bugün ammada yazdım şimdi üstümü değiştirip yürim şöyle bi fatihe çıkım gezim de tozim ritmik :)
Cankizz verisn uzulme sakinnn.... pes etne sakin... bnde bi zmanlr 72 kiloydum.. istynce verlyor
Aylinsaad... evet cok morel bozucu sanki su icsm kg alcm.. ama sabh tartldm dusmusum braz sukur....)))))
haftasonu yazamadım ama kocamla kek yaptık :) 1 er dilim yedik üzerine kuru yemiş pazar günü başsağlığına gittik ordada azcık yedik ama fazla değil haftasonuda geç kalktık malum kocayla haftasonu yatak keyfi
bugün peynir ekmek az önce nescafe 3ü bir arada birazdanda soğan haşlıcam kendime soğan kürü yapim oda zayıflatıyoo
avatarımdaki resmim şimdiki halim 15 gün sonra değiştircem bakalım neka zayıflamışım
kız miden mahfolmasınnöğlen yemeği bol acılı bezelye çorbası
iyi cnm sen çok sıktın kendini... ben ise adetim yeni geçti bekliyorum daha verebilecek miyim diye.. bu hafta deneyeceğim hiç kaçamak yapmadan ne kadar verebilirim.Cankizz verisn uzulme sakinnn.... pes etne sakin... bnde bi zmanlr 72 kiloydum.. istynce verlyor
Aylinsaad... evet cok morel bozucu sanki su icsm kg alcm.. ama sabh tartldm dusmusum braz sukur....)))))
Gunun ozeti
Sabh 1 kase yogutlu nesfit
Oglen
1 tane rondo
3vtane balik kraker
4 tane cubuk kraker tuzludam..
1 tane sekersz sutlu kahvee
Bunlar tane paket degllll
Offff nasl kizlarrrrrrr
hoşgeldin canım benım..özledim senı :)
kız sen ne kadardın da 80.5 oldun bakayım
ara öğünü artık sektirmeyeceğimmm:
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yoğurt
azcık tarçın
1 adet portakal suyu hepsi bir kasede götürüyorum yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii. yaşasn ara öğünler
Cankızzz: canını sıkma kilo verirsin sadece diyete tutunn ...
canım ortada bir menü görmüyorumbende yazayim bari bugünkü menümü sabah yok öglen cok az balik aksamda cok az balik 2litre su 30dk yürüyüs
canım ortada bir menü görmüyorum.. bu zayıflamaya bir adım değil ölüme bir adım atıyorsun...
bende yazayim bari bugünkü menümü sabah yok öglen cok az balik aksamda cok az balik 2litre su 30dk yürüyüs
Merhabalar. Ben de bugün diyete başladım. 23 yaşındayım 1,73 boyum var ve 78 kiloyum60 kiloya kadar düşmek istiyorum. Maydonoz suyuna da başladım. Ofiste çalıştığım için sürekli oturuyorum. İş çıkışı egzersize de başlayacağım. Olur da kilo vermeyi başarabilirsem (her diyetim pazartesi başlayıp perşembe günüleri son bulduğundan dolayı) sizlerle paylaşacağım. Öerileriniz varsa alabilirim..
canim yarin ara ögün filanda yapcam bugün ceza verdim kendimee
a ahh canım ne cezalandırması... KIYAMAM SANA KIIZ sen diyete düzgünce başla yeter .... sonra yemeğe saldırırısın yoksa hele de akşam
bence de cuma olsun kızlar
aynen canım yaa 60 kilo ne dmeek yuhh :) masallah ona
tmm cnm yarın yazarsın madem sende napalım..zaten bi oturtamadık su liste işini yaa..
tmm kızlar CUMA OLSUN o halde :) aynen canım luna yok pembiş yok off ya :18:
aynen yaa..
evet cnm haklısınn...
cnm baslamadan kaçtın kı? ona gore lısteye yazıcam
Cumada herkes hemfikirse 5 günümüz var kızlar.Bakalım haftanın birincisi kim olacak(biraz rekabet katayım olayainsallahhh canimm yaa gecen gün dügün vardii yerimden kalkmadim utandim kendimden bukez basarmak istiyorumm
pes etme yeter:)insallah bukez veririm ve bozmam bugün tekrardan basladimm bakalim
kız miden mahfolmasınn
iyi cnm sen çok sıktın kendini... ben ise adetim yeni geçti bekliyorum daha verebilecek miyim diye.. bu hafta deneyeceğim hiç kaçamak yapmadan ne kadar verebilirim.
canım hepsi kraker ve çeşidi... yeni kendini sıkmışsınbir protein ye bari yaa
bu cuma yerne öbür cuma olsa hihihih:)):)