- 14 Şubat 2013
- 445
- 0
GÜNAYDIN FISTIKLAR
sabah mısır gevreği ve süt
günaydın şekerim.. afiyet olsunnn...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDIN FISTIKLAR
sabah mısır gevreği ve süt
peki canım ben de okuyorum şimdi ve çok kişi genelde böyle haplardan şikayetçi sanırım.. spor ve diyetle devam etsem daha iyi ... yavaş yavaş veririmm ama en az sorun çıkmadanafiyet olsun tatlım tebrikler kilo vermişşin.canım bence hap kullanma o hap hakkında bilgim yok ama kullanma derim ben.çok zararlılar çünkü
günaydın kılar.. hafta sonunuz nasıl geçtiii?
ben perşembe gününden beri spora başladım 30-45 dkk kadar kondisyon bisikleti ile 15dkk karın hareketleri ( çok zorlanıyorum karın hareketlerinde ama işe yarayacağını biliyorum ondan sabretmek şart).. cumartesi güzel idare ettim kaçamaklarım olmadı
yalnız dün abarttım diyebilirim (sucuklu yumurta 1/4 çift peynirli gözleme + öğlende 4 kaşık mantı- akşam üstü tahinli poğaça simit açma kara lahana sarması .... ve liste uzuyor
neyse bugün yeni düzeltirim
kahvaltım
20gr ekmek +3 ufak çatal peynir
salatalık +1/2 domates
çoooooooooooooooooooook az yağda omlet
sulandırlmış şekersiz sütlü kahve
spor akşam üstü yapıyorum artık gündüz yalnızken yapmam fenalık geçirsem en az eşim yanımda olacak... kilom
11/03 :76,300
bugün 74,00
bu arada kızlar ,ştah kesici bir etkisi olan FX 15 diye bir kapsüller var . eşimin akrabası da kullanmaya başladı kilo vermek için ve iştah kesiyor ve hiçbir yan etkisi olmadığını söylüyor arkadaşı da kullanmış ve çok güzel kilolar vermiş..
siz bunun hakkında hiç bilginiz var mı ?
veririsin canımm ne olacak.. her halde kilo vermeyi durdun sanırım
günaydın kılar.. hafta sonunuz nasıl geçtiii?
ben perşembe gününden beri spora başladım 30-45 dkk kadar kondisyon bisikleti ile 15dkk karın hareketleri ( çok zorlanıyorum karın hareketlerinde ama işe yarayacağını biliyorum ondan sabretmek şart).. cumartesi güzel idare ettim kaçamaklarım olmadı
yalnız dün abarttım diyebilirim (sucuklu yumurta 1/4 çift peynirli gözleme + öğlende 4 kaşık mantı- akşam üstü tahinli poğaça simit açma kara lahana sarması .... ve liste uzuyor
neyse bugün yeni düzeltirim
kahvaltım
20gr ekmek +3 ufak çatal peynir
salatalık +1/2 domates
çoooooooooooooooooooook az yağda omlet
sulandırlmış şekersiz sütlü kahve
spor akşam üstü yapıyorum artık gündüz yalnızken yapmam fenalık geçirsem en az eşim yanımda olacak... kilom
11/03 :76,300
bugün 74,00
bu arada kızlar ,ştah kesici bir etkisi olan FX 15 diye bir kapsüller var . eşimin akrabası da kullanmaya başladı kilo vermek için ve iştah kesiyor ve hiçbir yan etkisi olmadığını söylüyor arkadaşı da kullanmış ve çok güzel kilolar vermiş..
siz bunun hakkında hiç bilginiz var mı ?
