- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 82
canım tabloyu alyacım yapıyor o ekler sanırım.
Alyacım sanada işinin arasında zahmet oluyor aslında ama bilsem ben yapacağım.Bir tickerla 2 gün uğraştım.Teknoloji konusunda biraz cahilim sanırım.
Tabiki tatlım sen bize lazımsın.Sağlıklı olmak için kilo veriyoruz.Kilo vermek için ondan olmayalım değil mi?
Bende öyle düşündüm.Kilo bildirimi olmayınca ben kaç kere kaçırdım allahtan vermişim yinede.
Sağol canım aslında bu kiloya geçen hafta inmiştim bu hafta yerimde saydım.O yüzden diyorum kilo bildirimi olsun diye
Şimdi çok olucak ama kilo bildirimlerini cumaları yapsak peki?Tv'de diyetisyen anlatmıştı:"Cumartesi -pazarları ailecek yemek tüketilir,pazartesi daha çok çıkarsınız buda moralinizi bozar.Strese girdikçe böbreküstü bezleriniz hormon salgılar ve vücut su- tuz tutar "demişti.Hatta o gün yazmıştım burayada.İsterseniz öyle yapalım.Hem forumdaki gruplarda cuma yarışları yapmıyorlar mı?Sebep bu herhalde diye düşünüyorum ben.Tabi baskı yapıyor gibi olmıyim.Siz nasıl istiyorsanız öyle devam edelim.:44::44::44:
olsun canım zaten bı kac kısı kaldık onları da eklemek sorun deıll..azaldıkca azaldık vallahı
valla kızlar benım ıcın farketmıyor cumada olur pazartesıde oylama yapalım :)