Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

canım lahmacunda sorun yok incecikse ama tatlı yerine bir meyve salatası yap dene en az ..anladım tatlıya karşı zaafiyetin var.. ama bir dene

afiyetle canım

haklısın canım ama onlar kesmiyor kı benı..
bne artık kabullendım kılo veremicem

kızlar kendıme yenı hedef koydum 1 hazırana kadar 63 kılo olmak yanı..
yoksa suan 70 kıloyum 1 hazırana 60 kılo yazıyorum 678 cal almam gerekmış gunde.... yanı nerdeyse bısey yemıcem bu cok sağlıklı deil..
o yuzden 63 yaptım hedefimi almam gereken kalori değeri de yükseldi böylece

yaparsın canım sen yaparsın

dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar yedim eşim eve gelirken taze sıcacık ekmek almış valla kahvaltı ettik sonra 2 litre kadar su içtim

bu sabahta peynir ekmek 1 saatlik yürüyüş yarım saat önce finduklu nescafe carfurun kendisini alın hem daha az tatlı tavsiye derim

13:30 yemeğim ise 1 salatalık ekmek arası 1 köfte olucak 1 litresuyum bitti

çok i hadi bakalım benim için 60 çok büyük bi hedef canım inş sağlıklı olarak kilona düş yazında güzel güzel ciciler giy emi :)

evet canım daha makul aç gezmekten.. inşallah verirsin

afiyet olsun bayağı hareketlisin maşallah sana

yemekten önce 20dkk bisiklet+ 15dk karın egzersiz

öğle yemeği
3 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
60gr tavuk göğsü haşlama
1 kase yağsız sebze çorbası

yaparsın canım sen yaparsın

insallah cnmm bakalım :),

afiyet olsun canım benım..

çok i hadi bakalım benim için 60 çok büyük bi hedef canım inş sağlıklı olarak kilona düş yazında güzel güzel ciciler giy emi :)

tatlım 60 olamam bende anladım bunu barı 65 63 olsam yetcek yaaa :)

evet canım daha makul aç gezmekten.. inşallah verirsin

afiyet olsun bayağı hareketlisin maşallah sana

evet cnm bende oyle dusundum cok kısayım derken ıyıce abartıyorum yedıklerımı..boyle daha ıyı olur ınsallah

kızlarrr.. 2 daha eski kot pantolonumu yeniden giyeceğimmm.... 1 ay önce baldırlara kadar çıkarabiliyordum şimdi için girebildimm maneviyatlarım yükseldi.. bir tuniğin siparişinı daha verdim 40 beden bakarız giyebilecek miyim yakındaaaa

tebrikler fıstık

ara öğünüm 100gr yoğurt+10gr kurutulmuş yaban mersini +1 çay kaşığı çekilmiş keten tohumu ( bu karışımı Sudecim tarafından önerildi çok teşekkür ediyorum . çok iyi geldi bağırsaklarıma) hepsi 97 Kal..

çok iyi yapmışsın canım önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo vermek başarırsın sen

Tebrik ediyorum seni:))umarım yakın zamanda istediğin şeylerin hepsini giyebilirsin:)

Kızlar bugün verdiğim listeye uyamadım annem aklımı çeldi öğleye yoğurtlu karnabahar 1 dilim ekmek akşama kebap yapılıyorekmeksiz yağsız salatayla yicem diyetimi bozmak istemiyorum

Kızlar bugün verdiğim listeye uyamadım annem aklımı çeldi öğleye yoğurtlu karnabahar 1 dilim ekmek akşama kebap yapılıyorekmeksiz yağsız salatayla yicem diyetimi bozmak istemiyorum
canım hiç bozmuş olamaycaksın menün öyleyse...
çok iyi yapmışsın canım önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo vermek başarırsın sen

Tebrik ediyorum seni:))umarım yakın zamanda istediğin şeylerin hepsini giyebilirsin:)
ayy inşallah canımmm

hadi bakalım inş

dün 9 otlu çaydan aldım öyle tadı hoşuma gitti diye arada içiyodum acıktıkca tok tutuyor düzenli içim diyorum bi topikte okudum tanıdık arkadaşlar var onuda diyete eklesem iyi olurmu bugün bismillah içtim bi tane ama tok karnına aç karnına yani yemekden yarım saat önce diyolar ben bayabi susadım 3 .litrem bitti nerdeyse günde 3 tane 9 otlu içersem tok karnına 1 damacana içerim artık daha önce böyle olmamıştı tokken hararet yaptı herhalde jillian ile 30 gün egzersiz varmış

canım 9 otlu çay çok iyi 80 kilo üzerinde olan arkadaşlara tavsiye ediyorummm ben de kullandım ama tembelleştim günde 5 defa demletmek yalnız yemekten önce daha iyi bence kızz ve su içiyorsan ne güzel ben 3 gündür su içemiyorum ki doğrusu su içtikçe acıkıyorum yaa.. jillian michaels egzersizleri çok iyi yaaa ama yapamıyorum denedim 15dkk dan fazla yapamadım.ama yapabilenler gerçekten çok güzel bir sonuç alırlar 1 ayda santimetreler gidiyor wallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…