güzel canım o zaman böyle rahatsan bu çirin kilolar verilirrrrgidip tüttüreyim sonra yatayım. geberdim uykusuzluktan yaa..verdacım sen istanbulda mı oturuyorsun ??
İstanbul da oturan biri var mı diye merak ettim. arkadaşlar farklı şehirlerde oturdukları için .ben de İstanbul da oturuyorum Eyüp teafyet olsun bebegm:) evet istanbul tatlım neden sordun
güldürdün beni wallahah bacım bende 80nin üzerindeyim 86 yım gene yemek yedim çayı unuttum ne su içmek arkadaşım evi helaya taşısam yeridir birazda kendimi sıkıyom bende su içmiyodum ama bugün bi hoş oldum şu jillian denilen kadının egzersine baktımda yapmadım valla anacım
biberiye yağı sürüp yarım saat tempolu yürüyüş bölgesel olarak 3 haftada 2 cm fark ettiriyomuş ama totoyu sıkmadanda bişey olmuyoo bende tekrar 73 olmak istiyorumda işte ya tutarsa
87-73=14 kilo
İstanbul da oturan biri var mı diye merak ettim. arkadaşlar farklı şehirlerde oturdukları için .ben de İstanbul da oturuyorum Eyüp te
canım afiyet olsun başka sebze ve protein kaynağı katsaydın yemeğine.. şişmanlatmaz seni tam tersi zayıflamaya yardım eder
seni anlamaz mıyız canım hepimiz aynı zihniyetle katıldık bu foruma... doymak işte tam hassas noktayı değdin, kaç kilosun? başladın mı bir diyete? inşallah zayıflarsın cnm hepimiz aynı dilekteyizz
ben de izledimaz önce star tv melekde izledim zayıfla hastalığı diye bişey varmış kız 33 yaşında yaşı kilosu var yağ yemezmiş yumurtanın sarısını yemezmiş yağ yapar düzelicem diyo bahsedilen şeylere kolorisi var içinde yağvar diyo ay anaaam öylede olmak istemem ya takıntının bi değişiyi valla
ben de izledimkız taktı kafasına kilo olayını, çok kötü oldu ya vücudu onu bile taşıyamıyor artık oturamuyor zor yürüyor.. biz de kafamıza takıyoruz.. halimiz de böyle olmasın
tövbe tövbe kız allah kimse bu hale düşürmesin ya çok tiksindirdi beniiiay inşallah bacım inş zayıflık güzelik uğruna çirkinleşmek ay çok fena ya ebru şallıda o kızın bi üst modeli oneya yandak bak kadına valla öredek bile daha güzel
tövbe tövbe kız allah kimse bu hale düşürmesin ya çok tiksindirdi beniii
KIZLAR NEREDESİNİİİİİZ?
hiç kimse girmedi Sude hariç .. ne oldu sizee yaaa... moralım yeterince bozuk canım bayağı sıkkın... ve kimse görmeyince depresyona girmek üzereyim