Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

afiyet olsun tatlım tebrikler kilo vermişşin.canım bence hap kullanma o hap hakkında bilgim yok ama kullanma derim ben.çok zararlılar çünkü
peki canım ben de okuyorum şimdi ve çok kişi genelde böyle haplardan şikayetçi sanırım.. spor ve diyetle devam etsem daha iyi ... yavaş yavaş veririmm ama en az sorun çıkmadan

afiyet olsun canım benım.h.sonu bende kaçırdım yazmıcam bıle yedıklerımı baya bı coktu cnku..
ne guzel bak sen kılo vermıssın cok sevındım valla..demek ısteyınce oluyor...
fx15 bende bı ara kullandım ama pek etkısı oldu dıyemem canım....bosver kullanma
veririsin canımm ne olacak.. her halde kilo vermeyi durdun sanırım

Günaydın herkese
Bugün kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?Ben sabah heyacanla baktım 103.2 olmuşum.1.6kg gitmiş.2hafta için çok değil ama olsun almak yerine vermişim en azından ona sevindim.Çok kaçamak yaptım çünkü şu 2 haftada.Kilo bildirimini yine 1 haftaya mı düşürsek.Böyle pek caydırıcı etkisi olmadı sanki.Hepimiz saldık 2 haftada.Siz ne dersiniz?:18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Bu arada şu haplardan ilaçlardan medet ummayın arkadaşlar.Hepsi kalp üzerine etkili bunların.Onlarca bayan öldü bu yüzden.Amerikada yasaklanan ilaçlar burada hala piyasada.Üstelik bu haplar ülkemize sağlık bakanlığı onayı ile gelmiyor.Bu onay için devlet onlarca tahlil istiyor bu yüzden dikkat ederseniz hepsi tarım bakanlığı onayı ile geliyor.Yani ilaç gibi değil herhangi bir tahıl gibi bitkisel ürün diye ülkeye sokuyorlar.O yüzden üzerlerinde hiçbir bilimsel çalışma yok.O kullanmış bu kullanmış,iyi hoşta kullanıp ölenler ne olacak?Lütfen boğazımızı tutup sporumuzu yapalım.Bu iş bizim irademizle olacak ilaçla değil.Sağlığımız herşeyden önemli

slm o ilacı bende kullandım zayıflamaya hiç faydası olmadı aksine yan etki yaptı dilimde tutukluk yaptı konuşmakta zorlanıyordum felçli insanlar gibi kullanma derim spor ve diyetle devam et geç olsun da sağlıklı olsun derim başarılar

günaydın bende kendimi salmama rağmen 800gr vermişim 86.0 eski 85.2 yeni kilo bildirim yaparsanız beni de listeye ekleyin

günaydın bende kendimi salmama rağmen 800gr vermişim 86.0 eski 85.2 yeni kilo bildirim yaparsanız beni de listeye ekleyin

inşallah daha verirsin arkadaşımız Alya listeyi oluşturacak.

ayy canım o kadar mı etkisi var... şaşırdım gerçekten..vazgeçtimm

sağol bir taneciğim almayı artık düşnmüyorum..zayıflacağım diye genç olmeyeyim bari

cnm sonuçta güzel kilo verdin dediğin gibi kilo almaktan daha iyi
kilo bildirimi hakkında hem fikrim doğrusu saldıkk kendimizi yaa... Alyacığıma söyleyeyim.. gram gram gitsin kilolar ama en az haftalık bildirim bizi dizginliyor...

kızz tebrıkler kılo vermıssın canım cok sevındım :)
evet haklısın her hafta yapalım bunu boyle motive olamıyoruz

merhaba canım senıde tebrık ederım kılo vermıssın :)
evet listeye eklicem senıde tatlım..

aynen canım hap map bahane..en ıyısı dıyet ve spor yapmak

canımcımlar gramlar gıdıyor dıye ıkı haftaya cıkartalım dedım..
2 hafta sonunda gene gram gram kılo verdım sınırım bozuldu bi 60 ları goremedım allahım yaaa

canımcımlar gramlar gıdıyor dıye ıkı haftaya cıkartalım dedım..
2 hafta sonunda gene gram gram kılo verdım sınırım bozuldu bi 60 ları goremedım allahım yaaa

moralın da bozulmasın cnm sen kesinlikle kilo artık veremiyorsun ama geçer... ve geçene kadar daha dikkatli ol yemeğine ve evet cnm artık kilo bildirimi haftalık olsunn

tabi canım hapla değil irademizle zayıflayalım
kesinlikle.. dün sevindim eşimin akrabalarına gittim kilo verdiğimi fark ettiler

