canım 9 otlu çay çok iyi 80 kilo üzerinde olan arkadaşlara tavsiye ediyorummm ben de kullandım ama tembelleştim günde 5 defa demletmekyalnız yemekten önce daha iyi bence kızz ve su içiyorsan ne güzel ben 3 gündür su içemiyorum ki doğrusu su içtikçe acıkıyorum yaa .. jillian michaels egzersizleri çok iyi yaaa ama yapamıyorum denedim 15dkk dan fazla yapamadım.ama yapabilenler gerçekten çok güzel bir sonuç alırlar 1 ayda santimetreler gidiyor wallah
merhaba arkadaşlar!
uzun zamandır bu topicleri ziyaret etmeye çekiniyordum. aslına bakarsanız halada kendime güvenemiyorum.
ben 2006 de diyete başladım. totalda 20 kilo vermiştim. 2 -3 yıl herşey çok güzeldi ancaaaaakk stres yüzünden ben yavaş yavaş kilo almaya başladım.
son 2 yıldırda evliyim. evlenmekte kilo alımına ciddi anlamda sebep oluyor bilenler bilir! vee şu an diyetten, yeşil çaydan, siyah ekmeklerden ciddi anlamda tiksinmiş durumdayım
ama velakin şuanki durumumdan da hiç mutlu değilim sürekli kıyafet almak zorumda kalıyorum. bi sezon aldığımı gelecek sene giyemiyorum durumum artık çok vahim bi halde.. kendimi dibe vurmuş gibi hissediyorum. ben geçmişte nasıl 20 kilo verdim diyorum kendi kendime! halime çok üzülüyorum çünkü yaz geliyordiyet gücünü kendimde bulamıyorum...
kesinlikle :44:
Günaydın verdacım.Fragmanını buldum bu programı tv arşivinden izleyebilirsin.Adresi:"Kilo vermek için bilmeniz gereken 10 şey" CNN TÜRK'te! CNN TÜRK Video
Mutlaka herkesin izlemezi lazım.Tüm bilgiler deneniyor benim çok ilgimi çekti.Hatta bazı kurallarıda uyguluyorum.
iyi olmana çok sevindim canım.. güzel bir menün var bugün. afiyet olsunn
afiyet olsun tatlımm inşallah zinde olursun önümüzde günler
humm. ilginç ben genelde veriyorum ramazanda... ama ben gece yemiyorum.. yani akşam yerim bir de sahurda saat 04:00 te gibi ve genelde fazla bi şey yemiyorum... neyse ben bugün başlayamadım.. uykusuzluktan geberdim 1 de yatıp 5 te kalkıyorum;dün kötü bir baş ağrısıyla yattım.. ve güzel bir kötek yemiş gibi hissediyorum bugün.
aramızda hoş geldin. diyetin inşallah sadece kiloların gittikten sonra son bulur..yaparsın ve verirsin.. maydanoz suyu ödem gidermek amacıyla tüketilir diye biliyorum ama zayıflatır mı bundan hiç bir fikrim yok.. spor yapacaksan çok iyi olacak çok yardımcı olacak sana..
menünü de paylaşır mısın ??
çok güzel bir menü... yürüyüşle beraber kilolardan kurtulursun..maydanoz körü idrar söktürücü ve ödem gidericidir. o açıdan zayıflamana yardım ediyor.. inşallah yararını görürsünÖncelikle Hoşbulduk :) Maydonoz suyunu 10 gün içeceğim 1 hafta ara vereceğim. Sürekli tüketimi zararlı. Zayıflığa iyi geliyor. Forumda konuda açılmış bununla ilgili ağırlıklı olarak olumlu yorumlar var. Sabahları ofiste kahvaltı yaptığım için; light labne peynir aldım. İki dilim tam buğday ekmeğine sürüp rokayla birlikte yiyorum. Gün içerisinde yoğurt yiyorum, 2 litre su tüketiyorum, öğlenleri ızgara tüketiyorum. Akşamları çok acıkırsam salata ile geçiştiriyorum. Midemin rahatlaması için bir hafta bu şekilde besleneceğim. Tabi yürüyüş de yapıyorum...
çok güzel bir menü... yürüyüşle beraber kilolardan kurtulursun..maydanoz körü idrar söktürücü ve ödem gidericidir. o açıdan zayıflamana yardım ediyor.. inşallah yararını görürsün
kızz afiyet olsun .demin senin menüne göz attım ..ilginç olmaya başladı.. akşam fındık mı?:26:1 tane portakal:)
kızz afiyet olsun .demin senin menüne göz attım ..ilginç olmaya başladı.. akşam fındık mı?:26:
yok canım ama yeni kendini kasmaya başlamışsın.. aç gezmiyorsun inş.. rahatsan diyecek bi şey yokniye kız olmaz mııı
yok canım ama yeni kendini kasmaya başlamışsın.. aç gezmiyorsun inş.. rahatsan diyecek bi şey yok
güzel canım o zaman böyle rahatsan bu çirin kilolar verilirrrrrahatım bebegim 1 kase yogurt portakalda yedim. ama hepsni birden yemedm acıktıkca yedm. önce saat 7 de 1 kase yogurt, 9 da baktm yine acıkıorm 10 tane fındık, simdide 1 portakal yedim:)