Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

işte öğle yemeğine geldik
canım patates istedi ve menümü bu şekilde şekillendirdim
1 yağsız sebze çorbası( lahana- havuç- kabak- pırasa) başka bi şey yokkkkk içinde
5 kaşık yağsız salata
1 haşlanmış yumurta+ 3/4 patates haşalama +4 tane minicik mantar + 2 kaşık sarımsaklı yoğurt

hepsin,n kaloriisi bir porsyon mercimek çorbasının kalorisidir

işte öğle yemeğine geldik
canım patates istedi ve menümü bu şekilde şekillendirdim
1 yağsız sebze çorbası( lahana- havuç- kabak- pırasa) başka bi şey yokkkkk içinde
5 kaşık yağsız salata
1 haşlanmış yumurta+ 3/4 patates haşalama +4 tane minicik mantar + 2 kaşık sarımsaklı yoğurt

hepsin,n kaloriisi bir porsyon mercimek çorbasının kalorisidir

OHH ne guzelmıs afiyet olsun cnm

domates çorbası
yoğurt
kepek ekmeği (1 dilim)

öğle ekmekarası köfte 1 saatlik yürüyüş 1 bucuk litre suyum bitti

Son düzenleme:
Merhaba dün yazamadım bir türlü
Bugün sabah: 2 diyet bisküvi yedim
Öğleye: çorba, cacık 1'er kepçe, pirinç pilavı 3 kaşık, güveç
Akşama: yoğurtlu karnabahar, yanında salata
toplam 3.5 kilo verdim bu arada acı biber süper metabolizmayı çalıştırıyor herkese tavsiye ederim:)

TMM canım eklerimm....

kız verda sen kilo bildirimi yapmıcan mı?

hoşgeldin cnm..kılo bıldırım yaparak baslayabılırsın mesela :)

canım yaa sankı aramızda dağlar kadar fark merak etme verırsın..

canımcım kılo bıldırımı yaptın mı dun yoksa ben mı gormedım :)

gecmıs olsun cnım ya dıkkat et..
ıyı gelır evet afıyet olsun
yapcam tabi bebegim olur mu öel sey cogunlk ne zaman istiyosa ozaman tabii)::):KK1:

açlıktan olbilir ama gezegenlerden bu ayın 22sinden 27 sine kadar çok etkili dolunay var sinir harbi yorgunluk sürekli yemek yeme kendi kendini yeme ve ektiğini biçme zamanı etrafımızdaki bizi üzen sinir eden insanların ektiğini biçtiğini görücemiz bişey yani hayat işte sınav
tabi cnm öle.. olur böel zaman zaman:) sabretmek idare etmek lazım:)

selam kızlarrr:):)
sinirlerim düzelsin diye diyete 1 günlüğüne ara verdim bugün:)
ara verdim derken iplermi koparmadım cokk:KK1:
sabah 8 de yarım kupa sütlü mısır gevregi
öğlende kızlarla cıktık gezdk.. saat öğlen 1de tombik döner 1 ayran yedim
saat 4 gibi bardak haslanmıs mısır yedim...
aksam yemek yemiycem.. yediklerimi eritcek kadarda baya yürüyüş yaptım:)):

bugun çook mutluyum!!
dun niye veremiyorum diye ağlarken bu sabah tartıda 55.55 i gördüm..
bunu görünce biraz daha hırs yaptım akşam eve gelince 40 mekik çektim.
yememe içmeme daha fazla dikkat etmem lazım, havalar azıcık ısınsa akşamları yürüyüşe çıkıcam hergün yürüyemiyorum.
evde spor yapmaktan da haz etmiyorum ille açık hava olmalı.

herkese tavsiye ederim parklardaki aletler çok kullanışlı.

gel gelelim bugun ne yedim yumurtalı peynirli domatesli kahvaltı, bir bardak çay. sonra elma çayı sonra yine bir bardak çay şekersiz bunlar. sonra ogle yemegi, çorba ve haşlama et. sonra ara öğün de elmalı çay, bir bardak günlük süt bir kaç ceviz.
şimdi de balık yicem akşam yemeği geç kaldı ama olsun.

bu elmalı zayıflama çayını yemeklerden önce mi içmek daha etkili sonra mı?

