Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

O zaman diyetisyenimin tavsiyesini aktarıyorum:"sulu yemeklerde yemeğin salçalı suyunu bırakacaksın.çatalla içinden sebze veya et(ne yemeği ise) onları yiyeceksin"demişti.Babaannene çaktırmadan yemeğin suyunu süzüp,üzerine biraz su akıtıp yıkayacaksın tabağını.Bunun dışında porsiyonunu küçülteceksin.Emin ol bu şekilde bile yemeğin kalorisini düşürürsün.Hem böylece kendini sıkmamış olursun.
Mısır gevreğini unut.O ne öyle ne besleyiciliği var nede tadı tuzu.ığğğğhiç sevmem:KK25::KK25::KK25:Aynı kaloriye eşdeğer onlarca yiyecek var daha lezzetli olan.Salata iyi mesala.Birgün marketten ton balığı al,yağını süz karıştır,birgün patates haşla karıştır,birgün tavuk göğsü haşla karıştır.Yani salatayla zaman sınırı yokki.Geceleri bile içine katabileceğin şeyi 15dakikada pişirirsin.Gece sebzeni haşla işten gelince yoğrtla karıştır mis gibi yemek mesala.
Babanne de dır dır ederse etsin.O modeller herşeye dir dir ediyor zaten bırak yemeğede ediversin birsüre.:KK1::KK1::KK1::KK1:

yaa ama saatlerce o yemegin suyunda kaynıyo zaten yiyince öel süzüp yiyorum ama içime sinmiyo. porsyomu küçültemiyorum yedikce yişyesm geliyo.. 1 lokma tadsam daha cok iştahm acılıyo ühüüüü:KK43::KK43: evet ton balıgı iyi fikir.. konserve tavuk varmı acaba hahah:KK70::KK70: tavuk haslamakla ugrasamamm:KK70: mısırda alır katarm içine... patates haslamak istemiyorum 1 tanede 80 kalori varrr:KK43: ve beni 1 tane kesmez:KK70::KK70: yine ton balıgı salatası yapcam ben bu gidişle hahaha:KK70:

iyi akşamlar kızlar
ara 2 kaşık yulaf ezmesi+2 kaşık yoğurt+ tarçın bir tutam yaban mersini +1/2 çay kaşığı ketten tohumu+ 1 haşlanmış elma

akşam yemekten önce 20 dkk bisiklet ama fazla yapamadım sırtım çok ağrıyor çünkü
yemeğim :
5 kaşık salata
1 kase yağsız sebze çorbası
1 kaşarlı sucuklu tost( işte zurnanın zırt dediği yer:KK31: )
2 kaşık yoğurt

birz once 1 elma +1 portakal

çok tuhaf oldum bu öğleden sonra .. havadan mı yada havasızlıktan mı artık bir türlü çözmedim tek düşündüğüm şey yemek.

haftaya oruç tutmayı düşünüyorum ona göre bir menü bana lazım kızlar önerileriniz beklerim

iyi akşamlar kızlar
ara 2 kaşık yulaf ezmesi+2 kaşık yoğurt+ tarçın bir tutam yaban mersini +1/2 çay kaşığı ketten tohumu+ 1 haşlanmış elma

akşam yemekten önce 20 dkk bisiklet ama fazla yapamadım sırtım çok ağrıyor çünkü
yemeğim :
5 kaşık salata
2 kaşık yoğurt

çok tuhaf oldum bu öğleden sonra .. havadan mı yada havasızlıktan mı artık bir türlü çözmedim tek düşündüğüm şey yemek.

haftaya oruç tutmayı düşünüyorum ona göre bir menü bana lazım kızlar önerileriniz beklerim

peki benm bugün ki halime ne demeli

yaa ama saatlerce o yemegin suyunda kaynıyo zaten yiyince öel süzüp yiyorum ama içime sinmiyo. porsyomu küçültemiyorum yedikce yişyesm geliyo.. 1 lokma tadsam daha cok iştahm acılıyo ühüüüü:KK43::KK43: evet ton balıgı iyi fikir.. konserve tavuk varmı acaba hahah:KK70::KK70: tavuk haslamakla ugrasamamm:KK70: mısırda alır katarm içine... patates haslamak istemiyorum 1 tanede 80 kalori varrr:KK43: ve beni 1 tane kesmez:KK70::KK70: yine ton balıgı salatası yapcam ben bu gidişle hahaha:KK70:
oooooooooooooooooo işimiz var tatlım senle :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:Çok kızdım şimdi.:KK47::KK47::KK47:
Bir kere o yemeğin suyu yıkanacak itiraz istemem.İçine de sinsin.Bir kepçe alacaksın yemekten fazlası değil.Sen kendini frenleyemezsen biz burdan nasıl frenleyelim seni değil mi ama?Aşırıya kaçmak yok.Kesin kararlı ol.Tavuktan vazgeçme özellikle göğüs eti, but ve kanattan daha az kalorili.Proteinler tok tutarlar mısır gevreğinden çok daha uzun süre dayanırsın açlığa.Tavuktan vazgeçmek yok o yüzden.Hem haşlamak ne ki koy tencereye, git odana ,o ocakta kaynasın.Başında mı duruyorsun sanki.Sebze de öyle kaynasın.Gece yatana kadar soğur tencere,koyarsın dolaba.Ertesi gün işten gelince halledersin yeme işini:KK34:
evet 1 patates 80 kalori ama o patatesi kocaman salatanın içine karıştırıyorsun ve en fazla 1/3ni tüketiyorsun 1 tabak yiyerek.Hepsini ye demiyoruz ya:KK20::KK20::KK20:
Bu arada salatalara mısır koyma.Hem GDO'lu hemde kalorisi yüksek.Mısırı yaza taze taze yersin.

