Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

56.15 de takıldım kaldım of ya.. neden daha gitmiyor..
bugun elmalı yağ yakıcı çaya başladım.. çok güzel tadına bayıldım..
çok zor geliyor kilo vermedikçe diyet yapmak. 55 e insem bu hafta çok mutlu olucam.

yok ya çorbası güzel oluyooo

ben varya yürüyüş yapamadım
akşam yemeği ton balığı 2 yemek kaşığı pırasa zeytinyağlı 1 kabak dolması

bugün kuzenimin pastanesine yardıma gittim çok sipariş varmış.o yaş pastaların profiterollerin kurabiyelerin arasında kendimi nasıl tuttuğumu bi görseniz gülerdiniz vallahi yemedim kızlar nefsim değil ben kazandım ama acayip yoruldum kızlar yemek yiyemedim daha yorgunluktan kalkabilirsem 1 kase mısır gevreği yiyim bari

kızlar cok acıktım sinirlerm bozuldu etrafa satasmaya basladım evdekilerle kavga ettim... sonra oturdum agladım durup dururken.. sinir sistemim cökmüş durumda... bende 3 kasık pilav 3 kasık sulu köfte yedim simdi mecburen...

ayyy niye agliyorsun canim ya
3kaciktan bisey olmaz iyi yapmissin

vayyyy afferim kiz sanaaaa ben olsam yerdimm kesinnnn :)

inş çökmeyeceğimmmmmmmmmm cuma ya kadar

aferin sana kız. böyle kendini tuttuktan sonra.. korkulacak bi şey artık...

ve 1 bardak meyva suyu 2.litreye geçtim bugün
afiye olsun canım benim

ayy verdacım nasıl oldun şimdi..canım bu kadar yıpratma kendini.. stress da yaşıyorsun artık kilo vermiyorsun diye .. bardağın dolu tarafına bak.. sonunda kilo almıyorsun bir de kendini sıkmaya bırak artık kilo vereceksin diye resmen psikolojin bozuldu ne neşeli bir hayat yaşıyorsun ne de arzuladığın forma gireceksin bu gidişle....

bu akşam
öğlenden kalan 3 lahana sarma
1 kaşık pilav
4 kaşık salata
3 kaşık yoğurt

35 dk bisiklet (700 Kal) 35Hızla yaptım ohh iyi geldi sonra 15 dkk karın+ bacak hareketleri
gecede bir meyve

iyiyim tatlımm cok tsekkür ederm:) yıpratmamaya calısıyorum ama elde degil cok fama taktım son 5 kg.. bu 5 kg eskden bnm için 10 günlük işti cılkı cıktı iyicei hiç sorma canm en azndan nesemden olmym zaten veremiyorum

ama vericem hemde hiççç takmadan eskisi gibi morelm cokta iyi olcak takır takıırr vercemmm:):)

bu sabah ıtıbarıyleee 70 kg'yum..
kilo değil ama gram vermişim 70.5 ti 70 e düşmüş
2 haftada bu kadar mı verilirr yazık bana yazık...

kızlar bugun itibariyle sıkıyorum bakın da görün

ay canim ba$ladigimizda benden $i$koydun $imdi ben senden $i$koyum

hiç sorma canim, i$ler çok yogundu bu nedenle Sabah çok erken gittim i$e geçen hafta yani 5.30 da kalktim 6;30 evden çiktim az uyku çok i$tah açiyor! i$tahim çok açildi, ama bugün iyi Allah'a $ükür

kiyamam yaa nedense insanin morelini düzelten tek $ey yemek benceeee

galiba öyle ... Hayatmn en uzun diyeti bu tam 1 ay 15 gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…