Günaydın herkese
Bugün kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?Ben sabah heyacanla baktım 103.2 olmuşum.1.6kg gitmiş.2hafta için çok değil ama olsun almak yerine vermişim en azından ona sevindim.Çok kaçamak yaptım çünkü şu 2 haftada.Kilo bildirimini yine 1 haftaya mı düşürsek.Böyle pek caydırıcı etkisi olmadı sanki.Hepimiz saldık 2 haftada.Siz ne dersiniz?:18::18::18::18::18::18:
günaydın bende kendimi salmama rağmen 800gr vermişim 86.0 eski 85.2 yeni kilo bildirim yaparsanız beni de listeye ekleyin
slm o ilacı bende kullandım zayıflamaya hiç faydası olmadı aksine yan etki yaptı dilimde tutukluk yaptı konuşmakta zorlanıyordum felçli insanlar gibi kullanma derim spor ve diyetle devam et geç olsun da sağlıklı olsun derim başarılar
Bu arada şu haplardan ilaçlardan medet ummayın arkadaşlar.Hepsi kalp üzerine etkili bunların.Onlarca bayan öldü bu yüzden.Amerikada yasaklanan ilaçlar burada hala piyasada.Üstelik bu haplar ülkemize sağlık bakanlığı onayı ile gelmiyor.Bu onay için devlet onlarca tahlil istiyor bu yüzden dikkat ederseniz hepsi tarım bakanlığı onayı ile geliyor.Yani ilaç gibi değil herhangi bir tahıl gibi bitkisel ürün diye ülkeye sokuyorlar.O yüzden üzerlerinde hiçbir bilimsel çalışma yok.O kullanmış bu kullanmış,iyi hoşta kullanıp ölenler ne olacak?Lütfen boğazımızı tutup sporumuzu yapalım.Bu iş bizim irademizle olacak ilaçla değil.Sağlığımız herşeyden önemli
cnm sonuçta güzel kilo verdin dediğin gibi kilo almaktan daha iyiGünaydın herkese
Bugün kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?Ben sabah heyacanla baktım 103.2 olmuşum.1.6kg gitmiş.2hafta için çok değil ama olsun almak yerine vermişim en azından ona sevindim.Çok kaçamak yaptım çünkü şu 2 haftada.Kilo bildirimini yine 1 haftaya mı düşürsek.Böyle pek caydırıcı etkisi olmadı sanki.Hepimiz saldık 2 haftada.Siz ne dersiniz?:18::18::18::18::18::18:
Günaydın herkese
merhaba canım senıde tebrık ederım kılo vermıssın :)günaydın bende kendimi salmama rağmen 800gr vermişim 86.0 eski 85.2 yeni kilo bildirim yaparsanız beni de listeye ekleyin
Bu arada şu haplardan ilaçlardan medet ummayın arkadaşlar.Hepsi kalp üzerine etkili bunların.Onlarca bayan öldü bu yüzden.Amerikada yasaklanan ilaçlar burada hala piyasada.Üstelik bu haplar ülkemize sağlık bakanlığı onayı ile gelmiyor.Bu onay için devlet onlarca tahlil istiyor bu yüzden dikkat ederseniz hepsi tarım bakanlığı onayı ile geliyor.Yani ilaç gibi değil herhangi bir tahıl gibi bitkisel ürün diye ülkeye sokuyorlar.O yüzden üzerlerinde hiçbir bilimsel çalışma yok.O kullanmış bu kullanmış,iyi hoşta kullanıp ölenler ne olacak?Lütfen boğazımızı tutup sporumuzu yapalım.Bu iş bizim irademizle olacak ilaçla değil.Sağlığımız herşeyden önemli
tabi canım hapla değil irademizle zayıflayalımpeki canım ben de okuyorum şimdi ve çok kişi genelde böyle haplardan şikayetçi sanırım.. spor ve diyetle devam etsem daha iyi ... yavaş yavaş veririmm ama en az sorun çıkmadan
canımcımlar gramlar gıdıyor dıye ıkı haftaya cıkartalım dedım..
2 hafta sonunda gene gram gram kılo verdım sınırım bozuldu bi 60 ları goremedım allahım yaaa
kesinlikle.. dün sevindim eşimin akrabalarına gittim kilo verdiğimi fark ettilertabi canım hapla değil irademizle zayıflayalım
moralın da bozulmasın cnm sen kesinlikle kilo artık veremiyorsun ama geçer... ve geçene kadar daha dikkatli ol yemeğine ve evet cnm artık kilo bildirimi haftalık olsunn
kesinlikle.. dün sevindim eşimin akrabalarına gittim kilo verdiğimi fark ettiler
canım kilo verememem benım koca boğazım yuzunden..h.sonu neler yedım bı bılsen allahtan kilo almıs olarak cıkmadım bugun..kendıme cok kızıyorumm..