oooooooooooooooooo işimiz var tatlım senle :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:Çok kızdım şimdi.:KK47::KK47::KK47:
Bir kere o yemeğin suyu yıkanacak itiraz istemem.İçine de sinsin.Bir kepçe alacaksın yemekten fazlası değil.Sen kendini frenleyemezsen biz burdan nasıl frenleyelim seni değil mi ama?Aşırıya kaçmak yok.Kesin kararlı ol.Tavuktan vazgeçme özellikle göğüs eti, but ve kanattan daha az kalorili.Proteinler tok tutarlar mısır gevreğinden çok daha uzun süre dayanırsın açlığa.Tavuktan vazgeçmek yok o yüzden.Hem haşlamak ne ki koy tencereye, git odana ,o ocakta kaynasın.Başında mı duruyorsun sanki.Sebze de öyle kaynasın.Gece yatana kadar soğur tencere,koyarsın dolaba.Ertesi gün işten gelince halledersin yeme işini:KK34:
evet 1 patates 80 kalori ama o patatesi kocaman salatanın içine karıştırıyorsun ve en fazla 1/3ni tüketiyorsun 1 tabak yiyerek.Hepsini ye demiyoruz ya:KK20::KK20::KK20:
Bu arada salatalara mısır koyma.Hem GDO'lu hemde kalorisi yüksek.Mısırı yaza taze taze yersin.

tamam cnm aklıma yatan cok güzel seyler söyledn harikasn:KK70: kendme özgüvenm geldi yarn cok saglam kalkcammm:KK70:
tamam ozaman 1 gün tavuklu 1 gün patatesli 1 gün ton balıklı salta yapsam 1 günde ızgara köfte yesem aksam( haftada 1 gün babannem kesn yaparda) olur mu cnmm :KK70:

Son düzenleme:
tamam cnm aklıma yatan cok güzel seyler söyledn harikasn:KK70: kendme öz güvenm geldi arn cok saglam kalkcammm:KK70:
tamam ozaman 1 gün tavuklu 1 gün patatesli 1 gün ton balıklı salta yapsam 1 günde ızgara köfte yesem aksam( haftada 1 gün babannem kesn yaparda) olur mu cnmm :KK70:

Anlaştıııııııııık :KK16::KK16::KK16:
Senin için video ekleyecektim ama başaramadım.Bende diyet ipuçları veren çok ilginç bir video var.Sadece deneylerle ispatlar yapılmış.Onda protein ve gevrek karşılaştırması yapılıyordu.Senin için ekleyecektim ama video eklemede youtube istiyor kendi bilgisayarımdan ekleyemedim:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Anlaştıııııııııık :KK16::KK16::KK16:
Senin için video ekleyecektim ama başaramadım.Bende diyet ipuçları veren çok ilginç bir video var.Sadece deneylerle ispatlar yapılmış.Onda protein ve gevrek karşılaştırması yapılıyordu.Senin için ekleyecektim ama video eklemede youtube istiyor kendi bilgisayarımdan ekleyemedim:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

tam adı ne izliyim cnm merak ettim:)

afiyet olsun cnm güzel bir menü aslında ...salatan ayrı isteyemez misin? eğer büyük bir tabaktan beraber yiyorsanız, kendine ayrı bir tabak ayırt yağsız yap salatanı utanacak hiç bir şey yok sen sağlığına bak

evet cnm ama haplar kür olarak alınırmış. sordun mu eczacıya?

bu arada kilo bildirimi cuma günü olsun diye oylamaya verdik.. hepimiz hafta sonu sapıtıyoruz ve hafta sonu alınan kilolar salı günü vermiş oluyoruz. Bir de haftalık olacak çünkü kendimizi saldık..ne dersin?