öğlen:
düğün çorbası
yoğurt

canım kilo verememem benım koca boğazım yuzunden..h.sonu neler yedım bı bılsen allahtan kilo almıs olarak cıkmadım bugun..kendıme cok kızıyorumm..
ne guzell ınsanın keyfıde yerıne gelıyor oyle dedıklerındee

evet wallah böyle daha çok motive oldum... ve gerçekten egzersiz yapmakta fayda var..
cnm ben de eşim yüzünden kaçamaklarım oldu.. zaten cümartesi pasta getirdi.. keşke de getirmeseydi ben de 5 çatal yedim yokken sormam ama dün de canım pizza istedi son anda kendimi tuttum boşver kendime dedim sebze var onları yerimmm

öğlen:
düğün çorbası
yoğurt
afiyetle canımm gece dikkatt bariiiii... yemeeee

öğle yemeği
tavuklu lahana sarması : kötü sardım kos kocaman olmuş olsun öyle öğrenirim ,tamamen yağsız içinde pirinç falan yok sadece tavuk göğsü, ve mantar bayağı baharatlıı
yağsız karışık salata
2 kaşık yağsız bulgur pilavı

canım tabloyu alyacım yapıyor o ekler sanırım.
Alyacım sanada işinin arasında zahmet oluyor aslında ama bilsem ben yapacağım.Bir tickerla 2 gün uğraştım.Teknoloji konusunda biraz cahilim sanırım.

Tabiki tatlım sen bize lazımsın.Sağlıklı olmak için kilo veriyoruz.Kilo vermek için ondan olmayalım değil mi?
Bende öyle düşündüm.Kilo bildirimi olmayınca ben kaç kere kaçırdım allahtan vermişim yinede.

kızz tebrıkler kılo vermıssın canım cok sevındım :)
evet haklısın her hafta yapalım bunu boyle motive olamıyoruz
aynen canım hap map bahane..en ıyısı dıyet ve spor yapmak
Sağol canım aslında bu kiloya geçen hafta inmiştim bu hafta yerimde saydım.O yüzden diyorum kilo bildirimi olsun diye
Şimdi çok olucak ama kilo bildirimlerini cumaları yapsak peki?Tv'de diyetisyen anlatmıştı:"Cumartesi -pazarları ailecek yemek tüketilir,pazartesi daha çok çıkarsınız buda moralinizi bozar.Strese girdikçe böbreküstü bezleriniz hormon salgılar ve vücut su- tuz tutar "demişti.Hatta o gün yazmıştım burayada.İsterseniz öyle yapalım.Hem forumdaki gruplarda cuma yarışları yapmıyorlar mı?Sebep bu herhalde diye düşünüyorum ben.Tabi baskı yapıyor gibi olmıyim.Siz nasıl istiyorsanız öyle devam edelim.:44::44::44:

valla canım su eslerın yuzunden bozuluyor evett :) gercı bızde dayanamayıp yiyoruz buna ne demeli
aynen spor yapmak güzell ben de yürüyüşü bıraktım sınırlerım bozuluyor kendımee...

aksama annemde yemekteyizz nasıl tutcam kendımı aylin off offfffffffff

ya ben de duymuştum... zaten hafta sonu tıka basa yiyoruz ve pazartesi yeni dizginleyip kendimizi salı günü hafta sonu aldığımız kilo vermiş oluyoruz.. dediğin gibi tatlım cuma günü daha iyi :26:

Sen annene diyetteyim de o ne yapacağını bilir
Benimkisi kilo veriyorum diye zil takıp oynayacakAmeliyat old, bende yanına gitmiştim bakmak için 10güne yakın kaldım.Aklı bende kaldı annemin."Diyetin bozulacak senin" diye diye yemek yaptırmadı vallahi.Tabağıma baktı durdu.İnsanın annesi gibi yok hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…