusunuruz artık bişeyler şeker :d gec yatıosan gec ye tabı sorun olmazda ben 10da uyudugm için erken yemem lazmkı erıtym :d
Canlarım evimde internetim yok. Bu yüzden hafta sonları bu sayfaya üzülerek giremeyeceğim((
Pazartesi oğluşumun dr.randevusu var işe gelemezsem yine girememoff sizlerden ayrı kalmak istemiyorummm
Ama emin olun salı günü burdayımmmm.
gelll tabi cnm çoğalalım motivasyonumuz artsın kilo yaş boy gibi bilgilerini yazarsan daha güzel yardımlaşabiliriz
yaşım 21 kilom 70 boyumda 172. hedefim 60 kilo olmak umarım burda hep beraber bunu basarabilir hepimiz istediğimiz kilolara bir an önce kavusuruz. yalnız benim ne yazık ki şöyle bir dezavantajım var. masa bası işte çalıştıgım için bütün günüm hareketsz geçiyor. eve gttiğimde spor yapayım diye başladm bir kaç gün önce ama yorgunluktan 2 gün sonra bıraktım. btün gün işte yorulunca ne yazık ki spora fırsat kalmıyor. sabah kahvaltısını iş yernde bir tane poğaça ve cayla geçiştiriyorum. öğle yemeğini de yine iş yernde ne yazık ki hazır ekmk arası gıdalarla geçiriyoruz. anca evde akşam yemeğinde dkkat etmeye çalışıyorum işte. birde yeşil çay aldım kndime dün. artık günde en az 3 kupa olarak tüketmeye özen göstericem. sizin bana önerileriniz ne olabailir bu konuda. benim zayıflamayı isteme hikayeme gelince de zuun yıllar süren bir ilşki yaşadım ve tam iş resmiyete giderken beyfendi tarafından aldatıldım. ve iş bitti tbi. ama ne yazık ki biz kadınlar ne kdr da aldatılmış dahi olsak duygusal olduğumuz için toparlanmamız o kdr da kolay olmuyor. aradan 1,5 yıl gecti tbi ben bu süre içinde sıkıntıdan 10 kilo aldm ve bu hale geldm. geçenlerde eski sevgilimden bir hbr aldm ortak arkds vasıtasıyla maşallah beyefendi hiçç umrunda bile değil gününü gün etmeye devam ediyor. 1 ay başkasıyla sonraki ay bir baskasıyla. o gün dedm ki kndi kndime kızım artık yeter. önce su kilolarını verip daha fit bir görünüme geleceksn. sonrada her zamankinden daha bakımlı bir şekilde karsısına çıkıp onu bütün bu yaptıklarına pişman ediceksin. işte bnim zayıflamayı istememin en büyük sebebi bu. hırslıyım yani biraz. o yüzden bana yardımlarınıza ihtiyacm var kızlar
Senin hikayende ayni benim kuzenim ki gibii niyeee böylee bu erkekler yaa insallah zayiflarsin zayiflaki intikamin aci olsun
adigegupse canım inan çok üzüldüm. Allah kolaylık, büyük sabır versin sana...Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin ama maalesef biz kadınlara yapılıyor böyle şeyler..
Bence unut o çocuğu ama tabiki zayıfla seni gördüğünde neleri kaçırmışım desin. Pis herif(
Bak bitanem bende muhasebeciyim. Devamlı oturarak işim. sabah 9,30 da bi oturuyorum masaya birtek öğlen yemeğe birde akşam iş çıkışında ayağa kalkıyorum
bunun üzerine aracımla eve gidiyorum. Hoooop gelsin kilolar( Artık son zamanlarda eşim dahil çok kilo aldığımı söylüyorlardı ( bırak onları pantolonlarımın içine bile giremiyorum kasıklarımdan yukarı çıkmıyor pantolonlarım ( artık karar verdim nereye kadar böyle bu yüzden ilk işim şirkete her sabah domates, salatalık, peynir taşımak oldu. Üşenmiyorum artık.
