Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

güldürdün beni wallah.. ben doğum yaptığımda 90 kiloydum allah 'tan o ilk kilolardan nasılsa kurtulmuştum yoksa yandım...ben de ebru şallı selülit yaktıran karışımı sürüyorum bakalım da ne etkisi varmış sporla oluyormuş...ben bugün koptummm 2 defa bisiklet yaptım hiç olmadı bir de bol hareketler..ama tabi popom eski pantolonlarıma sığdıktan sonra. aşka geldimmmmmmm

Günaydın kızlar kahvaltım her zaman ki gibi

yumurta. Domates- salatalık -ekmek - peynir- sütlü kahve

ne diyeti şekerim ben kim diyet yapmak kim yanımdan bile geçmez

kimse yokmuuu?? terk edilmiş sayfaaa neyse

öğle yemeği
100gr az yağda pişmiş kuru fasulye
50 gr tavuk göğsü
1 kase çorba

SABAH kahvaltı peynir ekmek az önce 1 fındıklı nrscafe 1 litre su içiyorum birazdannda 9 otlumu içecem

az önce star tv melekde izledim zayıfla hastalığı diye bişey varmış kız 33 yaşında yaşı kilosu var yağ yemezmiş yumurtanın sarısını yemezmiş yağ yapar düzelicem diyo bahsedilen şeylere kolorisi var içinde yağvar diyo ay anaaam öylede olmak istemem ya takıntının bi değişiyi valla

ben de izledim kız taktı kafasına kilo olayını, çok kötü oldu ya vücudu onu bile taşıyamıyor artık oturamuyor zor yürüyor.. biz de kafamıza takıyoruz.. halimiz de böyle olmasın

ben de izledim kız taktı kafasına kilo olayını, çok kötü oldu ya vücudu onu bile taşıyamıyor artık oturamuyor zor yürüyor.. biz de kafamıza takıyoruz.. halimiz de böyle olmasın

ay inşallah bacım inş zayıflık güzelik uğruna çirkinleşmek ay çok fena ya ebru şallıda o kızın bi üst modeli oneya yandak bak kadına valla öredek bile daha güzel

1bucuk lt suyum bitti ekmek arası 1 köfte yedim şimde 1 saat yürüyüşümü yapim aktarada gidim gelim süreniyim yağları başlım yemeğe etrafı toplamayı

KIZLAR NEREDESİNİİİİİZ?

hiç kimse girmedi Sude hariç .. ne oldu sizee yaaa... moralım yeterince bozuk canım bayağı sıkkın... ve kimse görmeyince depresyona girmek üzereyim

15 dkkalık yürüyüş yaptım eve geldim biberiyemi süründüm buseptin gibi kokuyorum hava sert estiği için yürümedim ayıptır söylemesi dondurumuş karides yaptım koca bi paketten 2 avuç içi kadar çıktı ne yazıkki azcık ondan 1 dilim ekmekle yedim 9 otlu çay içtim gano excelden bi kahvaltılık almıştım onu yedim 5litre suyuma geçtim

bebişlerrr mrbb eve yeni geldimmmm:)

sabah kahvaltım: yarım kupa sütlü mısır gevregi

öğlen: 3 tane form sıkıstırılmıs patlams mısır varya ondan 3 adet yedim

sonra saat 4 te erkek arkdsmla bulstk zorla balk ekmek yedirdi ceyrek ekmege balık ızgara yedim... bana cok kızıyo cok zayıflamssn cirkinlesmissn diyo yüzüm cok cöktü bana yardım edin nasıl yüzüm toparlanabilir....

yarında yemege cıkıcazzz bu aralar cok kacamaklar yapıyorum dikkat ettiyseniz ee nede olsa 54 kilo olmusmmm ama eve gelince yemiyorum bişey bebekler 4e kadar kacamak yapıosam yapıorm snra bsey yemek yok... he 1 tanecikte pişmaniye yedim sakın kızmayn erkek arkdsm izmitten getirmiş e 1 lokma tadına bakıyım dimi

KIZLAR NEREDESİNİİİİİZ?

hiç kimse girmedi Sude hariç .. ne oldu sizee yaaa... moralım yeterince bozuk canım bayağı sıkkın... ve kimse görmeyince depresyona girmek üzereyim

bu nedir yaaa kimseler yokkkkk çatladıkkk ayolllll iki lafın belini kıramadkkk bugn

günaydın kızlar kahvaltım halükalade.. ekmek domates salatalık omlet- sütlü kahve

dün akşam için ton balıklı salata hazırladım hepsini yiyemedim, 2 lokma ekmekle yiyebildim

gece 2 kupa şekersiz çay+ 3 kupa sulandırılmış sütlü kahve sigara gereği 2,5 paket içtim

günaydın kızlarrr

sabah kahvaltım yarım kupa mısır gevregi.....

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kilommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 53 ,53,53,53 huhuuuuuuu cok mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…