Selam kızlar.Benimde vaktim olmadı giremedim bugün.Babycancım geçmiş olsun canım,dinlen bol bol.Gribin tek ilacı dinlenmek.Verdacım sende stres yapma ya o kadar kilolu değilsin zaten.Son 5 kilon,eninde sonunda gidecek.Belki duraklama dönemindesindir.Biranda düşer bir süre sonra.Arada kendine ödül vermek iyidir.
size yeni bir diyet yemeği yazayım.ben azönce yaptım süper oldu.Hepiniz zeytinyağlı enginarı biliyorsunuzdur.Ben 2 tane tavuk göğsünü haşladım önce.sonra aynı suda enginarları haşladım.Ayrı bir kapta hazır garnitüre haşlanmış göğüs etini doğradım.Karabiber ve 1 kaşık zeytinyağı ekledim.Yarım limon sıktım.Enginarları borcama alıp hazırladığım içi üzerine yerleştirdim.Tencerede kalan tavuk suyunu borcama döktüm.Eşiminkilerin üzerine kaşar rendeleyip fırına verdim.Kaşarlar eriyince çıkarttım.Tavuklu ve ekşili tadı mükemmel oldu.Ben enginardan nefret eden biri olarak çok sevdim.Üstelik kalorisi de çok az.Tavsiye ederim deneyin kızlar.:KK16::KK16::KK16:

Selam kızlar.Benimde vaktim olmadı giremedim bugün.Babycancım geçmiş olsun canım,dinlen bol bol.Gribin tek ilacı dinlenmek.Verdacım sende stres yapma ya o kadar kilolu değilsin zaten.Son 5 kilon,eninde sonunda gidecek.Belki duraklama dönemindesindir.Biranda düşer bir süre sonra.Arada kendine ödül vermek iyidir.
size yeni bir diyet yemeği yazayım.ben azönce yaptım süper oldu.Hepiniz zeytinyağlı enginarı biliyorsunuzdur.Ben 2 tane tavuk göğsünü haşladım önce.sonra aynı suda enginarları haşladım.Ayrı bir kapta hazır garnitüre haşlanmış göğüs etini doğradım.Karabiber ve 1 kaşık zeytinyağı ekledim.Yarım limon sıktım.Enginarları borcama alıp hazırladığım içi üzerine yerleştirdim.Tencerede kalan tavuk suyunu borcama döktüm.Eşiminkilerin üzerine kaşar rendeleyip fırına verdim.Kaşarlar eriyince çıkarttım.Tavuklu ve ekşili tadı mükemmel oldu.Ben enginardan nefret eden biri olarak çok sevdim.Üstelik kalorisi de çok az.Tavsiye ederim deneyin kızlar.:KK16::KK16::KK16:

deniycem tarifini cnm tanıdık geldi tarif bana:)
takmamaya calısıorm ama acelem var işte:)

deniycem tarifini cnm tanıdık geldi tarif bana:)
takmamaya calısıorm ama acelem var işte:)

canım normalide böyle yapılıyor ama tavuk suyunda haşlanan enginar daha lezzetli oldu sanki birde benim bildiğim tavuk ve limon konmuyordu içine ben onlarıda ekledim.Hem doyurucu oldu hem yağsız kalorisi düşük.Ben ekşili yemeklere bayılırım bunada ekşi koyunca benim hoşuma gitti yazayım dedim.Hergün hergün salata yemekten gına geldi bana.:KK17::KK17::KK17::KK17:Diğer yemekleri özlüyorum ne yapayim.Değişik birşey olunca sizinle paylaşayım istedim.
Sizde yazın değişik diyet yemekleri biliyorsanız deneyelim evde.Stresimiz azalır belki menümüz değiştikçe.:KK9::KK9::KK9:

