canım lahmacunda sorun yok incecikse ama tatlı yerine bir meyve salatası yap dene en az ..anladım tatlıya karşı zaafiyetin var.. ama bir dene
afiyetle canım
tabi cnm öle.. olur böel zaman zaman:) sabretmek idare etmek lazım:)
yaparsın canım sen yaparsınkızlar kendıme yenı hedef koydum 1 hazırana kadar 63 kılo olmak yanı..
yoksa suan 70 kıloyum 1 hazırana 60 kılo yazıyorum 678 cal almam gerekmış gunde....yanı nerdeyse bısey yemıcem bu cok sağlıklı deil..
o yuzden 63 yaptım hedefimi almam gereken kalori değeri de yükseldi böylece
kızlar kendıme yenı hedef koydum 1 hazırana kadar 63 kılo olmak yanı..
yoksa suan 70 kıloyum 1 hazırana 60 kılo yazıyorum 678 cal almam gerekmış gunde....yanı nerdeyse bısey yemıcem bu cok sağlıklı deil..
evet canım daha makul aç gezmekten.. inşallah verirsinkızlar kendıme yenı hedef koydum 1 hazırana kadar 63 kılo olmak yanı..
dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar yedim eşim eve gelirken taze sıcacık ekmek almış valla kahvaltı ettik sonra 2 litre kadar su içtim
bu sabahta peynir ekmek 1 saatlik yürüyüş yarım saat önce finduklu nescafe carfurun kendisini alın hem daha az tatlı tavsiye derim
13:30 yemeğim ise 1 salatalık ekmek arası 1 köfte olucak 1 litresuyum bitti
yaparsın canım sen yaparsın
dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar yedim eşim eve gelirken taze sıcacık ekmek almış valla kahvaltı ettik sonra 2 litre kadar su içtim
bu sabahta peynir ekmek 1 saatlik yürüyüş yarım saat önce finduklu nescafe carfurun kendisini alın hem daha az tatlı tavsiye derim
13:30 yemeğim ise 1 salatalık ekmek arası 1 köfte olucak 1 litresuyum bitti
çok i hadi bakalım benim için 60 çok büyük bi hedef canım inş sağlıklı olarak kilona düş yazında güzel güzel ciciler giy emi :)
evet canım daha makul aç gezmekten.. inşallah verirsin
afiyet olsun bayağı hareketlisin maşallah sana
tebrikler fıstıkkızlarrr.. 2 daha eski kot pantolonumu yeniden giyeceğimmm.... 1 ay önce baldırlara kadar çıkarabiliyordum şimdi için girebildimmmaneviyatlarım yükseldi.. bir tuniğin siparişinı daha verdim 40 beden bakarız giyebilecek miyim yakındaaaa
tebrikler fıstık
kızlar kendıme yenı hedef koydum 1 hazırana kadar 63 kılo olmak yanı..
kızlarrr.. 2 daha eski kot pantolonumu yeniden giyeceğimmm.... 1 ay önce baldırlara kadar çıkarabiliyordum şimdi için girebildimmmaneviyatlarım yükseldi.. bir tuniğin siparişinı daha verdim 40 beden bakarız giyebilecek miyim yakındaaaa
canım hiç bozmuş olamaycaksın menün öyleyse...Kızlar bugün verdiğim listeye uyamadım annem aklımı çeldi öğleye yoğurtlu karnabahar 1 dilim ekmek akşama kebap yapılıyorekmeksiz yağsız salatayla yicem diyetimi bozmak istemiyorum
ayy inşallah canımmmçok iyi yapmışsın canım önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo vermek başarırsın sen
Tebrik ediyorum seni:))umarım yakın zamanda istediğin şeylerin hepsini giyebilirsin:)
kızlarrr.. 2 daha eski kot pantolonumu yeniden giyeceğimmm.... 1 ay önce baldırlara kadar çıkarabiliyordum şimdi için girebildimmmaneviyatlarım yükseldi.. bir tuniğin siparişinı daha verdim 40 beden bakarız giyebilecek miyim yakındaaaa
dün 9 otlu çaydan aldım öyle tadı hoşuma gitti diye arada içiyodum acıktıkca tok tutuyor düzenli içim diyorum bi topikte okudum tanıdık arkadaşlar varonuda diyete eklesem iyi olurmu bugün bismillah içtim bi tane ama tok karnına aç karnına yani yemekden yarım saat önce diyolar ben bayabi susadım 3 .litrem bitti nerdeyse günde 3 tane 9 otlu içersem tok karnına 1 damacana içerim artık daha önce böyle olmamıştı tokken hararet yaptı herhalde jillian ile 30 gün egzersiz varmış