günaydın şekerim afiyet olsunnn

Canim arkada$lar sipari$ verince ben salata aliyorum yani kendi tabagima salata geliyor, ama yagli oluyor, bugünki az yagliydi $ansima, dünki balikliydi onun yagi geçmi$ salataya

bencede cuma günü olsun, çok saliyoz kendimizi yoksa :KK43:

kızla merhaba..dun oğleden sonra ve bu sabah ıslerım vardı gıremedım..
aksam annemlerde dıyetım bozuldu :KK43: ve bu sabah kendıme ceza verdım elmadan baska bısey yemedım..

smdı arkadaşlarım cuma bıldırım yapılacağına gore madem dun kı listeyı yayınlamayım cnku bı suru eksık var seker kız yok verda yok bıldırım yapan

bende cuma ak$am yaparim bildirimi

iyi akşamlar kızlar

yemeğim :
5 kaşık salata
2 kaşık yoğurt

evet menün biraz fazla olmu$, canim bende oruç tutmak istiyorum ama eve çok geç geliyorum bu yüzden tutamam, ama hafta sonlari tutmak istiyorum çünkü gün boyu yiyorum :KK43:

selam kizlar nasilsinizzz, menümü payla$ayim offf

Sabah : k fleks + yulah kepegi +,süt hepsi bir bardaktan az

ara : sütsüz $ekersiz kahve

ögle : kocaman bir salata
( içinde bir yumurta, ye$illik, domates, salatalik, 3 zeytin, kirmizi pancar, havuç rendesi, salata sosu, bir ka$ik misir)

ara : ye$il çay, yarim kare siyah çikolata

ak$am : bir kase yagsiz hazir çorba
iki çatal ye$il fasülye, yarim çatal bulgur pilavi
yarim ka$ik bal, ve yine Nutella

bu arada salata sosu mayonezliydi, restorantta yedim yine, ve hep yagli getiriyorlar, bu yüzden dibini yemiyorumm

iyi akşamlar kızlar

yemeğim :
5 kaşık salata
2 kaşık yoğurt

Canım dyet için oruç tutacaksan yapmamanı tavsiye ederim insan gece yemek yediğinde daha çok kilo alıyor.Malum ramazanda hiç kilo vermiyoruz.

tam adı ne izliyim cnm merak ettim:)
cnntürkte yayınlanan bir belgeselde.tam hatırlamıyorum adını diyette 10 ipucuydu sanırım.ben tv arşivi sitesinden 1'er dakikalık görüntüleri indirmiştim.Bütün olarak bulamamıştım.Ama birdaha bakarım şimdi.

Günaydın kızlarr:)

sabah kahvaltım

saat 07.15 te yarım kupa sütlü mısır gevregi
saat 08.30 da 2 tane sekersiz cay

dün hiç giremedim hastalıktan ama bugün çoooooook iyim :21:
kahvaltım=papatya çayı 1 yumurta peynir bol domates salatalık
öğle=domates çorbası
akşam=bakla yemeği ve yoğurt

dün hiç giremedim hastalıktan ama bugün çoooooook iyim :21:
kahvaltım=papatya çayı 1 yumurta peynir bol domates salatalık
öğle=domates çorbası
akşam=bakla yemeği ve yoğurt

iyi olmana çok sevindim canım.. güzel bir menün var bugün. afiyet olsunn

Günaydın kızlarr:)

sabah kahvaltım

saat 07.15 te yarım kupa sütlü mısır gevregi
saat 08.30 da 2 tane sekersiz cay

afiyet olsun tatlımm inşallah zinde olursun önümüzde günler

Canım dyet için oruç tutacaksan yapmamanı tavsiye ederim insan gece yemek yediğinde daha çok kilo alıyor.Malum ramazanda hiç kilo vermiyoruz.

cnntürkte yayınlanan bir belgeselde.tam hatırlamıyorum adını diyette 10 ipucuydu sanırım.ben tv arşivi sitesinden 1'er dakikalık görüntüleri indirmiştim.Bütün olarak bulamamıştım.Ama birdaha bakarım şimdi.

humm. ilginç ben genelde veriyorum ramazanda... ama ben gece yemiyorum.. yani akşam yerim bir de sahurda saat 04:00 te gibi ve genelde fazla bi şey yemiyorum... neyse ben bugün başlayamadım.. uykusuzluktan geberdim 1 de yatıp 5 te kalkıyorum;dün kötü bir baş ağrısıyla yattım.. ve güzel bir kötek yemiş gibi hissediyorum bugün.

kızlar merhaba kahvaltımda :
1 kupa şekersiz sütlü kahve
30g kepekli ekmek
1 omlet+ 20gr light peynir+ 1/2 domates

Merhaba dün yazamadım bir türlü
Bugün sabah: 2 diyet bisküvi yedim
Öğleye: çorba, cacık 1'er kepçe, pirinç pilavı 3 kaşık, güveç
Akşama: yoğurtlu karnabahar, yanında salata
toplam 3.5 kilo verdim bu arada acı biber süper metabolizmayı çalıştırıyor herkese tavsiye ederim:)

