Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

olsun canım zaten bı kac kısı kaldık onları da eklemek sorun deıll..azaldıkca azaldık vallahı
valla kızlar benım ıcın farketmıyor cumada olur pazartesıde oylama yapalım :)

aynen cnm.bnde anneme hıc kıyamam oda bana...
ama smdı damadı falan gelıcek o yuzden döktürür yanı..nese bende az az tadı bakıcam kendıme söz verıyorum :)

wallaha cnm Hayır demeyi öğrenmemiz lazım yada kırmamak adına bir kaşık kadar yiyebilirsin aç gözlülük yapma ... bir sitede ünlü Arap bir sanatçı hakkında okudum ama adam yemin ederim balondu( sahnelerde çok çıktı) adam 60 kilo vermiş ama nasıl? diyet yaparak hiç kaçamak yapmamış en sevdiği yemekler dokunmamış nefsine karşı hep direnmiş ve bir sene içinde o 60 kilodan kurtulmuş resimde görürsün

resimde gör

Tamam o zaman alyacım cuma yada pazaretsi isteyenler söylesin ona göre devam edelim.Dediğin gibi sürekli sen,ben,aylin,leyya,babycan,verda,cho.luna,şekerkız var atladığım biri var mı bilmiyorum ama aydönence ve sudecisem bugün yoklar ortada mesala.Hele ben lunepeniayı merak ettim günlerdir oda yok:44::44::44:

cuma olsun tatlım bence hafta sonu azıtıyorum dun mesela neler yedım neler hafta tatılımde ama7 km yurudum acık hafada

olsun bende şişkoyum kardeş şöyle yapıyoruz bol bol rahat oluyoo ya hani şöyle yapıyoruz evet eşofman rahat sana dar olanı giy üzerine yakışanını uyduruyosun aynanın karşına geçiyosun saçının en yakışınanı yapıyosun makyajını yapıyosun güzelliğini farkediyosun daha da güzelleşcem diye odaklanıyosun akşam abur cuburu kesiyosun bol bol su içiyosun moralini bozan insanlardan uzaklaşıyosun e artık hava güzel 1 saat kadar yürüyosun kafan boşalıyo rahatlıyosun ben öyle yapıyorum bide bol bol yazış burda bizle sorun kalmaz bide istersen yarışırızda çek resmini koy 15 günde bir belki 1 ay sonra koy azim olur kabul edermi herkes bilmem ama sen istersen ben eşlik ederim ben şimdi resmimi çektim 15 gün sonra bi daha çekicem karşılaştırıcam

haftasonu yazamadım ama kocamla kek yaptık :) 1 er dilim yedik üzerine kuru yemiş pazar günü başsağlığına gittik ordada azcık yedik ama fazla değil haftasonuda geç kalktık malum kocayla haftasonu yatak keyfi
bugün peynir ekmek az önce nescafe 3ü bir arada birazdanda soğan haşlıcam kendime soğan kürü yapim oda zayıflatıyoo

Son düzenleme:
kızlar şimdi tartıldım 86 .6 kiloyum adet görüyorum2 günüm ağrım var yarın gitcem akapunktura bide ordaki tartıda ne çıkcam evdeki elektronik farkı

avatarımdaki resmim şimdiki halim 15 gün sonra değiştircem bakalım neka zayıflamışım

aynen canım yaa 60 kilo ne dmeek yuhh :) masallah ona

kısceler yogunluktan ben gun tartılmayı unuttum ya

tmm cnm yarın yazarsın madem sende napalım..zaten bi oturtamadık su liste işini yaa..

tmm kızlar CUMA OLSUN o halde :) aynen canım luna yok pembiş yok off ya :18:

Eki Görüntüle 667369

bu adamı görünce ben de gaza geldim kilo vermeye

aynen yaa..

cuma olsun tatlım bence hafta sonu azıtıyorum dun mesela neler yedım neler hafta tatılımde ama7 km yurudum acık hafada

evet cnm haklısınn...

kızlar şimdi tartıldım 86 .6 kiloyum adet görüyorum2 günüm ağrım var yarın gitcem akapunktura bide ordaki tartıda ne çıkcam evdeki elektronik farkı

cnm baslamadan kaçtın kı? ona gore lısteye yazıcam

yaz anacım yaz kaçmadım buralardayım

aa ne guzel senıde gormus olduk :) evet yuzun toplu azcık cnm..15 gun sonunda gorcez bakalım. :)

valla bende merak ediyorum bakalım

canım ılk dıyete baslamadan kactın onu soruyorum

hıım sorry arkadaşım ben anlamadım ozman diyet yaptım gecen hafta ama üzerinde fazla duramadım ama bundan sonra durcam söz

bugün ammada yazdım şimdi üstümü değiştirip yürim şöyle bi fatihe çıkım gezim de tozim ritmik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…