canım normalide böyle yapılıyor ama tavuk suyunda haşlanan enginar daha lezzetli oldu sanki birde benim bildiğim tavuk ve limon konmuyordu içine ben onlarıda ekledim.Hem doyurucu oldu hem yağsız kalorisi düşük.Ben ekşili yemeklere bayılırım bunada ekşi koyunca benim hoşuma gitti yazayım dedim.Hergün hergün salata yemekten gına geldi bana.:KK17::KK17::KK17::KK17:Diğer yemekleri özlüyorum ne yapayim.Değişik birşey olunca sizinle paylaşayım istedim.
Sizde yazın değişik diyet yemekleri biliyorsanız deneyelim evde.Stresimiz azalır belki menümüz değiştikçe.:KK9::KK9::KK9:

ben son 10 gündür bayaaa bozdugum için diyeti... salatayı özledm o fit günlermi özledm 10gündr hep vicdan azabyla gecti.... ah akılsz kafm.. bide kg vermemsm diorm.. almadıgıma sükrediyim...

itiraf ediyorum: aksam bişey yemiycem demiştim ama yarım lahmacun 3 kasık güvec yedim

ben son 10 gündür bayaaa bozdugum için diyeti... salatayı özledm o fit günlermi özledm 10gündr hep vicdan azabyla gecti.... ah akılsz kafm.. bide kg vermemsm diorm.. almadıgıma sükrediyim...

itiraf ediyorum: aksam bişey yemiycem demiştim ama yarım lahmacun 3 kasık güvec yedim

Seni kandırıkçııııııııııııııııııııııı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:İşte şimdi yakalandın.
Olsun canım ne yapalım dünyanın sonu değil ya.Afiyet bal şeker olsun.Yarın daha özenli olursun stres yapma.Sen çok katı davranıp sonunda patlıyorsun belliki.Önce şu diyet psikolojisinden çık bence.Sağlık için sağlıklı besleniyorum de kendine.Böyle canımızı sıktıkça daha çok yiyesi geliyor insanın.:KK20::KK20::KK20:

Seni kandırıkçııııııııııııııııııııııı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:İşte şimdi yakalandın.
Olsun canım ne yapalım dünyanın sonu değil ya.Afiyet bal şeker olsun.Yarın daha özenli olursun stres yapma.Sen çok katı davranıp sonunda patlıyorsun belliki.Önce şu diyet psikolojisinden çık bence.Sağlık için sağlıklı besleniyorum de kendine.Böyle canımızı sıktıkça daha çok yiyesi geliyor insanın.:KK20::KK20::KK20:

ahh bebegimm beni nasılda cözdün:)
şimdi ben bu sinirle yarn lokma yemem...

ahh bebegimm beni nasılda cözdün:)
şimdi ben bu sinirle yarn lokma yemem...