:KK9: TEBRIK ederım canım senı kılo verdığın ıcın :)

yapcam tabi bebegim olur mu öel sey cogunlk ne zaman istiyosa ozaman tabii)::):KK1:

tmm madem canım cuma gunu bıldırım yapmak ısteyen kım varsa yapsın..artık kım yazdıysa onu eklıcem listeye..onu bekle bunu bekle bı lısteyı yayınlayamadım :KK1:

bugun çook mutluyum!!
dun niye veremiyorum diye ağlarken bu sabah tartıda 55.55 i gördüm..
bunu görünce biraz daha hırs yaptım akşam eve gelince 40 mekik çektim.
yememe içmeme daha fazla dikkat etmem lazım, havalar azıcık ısınsa akşamları yürüyüşe çıkıcam hergün yürüyemiyorum.
evde spor yapmaktan da haz etmiyorum ille açık hava olmalı.
herkese tavsiye ederim parklardaki aletler çok kullanışlı.

gel gelelim bugun ne yedim yumurtalı peynirli domatesli kahvaltı, bir bardak çay. sonra elma çayı sonra yine bir bardak çay şekersiz bunlar. sonra ogle yemegi, çorba ve haşlama et. sonra ara öğün de elmalı çay, bir bardak günlük süt bir kaç ceviz.
şimdi de balık yicem akşam yemeği geç kaldı ama olsun.

bu elmalı zayıflama çayını yemeklerden önce mi içmek daha etkili sonra mı?

afıyet olsun canım benım ne guzel 55 kılosun ahh ahh keske bende 65 olsam o bıle yetcek bana....

Selam kızlar.Benimde vaktim olmadı giremedim bugün.Babycancım geçmiş olsun canım,dinlen bol bol.Gribin tek ilacı dinlenmek.Verdacım sende stres yapma ya o kadar kilolu değilsin zaten.Son 5 kilon,eninde sonunda gidecek.Belki duraklama dönemindesindir.Biranda düşer bir süre sonra.Arada kendine ödül vermek iyidir.
size yeni bir diyet yemeği yazayım.ben azönce yaptım süper oldu.Hepiniz zeytinyağlı enginarı biliyorsunuzdur.Ben 2 tane tavuk göğsünü haşladım önce.sonra aynı suda enginarları haşladım.Ayrı bir kapta hazır garnitüre haşlanmış göğüs etini doğradım.Karabiber ve 1 kaşık zeytinyağı ekledim.Yarım limon sıktım.Enginarları borcama alıp hazırladığım içi üzerine yerleştirdim.Tencerede kalan tavuk suyunu borcama döktüm.Eşiminkilerin üzerine kaşar rendeleyip fırına verdim.Kaşarlar eriyince çıkarttım.Tavuklu ve ekşili tadı mükemmel oldu.Ben enginardan nefret eden biri olarak çok sevdim.Üstelik kalorisi de çok az.Tavsiye ederim deneyin kızlar.:KK16::KK16::KK16:

ooo hamarat hanım ne guzel tarıfler verıyosunn sen :) ama ben yemıyorum maleseffffff...

Akşam menüm:
1 lahmacun
ızgara balık
bağdat tatlısı (3 adet)

sabah kahvaltım
kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates

biliyorum aksam kaçırdım ama yok kızlar olmuyor yanı..ıs yerınde ıyı guzel yemıyorum ama aksamları yıyorum tutamıyorum kendımı

Merhaba herkese:)
Sabah: bir kaç dilim sucuk, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 4 zeytin, 2.5 dilim ekmek, 1 bardak 1 çay kaşığı şekerli çay
arada: 1 fincan şekerli kahve, 1 tane benimo
Öğleye: salata yada yoğurt
akşama: karnabahar yoğurtlu

Akşam menüm:
1 lahmacun
ızgara balık
bağdat tatlısı (3 adet)

sabah kahvaltım
kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates

biliyorum aksam kaçırdım ama yok kızlar olmuyor yanı..ıs yerınde ıyı guzel yemıyorum ama aksamları yıyorum tutamıyorum kendımı

canım lahmacunda sorun yok incecikse ama tatlı yerine bir meyve salatası yap dene en az ..anladım tatlıya karşı zaafiyetin var.. ama bir dene
Merhaba herkese:)
Sabah: bir kaç dilim sucuk, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 4 zeytin, 2.5 dilim ekmek, 1 bardak 1 çay kaşığı şekerli çay
arada: 1 fincan şekerli kahve, 1 tane benimo
Öğleye: salata yada yoğurt
akşama: karnabahar yoğurtlu

afiyetle canım

X