ne guzell ınsanın keyfıde yerıne gelıyor oyle dedıklerındee
afiyetle canımm gece dikkatt bariiiii... yemeeeeöğlen:
düğün çorbası
yoğurt
canım tabloyu alyacım yapıyor o ekler sanırım.günaydın bende kendimi salmama rağmen 800gr vermişim 86.0 eski 85.2 yeni kilo bildirim yaparsanız beni de listeye ekleyin
Tabiki tatlım sen bize lazımsın.Sağlıklı olmak için kilo veriyoruz.Kilo vermek için ondan olmayalım değil mi?inşallah daha verirsin arkadaşımız Alya listeyi oluşturacak.
ayy canım o kadar mı etkisi var... şaşırdım gerçekten..vazgeçtimm
sağol bir taneciğim almayı artık düşnmüyorum..zayıflacağım diye genç olmeyeyim bari
cnm sonuçta güzel kilo verdin dediğin gibi kilo almaktan daha iyi
kilo bildirimi hakkında hem fikrim doğrusu saldıkk kendimizi yaa... Alyacığıma söyleyeyim.. gram gram gitsin kilolar ama en az haftalık bildirim bizi dizginliyor...
Sağol canım aslında bu kiloya geçen hafta inmiştim bu hafta yerimde saydım.O yüzden diyorum kilo bildirimi olsun diyekızz tebrıkler kılo vermıssın canım cok sevındım :)
evet haklısın her hafta yapalım bunu boyle motive olamıyoruz
aynen canım hap map bahane..en ıyısı dıyet ve spor yapmak
evet wallah böyle daha çok motive oldum... ve gerçekten egzersiz yapmakta fayda var..
cnm ben de eşim yüzünden kaçamaklarım oldu.. zaten cümartesi pasta getirdi.. keşke de getirmeseydi ben de 5 çatal yedim yokken sormam ama dün de canım pizza istedi son anda kendimi tuttum boşver kendime dedim sebze var onları yerimmm
afiyetle canımm gece dikkatt bariiiii... yemeeee
ya ben de duymuştum... zaten hafta sonu tıka basa yiyoruz ve pazartesi yeni dizginleyip kendimizi salı günü hafta sonu aldığımız kilo vermiş oluyoruz.. dediğin gibi tatlım cuma günü daha iyi :26:canım tabloyu alyacım yapıyor o ekler sanırım.
Alyacım sanada işinin arasında zahmet oluyor aslında ama bilsem ben yapacağım.Bir tickerla 2 gün uğraştım.Teknoloji konusunda biraz cahilim sanırım.
deme böyle canım herkes bildiği ve bilmediği şeyler var.... ben bu yenibilgisayar aldım Microsoft Office daha aktive etmedim yoksa ben yaparım da... alya da yoğun ve çalışıyor gerçekten zahmet olur ona. bu Microsoftun bir çaresine bakarım...
Tabiki tatlım sen bize lazımsın.Sağlıklı olmak için kilo veriyoruz.Kilo vermek için ondan olmayalım değil mi?
Bende öyle düşündüm.Kilo bildirimi olmayınca ben kaç kere kaçırdım allahtan vermişim yinede.
ben bu hafta ancak 800 gr verebildim ...
Sağol canım aslında bu kiloya geçen hafta inmiştim bu hafta yerimde saydım.O yüzden diyorum kilo bildirimi olsun diye
Şimdi çok olucak ama kilo bildirimlerini cumaları yapsak peki?Tv'de diyetisyen anlatmıştı:"Cumartesi -pazarları ailecek yemek tüketilir,pazartesi daha çok çıkarsınız buda moralinizi bozar.Strese girdikçe böbreküstü bezleriniz hormon salgılar ve vücut su- tuz tutar "demişti.Hatta o gün yazmıştım burayada.İsterseniz öyle yapalım.Hem forumdaki gruplarda cuma yarışları yapmıyorlar mı?Sebep bu herhalde diye düşünüyorum ben.Tabi baskı yapıyor gibi olmıyim.Siz nasıl istiyorsanız öyle devam edelim.:44::44::44:
valla canım su eslerın yuzunden bozuluyor evett :) gercı bızde dayanamayıp yiyoruz buna ne demeli
aynen spor yapmak güzell ben de yürüyüşü bıraktım sınırlerım bozuluyor kendımee...
aksama annemde yemekteyizz nasıl tutcam kendımı aylin off offfffffffff