İşte böyle söylemeyeceksin.Yarın güzel lokmalar yiyeceksin.Sağlıklı lokmalar.Seni zinde tutacak;kendini özel hissettirecek lokmalar.Özenle kendine bir yemek hazırlayacaksın.Kolarisi düşük olacak.Bu yemeği yediğinde hem karnının doyacağını, hem de vücudundan biraz daha yağın yakılmak zorunda kalacağını bileceksin.yemeğini törenle, sevincini yaşayarak yiyeceksin.Olumsuzluğa kapılmak yooooooooooooook.Başka türlü diyet yapılır mı?Toplama kampında mıyız ayol:KK20::KK20::KK20:
"Duyguların Rengi" diye bir film izlemiştim.Irkçılık üzerine bir filmdi.Orada zenci bir hizmetçi,evin bayanı kendi kızıyla ilgilenmezken o,evin küçük kızını "sen özelsin,sen güzelsin" diyerek büyütüyordu hergün.Özgüveni gelişsin diye.Çok güzeldi.Düşündüm de bazen bizimde kendimize aynı sözleri söylememiz gerekli."Ben özelim,yediğim yemek bile bana özel.Bu yemek sayesinde çok güzel olacağım.":KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
İşte böyle söylemeyeceksin.Yarın güzel lokmalar yiyeceksin.Sağlıklı lokmalar.Seni zinde tutacak;kendini özel hissettirecek lokmalar.Özenle kendine bir yemek hazırlayacaksın.Kolarisi düşük olacak.Bu yemeği yediğinde hem karnının doyacağını, hem de vücudundan biraz daha yağın yakılmak zorunda kalacağını bileceksin.yemeğini törenle, sevincini yaşayarak yiyeceksin.Olumsuzluğa kapılmak yooooooooooooook.Başka türlü diyet yapılır mı?Toplama kampında mıyız ayol:KK20::KK20::KK20:
"Duyguların Rengi" diye bir film izlemiştim.Irkçılık üzerine bir filmdi.Orada zenci bir hizmetçi,evin bayanı kendi kızıyla ilgilenmezken o,evin küçük kızını "sen özelsin,sen güzelsin" diyerek büyütüyordu hergün.Özgüveni gelişsin diye.Çok güzeldi.Düşündüm de bazen bizimde kendimize aynı sözleri söylememiz gerekli."Ben özelim,yediğim yemek bile bana özel.Bu yemek sayesinde çok güzel olacağım.":KK9::KK9::KK9::KK9:

ellerne saglk cnm cok güzel yazdn evet cok haklısın kendmze degr vermelyz...ama kendme yemek hazrlycak özel seyler yapablcek ortamım yok... ya tek salat yicem ya mısır gevregi... ortamım yok evde kendme özel hazırlamaya. babannemle yasıyorum anlarsn ya:) kendi yaptıgı yemekten yemem için zorluyo... ee onlarda yaglı cok... bende yememk için eve gelnce mecburen tokum diyorum.. kendme bişeyler hazırlamaya kalknca dırdr ediyo cünkü.. zaten vaktmde yok eve gec geliyorum...

ellerne saglk cnm cok güzel yazdn evet cok haklısın kendmze degr vermelyz...ama kendme yemek hazrlycak özel seyler yapablcek ortamım yok... ya tek salat yicem ya mısır gevregi... ortamım yok evde kendme özel hazırlamaya. babannemle yasıyorum anlarsn ya:) kendi yaptıgı yemekten yemem için zorluyo... ee onlarda yaglı cok... bende yememk için eve gelnce mecburen tokum diyorum.. kendme bişeyler hazırlamaya kalknca dırdr ediyo cünkü.. zaten vaktmde yok eve gec geliyorum...

O zaman diyetisyenimin tavsiyesini aktarıyorum:"sulu yemeklerde yemeğin salçalı suyunu bırakacaksın.çatalla içinden sebze veya et(ne yemeği ise) onları yiyeceksin"demişti.Babaannene çaktırmadan yemeğin suyunu süzüp,üzerine biraz su akıtıp yıkayacaksın tabağını.Bunun dışında porsiyonunu küçülteceksin.Emin ol bu şekilde bile yemeğin kalorisini düşürürsün.Hem böylece kendini sıkmamış olursun.
Mısır gevreğini unut.O ne öyle ne besleyiciliği var nede tadı tuzu.ığğğğhiç sevmem:KK25::KK25::KK25:Aynı kaloriye eşdeğer onlarca yiyecek var daha lezzetli olan.Salata iyi mesala.Birgün marketten ton balığı al,yağını süz karıştır,birgün patates haşla karıştır,birgün tavuk göğsü haşla karıştır.Yani salatayla zaman sınırı yokki.Geceleri bile içine katabileceğin şeyi 15dakikada pişirirsin.Gece sebzeni haşla işten gelince yoğrtla karıştır mis gibi yemek mesala.
Babanne de dır dır ederse etsin.O modeller herşeye dir dir ediyor zaten bırak yemeğede ediversin birsüre.:KK1::KK1::KK1::KK1:

X