Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

selam kizlar geçen hafta 69.5 kiloyu gördüm ama sonra yemedigimi birakmayip bir kilo aldim, $u an 70.5 im ama hafta sonu 71 e çiktim biraz toparladim ama kilo almi$ oldum bu hafta kararliyim amaaa

Sabah : yulaf ezmesi+k fleks+ süt hepsi bir bardaktan az

ögle : kocaman ton balikli yumurtali domatesli hamsili salata 350gr vardir
restorantta yedik, içinde bir yumurta bir domates vardi ama malesef yagliydida, ama büyük bir kasedeydi yagi dibine inmi$ti bende dibini yemedim

Ak$am : bir ka$ik bulgur pilavi
bir ka$ik tavuklu havuç
bir diyet yogurt
yarim köfte
ara : yemegin hemen üstüne biraz Nutella

ya kizlar bu restorantta yemek beni bitircek! birde henüz i$ arkada$larimi tanimadigim için, yagsiz salata demeye utaniyorum ya

galiba öyle ... Hayatmn en uzun diyeti bu tam 1 ay 15 gün..

ya canim inan takmayinca veriliyor, ben yaza kadar diyet yaptim beceremedim hiç kilo vermedim, sonra kasimda diyet miyet yapmadim o zaman iki kilo verdim tabi çok yemiyordum ama aklimdan "mutlaka kilo vermeliyim" fikrini çikarmi$tim, $imdi taktim kafayi veremiyorumda

millet ne güzel veriyor ben aliyorum

kizlar bu arada ben geçenlerde bir bitkisel dogal $eler satan bir magazaya girdim zayiflamaya bir $ey alacaktim, sonra tüm haplarin $uruplarin içindekilerini okudum çok $a$irdim! çünkü hepsinin %40 hatta %70 C vitamini içerdigini gördüm! almaktan vazgeçtim, o kadar parayi C vitaminine saymam diye, $imdi hergün C vitamini hapi aliyorum

bu arada internetten okudum, kalsiyum vücuda "KILO VERME HORMONU SALGILA" diyormu$, bu yüzden kalsiyum hapida alacagim, sizde ihmal etmeyinn

günaydın kıslar nasılsınız
1.öğün
2 dılım ekmek
3 dılım kasar peynırı
1 dılım beyaz peynır
1 koca bardak cay

afiyet olsun cnm güzel bir menü aslında ...salatan ayrı isteyemez misin? eğer büyük bir tabaktan beraber yiyorsanız, kendine ayrı bir tabak ayırt yağsız yap salatanı utanacak hiç bir şey yok sen sağlığına bak

evet cnm ama haplar kür olarak alınırmış. sordun mu eczacıya?

bu arada kilo bildirimi cuma günü olsun diye oylamaya verdik.. hepimiz hafta sonu sapıtıyoruz ve hafta sonu alınan kilolar salı günü vermiş oluyoruz. Bir de haftalık olacak çünkü kendimizi saldık..ne dersin?

1.öğün
2 dılım ekmek
3 dılım kasar peynırı
1 dılım beyaz peynır
1 koca bardak cay

günaydın şekerim afiyet olsunnn

günaydın canlarımmm,
bu sabah
1 dilim ekmek+10 gr labneh
1 omlet (yağı kağıt havluyla sildim tavaya)
1/2 domates+ 1 ufak salatalık
1 bardak sütlü kahve şekersizz

çok kötü grip oldum yaa şu grip bi brakadı peşimi :2:
kahvaltım=1 bardak sıcak süt 1 dilim kaşar peyniri 1 yumurta
öğle ve akşam=tavuk suyuna çorba yapacam iyi gelir inş

gunaydın cnm sanada afıyet olsun nasılsın

ay bende seni özledim kiz :) ay nebiliyim canim en son herhalde 76filandim bilmiyorumki ama önemli olan suanki kilommm 80 bucuk olmusummmmmm coook mutsuzummmm bugün yeniden basladimm benide eklermisin listeyee

TMM canım eklerimm....

bu cuma yerne öbür cuma olsa hihihih:))::)

aksam yemegim
3 dal ciğ semz otu
2 yemek hasıgı haslanmıs nohut
2 kuşbaşı parca haslanmıs et
kız verda sen kilo bildirimi yapmıcan mı?

Kızlar size katılmakta geçmi kaldım ya bende bendeeee istyorm

hoşgeldin cnm..kılo bıldırım yaparak baslayabılırsın mesela :)

canım yaa sankı aramızda dağlar kadar fark merak etme verırsın..

1.öğün
2 dılım ekmek
3 dılım kasar peynırı
1 dılım beyaz peynır
1 koca bardak cay

canımcım kılo bıldırımı yaptın mı dun yoksa ben mı gormedım :)

çok kötü grip oldum yaa şu grip bi brakadı peşimi :2:
kahvaltım=1 bardak sıcak süt 1 dilim kaşar peyniri 1 yumurta
öğle ve akşam=tavuk suyuna çorba yapacam iyi gelir inş

gecmıs olsun cnım ya dıkkat et..
ıyı gelır evet afıyet olsun

tatlım cuma gunu yaparım dıye dusundum gecen hafta pazartesı yaptım en son dun sabah unuttum telastan tartılmayı

kızla merhaba..dun oğleden sonra ve bu sabah ıslerım vardı gıremedım..
aksam annemlerde dıyetım bozuldu ve bu sabah kendıme ceza verdım elmadan baska bısey yemedım..

smdı arkadaşlarım cuma bıldırım yapılacağına gore madem dun kı listeyı yayınlamayım cnku bı suru eksık var seker kız yok verda yok bıldırım yapan

açlıktan olbilir ama gezegenlerden bu ayın 22sinden 27 sine kadar çok etkili dolunay var sinir harbi yorgunluk sürekli yemek yeme kendi kendini yeme ve ektiğini biçme zamanı etrafımızdaki bizi üzen sinir eden insanların ektiğini biçtiğini görücemiz bişey yani hayat işte sınav

bu sabahki kahvaltım 9 buçuğa 10 a yakın peynir ekmek yedim yarım saat sonra 9 otlu çayımı içtim şimdi bişeyler içim diyorum ama canım manyak tatlı istiyooo kahvede yapabilirim kahve içim geçen kendime fal baktım dil yapmışım çıktı hakattende dün yaptım kendimede güzel sallıyorum

afiyett olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…