Öğlen yemeklerimide evden getiriyorum. Aralarımıda kaçırmayınca inan artık acıkmıyorum.. Bende bu poğaçalar yüzünden böyleyimiskenderler, lahmacunlar, tatlılar yüzünden ama kızlar şu kiloları verelim isöz dışarıya tatlı yemeye gideriz ne dersiniz :)) Aman bitanem yapma kendine bahane arama azmet olacak bu iş.. seviyorum sizi :))
Ben bi arkadaşımla daha diyet yapıyorum. kız bi çikolata yesin dünyayı ona zindan ediyorumBAKIN YEMEYİN SİZEDE YAPARIM SÖYLİM :) DARILMACA YOK
BENDE yersem sizde bana yapacaksınız
Offf yaa napcazz biz sensiz:
Internet baglat sende banane yaa
yada telefondan gir
olmazmi
adigegupse canım inan çok üzüldüm. Allah kolaylık, büyük sabır versin sana...Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin ama maalesef biz kadınlara yapılıyor böyle şeyler..
Bence unut o çocuğu ama tabiki zayıfla seni gördüğünde neleri kaçırmışım desin. Pis herif(
Bak bitanem bende muhasebeciyim. Devamlı oturarak işim. sabah 9,30 da bi oturuyorum masaya birtek öğlen yemeğe birde akşam iş çıkışında ayağa kalkıyorum
bunun üzerine aracımla eve gidiyorum. Hoooop gelsin kilolar( Artık son zamanlarda eşim dahil çok kilo aldığımı söylüyorlardı ( bırak onları pantolonlarımın içine bile giremiyorum kasıklarımdan yukarı çıkmıyor pantolonlarım ( artık karar verdim nereye kadar böyle bu yüzden ilk işim şirkete her sabah domates, salatalık, peynir taşımak oldu. Üşenmiyorum artık.
Öğlen yemeklerimide evden getiriyorum. Aralarımıda kaçırmayınca inan artık acıkmıyorum.. Bende bu poğaçalar yüzünden böyleyimiskenderler, lahmacunlar, tatlılar yüzünden ama kızlar şu kiloları verelim isöz dışarıya tatlı yemeye gideriz ne dersiniz :)) Aman bitanem yapma kendine bahane arama azmet olacak bu iş.. seviyorum sizi :))
Ben bi arkadaşımla daha diyet yapıyorum. kız bi çikolata yesin dünyayı ona zindan ediyorumBAKIN YEMEYİN SİZEDE YAPARIM SÖYLİM :) DARILMACA YOK
BENDE yersem sizde bana yapacaksınız
canım iş yernde zaten topu temeli 3 kişi çalışıyoruz. ee diğer ikiside erkek olunca evden birşeyler getirmekte çok acayip geliyor. offf ne yapcam bilmiyorum
AŞkım oğlum eşim ve benim için sağlıklı değil
net olunca evde bi aile ortamı olmuyor sabahlıyoruz karşısında bu yüzden birlikte olabilmek için almıyorum en azından huzurluyum
ben uyurken eşimin arka odada ne yapıyor merakıyla yatmıyorum en azından bilmem anlatabiliyormuyum
Ama bebeğim herzaman burdayım.. sizi asla bırakmıyacağım. olmadı yarın anneme geçer ordan size yazarımmmm
Anladimm canimmm tmm birakma bizi küserimmm yoksa:)
slm canım benimde 8 aylık oğlum var bende 77 kiloyum mağazaya gittiğimde bazen bişey bulamadığım oluyor çok zor bir durum benim eşim de çok zayıf ben yanında çok kilolu duruyorum hep denedim diyet yapmayı ama 2 gün sürdü inş burda birbirimize destek olup kilolardan kurtuluruzMerhaba Arkadaşlarrrr
Ben 33 yaşında, evli, 1 çocuk annesiyim.
