Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

akşam yemeği :
1 dilim ekmek
1tabak yağsız kıymalı pırasa yemeği
1 kase yağsız sebze çorbası

ah bacım bende 80nin üzerindeyim 86 yım gene yemek yedim çayı unuttum ne su içmek arkadaşım evi helaya taşısam yeridir birazda kendimi sıkıyom bende su içmiyodum ama bugün bi hoş oldum şu jillian denilen kadının egzersine baktımda yapmadım valla anacım
biberiye yağı sürüp yarım saat tempolu yürüyüş bölgesel olarak 3 haftada 2 cm fark ettiriyomuş ama totoyu sıkmadanda bişey olmuyoo bende tekrar 73 olmak istiyorumda işte ya tutarsa
87-73=14 kilo

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar!
uzun zamandır bu topicleri ziyaret etmeye çekiniyordum. aslına bakarsanız halada kendime güvenemiyorum.
ben 2006 de diyete başladım. totalda 20 kilo vermiştim. 2 -3 yıl herşey çok güzeldi ancaaaaakk stres yüzünden ben yavaş yavaş kilo almaya başladım.
son 2 yıldırda evliyim. evlenmekte kilo alımına ciddi anlamda sebep oluyor bilenler bilir! vee şu an diyetten, yeşil çaydan, siyah ekmeklerden ciddi anlamda tiksinmiş durumdayım
ama velakin şuanki durumumdan da hiç mutlu değilim sürekli kıyafet almak zorumda kalıyorum. bi sezon aldığımı gelecek sene giyemiyorum durumum artık çok vahim bi halde.. kendimi dibe vurmuş gibi hissediyorum. ben geçmişte nasıl 20 kilo verdim diyorum kendi kendime! halime çok üzülüyorum çünkü yaz geliyor diyet gücünü kendimde bulamıyorum...

Canım bende evlendikden sonra kilo aldımstreste cabası tabiki 3 tekil şahıslar sinir yapar sinirde kilo yapar canım bende evlenmeden önce 25 kilokadar verdim bende diyetisyen spor şu bu denedim ama güven kırıldığı için yazdan beri 90 87 ve 86 takılı kaldım tam diyete başladım hep 86 çakılı kaldı 3 hafta önce 89 du gene 86 olduğumu gecen sabah gördüm bakalım istikrarlıyım bu sefer bence kendini nezaman i hissettiğin zaman başla

minicik peynir ekmek 9 otlu çay 4ncü litre suyuma geçtim.saat 21:00 da bir bardak ayran çok seviyorum

sagol cnm benm ins hepmz zinde oluruz...

günün özeti:

kahvaltı

yarım kupa sütlü mısır gevregi
2 sekersiz cay

öğlen

1 kase tarhana çorbası

akşam:

1 kase yoğurt

ara
10 tane fındık

türk kahvesi orta şekerli içtim yatmadanda 9 otlu içemde yatam

Son düzenleme:

Öncelikle Hoşbulduk :) Maydonoz suyunu 10 gün içeceğim 1 hafta ara vereceğim. Sürekli tüketimi zararlı. Zayıflığa iyi geliyor. Forumda konuda açılmış bununla ilgili ağırlıklı olarak olumlu yorumlar var. Sabahları ofiste kahvaltı yaptığım için; light labne peynir aldım. İki dilim tam buğday ekmeğine sürüp rokayla birlikte yiyorum. Gün içerisinde yoğurt yiyorum, 2 litre su tüketiyorum, öğlenleri ızgara tüketiyorum. Akşamları çok acıkırsam salata ile geçiştiriyorum. Midemin rahatlaması için bir hafta bu şekilde besleneceğim. Tabi yürüyüş de yapıyorum...

çok güzel bir menü... yürüyüşle beraber kilolardan kurtulursun..maydanoz körü idrar söktürücü ve ödem gidericidir. o açıdan zayıflamana yardım ediyor.. inşallah yararını görürsün

akşam yemekten sonra 30dk bisiklet ardından 15 dkk karın ve basen hareketleri.. gerçekten işe yarıyor.. ben spor sevmeyen biriyim ama sevmeye başladımm

gece 2 kaşık yoğurt + 1küçük portakal hiç kaçamaklarım olmadıııııııııııııııııııııı

sabah: yarım kupa mısır gevregi sütlü

öğlen: 1 kase tarhana corbası

aksam: 1 kase yoğurt,10 tane fındk,1 portakal

bugün ki menümü nasıl buldunuz?

yok canım ama yeni kendini kasmaya başlamışsın.. aç gezmiyorsun inş.. rahatsan diyecek bi şey yok

rahatım bebegim 1 kase yogurt portakalda yedim. ama hepsni birden yemedm acıktıkca yedm. önce saat 7 de 1 kase yogurt, 9 da baktm yine acıkıorm 10 tane fındık, simdide 1 portakal yedim:)

rahatım bebegim 1 kase yogurt portakalda yedim. ama hepsni birden yemedm acıktıkca yedm. önce saat 7 de 1 kase yogurt, 9 da baktm yine acıkıorm 10 tane fındık, simdide 1 portakal yedim:)
güzel canım o zaman böyle rahatsan bu çirin kilolar verilirrrr gidip tüttüreyim sonra yatayım. geberdim uykusuzluktan yaa..verdacım sen istanbulda mı oturuyorsun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…