Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaaaaaasss.Salıyoruz o zaman.Şu 2 haftada herkes kaçamaklarla geçirdi vaktini.Yaza az kaldı.Montlar,kabanlar çıkacak üzerimizden.Göbişleri nasıl saklayacağız
pes etme yeter:)
azmin elinden birşey kurtulmaz:)
kız miden mahfolmasınn
iyi cnm sen çok sıktın kendini... ben ise adetim yeni geçti bekliyorum daha verebilecek miyim diye.. bu hafta deneyeceğim hiç kaçamak yapmadan ne kadar verebilirim.
canım hepsi kraker ve çeşidi... yeni kendini sıkmışsın bir protein ye bari yaa
kızlar cok acıktım sinirlerm bozuldu etrafa satasmaya basladım evdekilerle kavga ettim... sonra oturdum agladım durup dururken.. sinir sistemim cökmüş durumda... bende 3 kasık pilav 3 kasık sulu köfte yedim simdi mecburen...
ayyy niye agliyorsun canim ya
3kaciktan bisey olmaz iyi yapmissin
bugün kuzenimin pastanesine yardıma gittim çok sipariş varmış.o yaş pastaların profiterollerin kurabiyelerin arasında kendimi nasıl tuttuğumu bi görseniz gülerdiniz vallahi yemedim kızlar nefsim değil ben kazandım ama acayip yoruldum kızlar yemek yiyemedim daha yorgunluktan kalkabilirsem 1 kase mısır gevreği yiyim bari
galiba diyet sinirlerimi yıprattı...
yemek yedim kendime geldm biraz...
inş çökmeyeceğimmmmmmmmmm cuma ya kadarCumada herkes hemfikirse 5 günümüz var kızlar.Bakalım haftanın birincisi kim olacak(biraz rekabet katayım olaya )
Haftanın birincisine süprizlerimiz olacak buradan Haydi bakalım herkese bol hareketli haftalar ...bilgisayar karşısında oturmak yok saatlerce ona göre
aferin sana kız. böyle kendini tuttuktan sonra.. korkulacak bi şey artık...bugün kuzenimin pastanesine yardıma gittim çok sipariş varmış.o yaş pastaların profiterollerin kurabiyelerin arasında kendimi nasıl tuttuğumu bi görseniz gülerdiniz vallahi yemedim kızlar nefsim değil ben kazandım ama acayip yoruldum kızlar yemek yiyemedim daha yorgunluktan kalkabilirsem 1 kase mısır gevreği yiyim bari
afiye olsun canım benimve 1 bardak meyva suyu 2.litreye geçtim bugün
ayy verdacım nasıl oldun şimdi..canım bu kadar yıpratma kendini.. stress da yaşıyorsun artık kilo vermiyorsun diye .. bardağın dolu tarafına bak.. sonunda kilo almıyorsun bir de kendini sıkmaya bırak artık kilo vereceksin diye resmen psikolojin bozuldu ne neşeli bir hayat yaşıyorsun ne de arzuladığın forma gireceksin bu gidişle....kızlar cok acıktım sinirlerm bozuldu etrafa satasmaya basladım evdekilerle kavga ettim... sonra oturdum agladım durup dururken.. sinir sistemim cökmüş durumda... bende 3 kasık pilav 3 kasık sulu köfte yedim simdi mecburen...
hoş geldin aramıza... hiç geç kalmadın karar verdikten sonra...sana güzel incelmeler diliyorumKızlar size katılmakta geçmi kaldım ya bende bendeeee istyorm
aferin sana kız. böyle kendini tuttuktan sonra.. korkulacak bi şey artık...
afiye olsun canım benim
ayy verdacım nasıl oldun şimdi..canım bu kadar yıpratma kendini.. stress da yaşıyorsun artık kilo vermiyorsun diye .. bardağın dolu tarafına bak.. sonunda kilo almıyorsun bir de kendini sıkmaya bırak artık kilo vereceksin diye resmen psikolojin bozuldu ne neşeli bir hayat yaşıyorsun ne de arzuladığın forma gireceksin bu gidişle....
bu sabah ıtıbarıyleee 70 kg'yum..
kilo değil ama gram vermişim 70.5 ti 70 e düşmüş
2 haftada bu kadar mı verilirr yazık bana yazık...
kızlar bugun itibariyle sıkıyorum bakın da görün
neden o kadar aldın cnm
hayırlısı canıımmm en baştan başlaa inş veirirsin
ya çok moral bozucu bu duraksama dönemi yaa. ben de bir hafta oynamadım bir de adetim yeni bitti..inş hemen geçer bu dönem ki moralım yerine gelsin
kızlar cok acıktım sinirlerm bozuldu etrafa satasmaya basladım evdekilerle kavga ettim... sonra oturdum agladım durup dururken.. sinir sistemim cökmüş durumda... bende 3 kasık pilav 3 kasık sulu köfte yedim simdi mecburen...
ay canim ba$ladigimizda benden $i$koydun $imdi ben senden $i$koyum
hiç sorma canim, i$ler çok yogundu bu nedenle sabah çok erken gittim i$e geçen hafta yani 5.30 da kalktim 6;30 evden çiktim az uyku çok i$tah açiyor! I$tahim çok açildi, ama bugün iyi allah'a $ükür
kiyamam yaa nedense insanin morelini düzelten tek $ey yemek benceeee