65 kilo ile evlendim. 70 ile hamile kaldım veee 100 kilo ile doğuma girdim4,250 gram bebeğim doğdu :) Ben ise doğum sonrasında 96 kiloya düştüm ama o günü hatırlamak bile istemiyorum. Balon gibi şiş bir vücudum. Giydiğim yakışmıyordu. Taaaaki eşimle kendimize birkaç kıyafet almaya gittiğimiz güne kadar. Eşimde aksine okadar zayıfkiiii bildiğimiz iskelet ... Mağazaya girdik. Birkaç ürün baktıktan sonra tezgahtar bayan bana : - Size göre kıyafetimiz yok dediğinde o gün başıma yıkıldı. Bu kelimeyi üstelik eşimin yanında söylemişti. Nekadar utanç verici. Ben evli bayanların bakımlı olmasından yanayım. Bilmem anlatabildimmi. Eşimin asla duymasını istemezdim ama iyiki duymuş. Ertesi günü spor salonuna yazılıp rejime başladm 4 ay'ın sonunda 74 kilo'ya düştüm. Boyumunda uzun olmasından sebep 74 kiloda ben incecik gözüküyordum. 40 bedenin içine giriyordum halbuki 48-46 beden giyiyordum. Kızlar şu anda tam evimde 91 diyetisyende tartıldığımda ise 93,300 gram çıkıyorum eski halime geri döndüm. çok morelim bozuk.
Yıllardır spor salonuna gidiyorum ancak geçenyıl oğlumun derslerinden sebep ara vermiştim. 1 AY önce tekrar başladım.
Çarşamba günü'de diyetisyene gittim. Artık diyetime başladım. Gün gün harfi harfine ne yediğimize kadar birlikte zayıflamaya varsanız buyrun beraber zayıflayalım derim.
canım iş yernde zaten topu temeli 3 kişi çalışıyoruz. ee diğer ikiside erkek olunca evden birşeyler getirmekte çok acayip geliyor. offf ne yapcam bilmiyorum
cnm bende masa başı çalışıyorum malesef bak şöyle bişey yapabilirsin sabah poğça yeme evden cıkmadan peynır fln atstr yanı ekmekte ye tabı ama pogca ekmektende beter kalori bakımındn oglende dısardan ekmek arası soyluorz demıssın msla yarım ekmek koftemı soyledınız sen o yarımı bol ıkıye ceyrek olsun ıcındekı kofte yesıllık flnıda al yıyecegn ceyregn ıcıne koy boylece yarm ceyrek ekmekten kurtulmus olursn yanındada ayran ıc bnm bı arka dıyetsyenı demıs ne yersen ye arkasndn ayran iç yada ygrt yekı yaga cevrmesın yedıklerın demıs aksmada evnde gzlce yersın ev yemeklerınden.....bu erkekler beter olsun benıde kıloluyum dıye erkek arkadasım hc bı arkıyla tanıstırmıo face resmımızı koyuo kılom bellı olmasn dıe taaa 2 kmden cekıldıgmız karanlık fotoları koyuo gstercem ben ona ama bı zayflayım taytla gezcem o ıstesede ben tansmıcam hc bı ıstedgıyleeeee
slm canım benimde 8 aylık oğlum var bende 77 kiloyum mağazaya gittiğimde bazen bişey bulamadığım oluyor çok zor bir durum benim eşim de çok zayıf ben yanında çok kilolu duruyorum hep denedim diyet yapmayı ama 2 gün sürdü inş burda birbirimize destek olup kilolardan kurtuluruz
Hayırrrrrr asla ve aslaaaaaaaaaaaaa
öptüm kocaman hepinizi
iyi akşamlar kızlarrrr
muck bye
işe baslamadan ne gzldı hayat bende sabaha karsı uyurdumda simdi sabaha karsı uyandgmdan uyumak sıkıntı oluo cnmOhhh negüzell annen yapsin se ye:)
Sen negüzel erken yatiyorsun ben sabaha karsi uyuyorum
işe baslamadan ne gzldı hayat bende sabaha karsı uyurdumda simdi sabaha karsı uyandgmdan uyumak sıkıntı oluo cnm
ben evlenınce napcksam annnemsız Allahtan eşim olcak sahsıyet yemek knusunda pek bi marıfetlı