Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Cankizz verisn uzulme sakinnn.... pes etne sakin... bnde bi zmanlr 72 kiloydum.. istynce verlyor

Aylinsaad... evet cok morel bozucu sanki su icsm kg alcm.. ama sabh tartldm dusmusum braz sukur....)))))

Gunun ozeti
Sabh 1 kase yogutlu nesfit

Oglen
1 tane rondo
3vtane balik kraker
4 tane cubuk kraker tuzludam..
1 tane sekersz sutlu kahvee
Bunlar tane paket degllll

Offff nasl kizlarrrrrrr
:KK43::KK43:

Son düzenleme:
haftasonu yazamadım ama kocamla kek yaptık :) 1 er dilim yedik üzerine kuru yemiş pazar günü başsağlığına gittik ordada azcık yedik ama fazla değil haftasonuda geç kalktık malum kocayla haftasonu yatak keyfi :KK17::KK16:
bugün peynir ekmek az önce nescafe 3ü bir arada birazdanda soğan haşlıcam kendime soğan kürü yapim oda zayıflatıyoo

avatarımdaki resmim şimdiki halim 15 gün sonra değiştircem bakalım neka zayıflamışım

öğlen yemeği bol acılı bezelye çorbası
kız miden mahfolmasınn

Cankizz verisn uzulme sakinnn.... pes etne sakin... bnde bi zmanlr 72 kiloydum.. istynce verlyor

Aylinsaad... evet cok morel bozucu sanki su icsm kg alcm.. ama sabh tartldm dusmusum braz sukur....)))))
iyi cnm sen çok sıktın kendini... ben ise adetim yeni geçti bekliyorum daha verebilecek miyim diye.. bu hafta deneyeceğim hiç kaçamak yapmadan ne kadar verebilirim.

Gunun ozeti
Sabh 1 kase yogutlu nesfit

Oglen
1 tane rondo
3vtane balik kraker
4 tane cubuk kraker tuzludam..
1 tane sekersz sutlu kahvee
Bunlar tane paket degllll

Offff nasl kizlarrrrrrr
:KK43::KK43:

canım hepsi kraker ve çeşidi... yeni kendini sıkmışsın :KK50: bir protein ye bari yaa

ara öğünü artık sektirmeyeceğimmm:
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yoğurt
azcık tarçın
1 adet portakal suyu hepsi bir kasede götürüyorum yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii. yaşasn ara öğünler :KK9:

Cankızzz: canını sıkma kilo verirsin sadece diyete tutunn ...

hoşgeldin canım benım..özledim senı :)
kız sen ne kadardın da 80.5 oldun bakayım:KK19:

ay bende seni özledim kiz :) ay nebiliyim canim en son herhalde 76filandim bilmiyorumki ama önemli olan suanki kilommm 80 bucuk olmusummmmmm :KK43: coook mutsuzummmm bugün yeniden basladimm benide eklermisin listeyee

ara öğünü artık sektirmeyeceğimmm:
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yoğurt
azcık tarçın
1 adet portakal suyu hepsi bir kasede götürüyorum yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii. yaşasn ara öğünler :KK9:

Cankızzz: canını sıkma kilo verirsin sadece diyete tutunn ...

insallahhh canimm yaa gecen gün dügün vardii yerimden kalkmadim utandim kendimden bukez basarmak istiyorumm

bende yazayim bari bugünkü menümü sabah yok öglen cok az balik aksamda cok az balik 2litre su 30dk yürüyüs

Merhabalar. Ben de bugün diyete başladım. 23 yaşındayım 1,73 boyum var ve 78 kiloyum :KK43: 60 kiloya kadar düşmek istiyorum. Maydonoz suyuna da başladım. Ofiste çalıştığım için sürekli oturuyorum. İş çıkışı egzersize de başlayacağım. Olur da kilo vermeyi başarabilirsem (her diyetim pazartesi başlayıp perşembe günüleri son bulduğundan dolayı) sizlerle paylaşacağım. Öerileriniz varsa alabilirim..

bende yazayim bari bugünkü menümü sabah yok öglen cok az balik aksamda cok az balik 2litre su 30dk yürüyüs

Merhabalar. Ben de bugün diyete başladım. 23 yaşındayım 1,73 boyum var ve 78 kiloyum :KK43: 60 kiloya kadar düşmek istiyorum. Maydonoz suyuna da başladım. Ofiste çalıştığım için sürekli oturuyorum. İş çıkışı egzersize de başlayacağım. Olur da kilo vermeyi başarabilirsem (her diyetim pazartesi başlayıp perşembe günüleri son bulduğundan dolayı) sizlerle paylaşacağım. Öerileriniz varsa alabilirim..

aramızda hoş geldin. diyetin inşallah sadece kiloların gittikten sonra son bulur..yaparsın ve verirsin.. maydanoz suyu ödem gidermek amacıyla tüketilir diye biliyorum ama zayıflatır mı bundan hiç bir fikrim yok.. spor yapacaksan çok iyi olacak çok yardımcı olacak sana..
menünü de paylaşır mısın ??

a ahh canım ne cezalandırması... KIYAMAM SANA KIIZ sen diyete düzgünce başla yeter .... sonra yemeğe saldırırısın yoksa hele de akşam

evet canimm zaten hep öyle oluyor aksama cook acikiyorumm ve amann diyip yemeye saldiriyorumm olmazsa aksama salata filan yerimm

bence de cuma olsun kızlar

aynen canım yaa 60 kilo ne dmeek yuhh :) masallah ona

tmm cnm yarın yazarsın madem sende napalım..zaten bi oturtamadık su liste işini yaa..

tmm kızlar CUMA OLSUN o halde :) aynen canım luna yok pembiş yok off ya :18:

aynen yaa..

evet cnm haklısınn...

cnm baslamadan kaçtın kı? ona gore lısteye yazıcam

insallahhh canimm yaa gecen gün dügün vardii yerimden kalkmadim utandim kendimden bukez basarmak istiyorumm
Cumada herkes hemfikirse 5 günümüz var kızlar.Bakalım haftanın birincisi kim olacak(biraz rekabet katayım olaya :KK9::KK9::KK9::KK9:)
Haftanın birincisine süprizlerimiz olacak buradan :KK1::KK1::KK1: Haydi bakalım herkese bol hareketli haftalar ...bilgisayar karşısında oturmak yok saatlerce ona göre :KK20::KK20::KK20:

bu cuma yerne öbür cuma olsa hihihih:))::)

aksam yemegim
3 dal ciğ semz otu
2 yemek hasıgı haslanmıs nohut
2 kuşbaşı parca haslanmıs et

kız miden mahfolmasınn

iyi cnm sen çok sıktın kendini... ben ise adetim yeni geçti bekliyorum daha verebilecek miyim diye.. bu hafta deneyeceğim hiç kaçamak yapmadan ne kadar verebilirim.

canım hepsi kraker ve çeşidi... yeni kendini sıkmışsın :KK50: bir protein ye bari yaa

cnm o an yyeblcegm tek kraker vardı :KK43: diyeti bozar mı bu yedgm ölçüde krakerler?

gecen hafta hatrlarsan bende adetlyken 1 bucuk kg fazla gelmstm isyanlardaydm:KK70: hemde hc kacamak yoktu:KK70: adedtm bitti 2 k gitti :KK70: senide bnm gbi olmus:)

X