canım tabloyu alyacım yapıyor o ekler sanırım.
Alyacım sanada işinin arasında zahmet oluyor aslında ama bilsem ben yapacağım.Bir tickerla 2 gün uğraştım.Teknoloji konusunda biraz cahilim sanırım.
Tabiki tatlım sen bize lazımsın.Sağlıklı olmak için kilo veriyoruz.Kilo vermek için ondan olmayalım değil mi?
Bende öyle düşündüm.Kilo bildirimi olmayınca ben kaç kere kaçırdım allahtan vermişim yinede.
Sağol canım aslında bu kiloya geçen hafta inmiştim bu hafta yerimde saydım.O yüzden diyorum kilo bildirimi olsun diye
Şimdi çok olucak ama kilo bildirimlerini cumaları yapsak peki?Tv'de diyetisyen anlatmıştı:"Cumartesi -pazarları ailecek yemek tüketilir,pazartesi daha çok çıkarsınız buda moralinizi bozar.Strese girdikçe böbreküstü bezleriniz hormon salgılar ve vücut su- tuz tutar "demişti.Hatta o gün yazmıştım burayada.İsterseniz öyle yapalım.Hem forumdaki gruplarda cuma yarışları yapmıyorlar mı?Sebep bu herhalde diye düşünüyorum ben.Tabi baskı yapıyor gibi olmıyim.Siz nasıl istiyorsanız öyle devam edelim.:44::44::44:
Sen annene diyetteyim de o ne yapacağını bilir
Benimkisi kilo veriyorum diye zil takıp oynayacakAmeliyat old, bende yanına gitmiştim bakmak için 10güne yakın kaldım.Aklı bende kaldı annemin."Diyetin bozulacak senin" diye diye yemek yaptırmadı vallahi.Tabağıma baktı durdu.İnsanın annesi gibi yok hayatta.
canım tabloyu alyacım yapıyor o ekler sanırım.
Alyacım sanada işinin arasında zahmet oluyor aslında ama bilsem ben yapacağım.Bir tickerla 2 gün uğraştım.Teknoloji konusunda biraz cahilim sanırım.
Tabiki tatlım sen bize lazımsın.Sağlıklı olmak için kilo veriyoruz.Kilo vermek için ondan olmayalım değil mi?
Bende öyle düşündüm.Kilo bildirimi olmayınca ben kaç kere kaçırdım allahtan vermişim yinede.
Sağol canım aslında bu kiloya geçen hafta inmiştim bu hafta yerimde saydım.O yüzden diyorum kilo bildirimi olsun diye
Şimdi çok olucak ama kilo bildirimlerini cumaları yapsak peki?Tv'de diyetisyen anlatmıştı:"Cumartesi -pazarları ailecek yemek tüketilir,pazartesi daha çok çıkarsınız buda moralinizi bozar.Strese girdikçe böbreküstü bezleriniz hormon salgılar ve vücut su- tuz tutar "demişti.Hatta o gün yazmıştım burayada.İsterseniz öyle yapalım.Hem forumdaki gruplarda cuma yarışları yapmıyorlar mı?Sebep bu herhalde diye düşünüyorum ben.Tabi baskı yapıyor gibi olmıyim.Siz nasıl istiyorsanız öyle devam edelim.:44::44::44:
valla canım su eslerın yuzunden bozuluyor evett :) gercı bızde dayanamayıp yiyoruz buna ne demeli
aynen spor yapmak güzell ben de yürüyüşü bıraktım sınırlerım bozuluyor kendımee...
aksama annemde yemekteyizznasıl tutcam kendımı aylin off offfffffffff
Tamam o zaman alyacım cuma yada pazaretsi isteyenler söylesin ona göre devam edelim.Dediğin gibi sürekli sen,ben,aylin,leyya,babycan,verda,cho.luna,şekerkız var atladığım biri var mı bilmiyorum ama aydönence ve sudecisem bugün yoklar ortada mesala.Hele ben lunepeniayı merak ettim günlerdir oda yok:44::44::44:
merhaba hanımlar bende sizin biraz fazla balık etliyim. Buna lop etli de denilebilir. Sorun şu ki kilo aldığım zaman kendimden ve nefsimden tiksiniyorum. Aynada kendimi hiç güzel görmüyorum. Sanki ben bir balonum,biri beni bir güzel şişirmiş, patladı patlayacak o haldeyim. Anlıyosunuz beni kızlar. sorun bence şu gözlermizin doyması lazım. Gözlerimizi toprak doyurmadan bizim doyurmamız lazım.Bilmem bana katılırmısınız?
wallaha cnm Hayır demeyi öğrenmemiz lazım yada kırmamak adına bir kaşık kadar yiyebilirsin aç gözlülük yapma ... bir sitede ünlü Arap bir sanatçı hakkında okudum ama adam yemin ederim balondu( sahnelerde çok çıktı) adam 60 kilo vermiş ama nasıl?diyet yaparak hiç kaçamak yapmamış en sevdiği yemekler dokunmamış nefsine karşı hep direnmiş ve bir sene içinde o 60 kilodan kurtulmuş resimde görürsün
resimde gör
kısceler yogunluktan ben gun tartılmayı unuttum ya
Tamam o zaman alyacım cuma yada pazaretsi isteyenler söylesin ona göre devam edelim.Dediğin gibi sürekli sen,ben,aylin,leyya,babycan,verda,cho.luna,şekerkız var atladığım biri var mı bilmiyorum ama aydönence ve sudecisem bugün yoklar ortada mesala.Hele ben lunepeniayı merak ettim günlerdir oda yok:44::44::44:
cuma olsun tatlım bence hafta sonu azıtıyorumdun mesela neler yedım neler hafta tatılımde ama7 km yurudum acık hafada
kızlar şimdi tartıldım 86 .6 kiloyum adet görüyorum2 günümağrım var yarın gitcem akapunktura bide ordaki tartıda ne çıkcam evdeki elektronik farkı
aynen canım yaa 60 kilo ne dmeek yuhh :) masallah ona
tmm cnm yarın yazarsın madem sende napalım..zaten bi oturtamadık su liste işini yaa..
tmm kızlar CUMA OLSUN o halde :) aynen canım luna yok pembiş yok off ya :18:
aynen yaa..
evet cnm haklısınn...
cnm baslamadan kaçtın kı? ona gore lısteye yazıcam
avatarımdaki resmim şimdiki halim 15 gün sonra değiştircem bakalım neka zayıflamışım
yaz anacım yaz kaçmadım buralardayım
aa ne guzel senıde gormus olduk :) evet yuzun toplu azcık cnm..15 gun sonunda gorcez bakalım. :)
valla bende merak ediyorumbakalım
canım ılk dıyete baslamadan kactın onu soruyorum
bence de cuma olsun kızlarcuma olsun tatlım bence hafta sonu azıtıyorumdun mesela neler yedım neler hafta tatılımde ama7 km yurudum acık hafada