afiyet olsun kızöğlen
1 haslanmıs yumurta
4 yemek kasıgından az kısır yedim :)
afiyet olsun kız
normal tabiki kız ölcen mi açlıktansagol tatlım nasıl sence cok mu normal mi:)
sabah sadece 1 kase nesfit yemiştm:)
normal tabiki kız ölcen mi açlıktan
slmm kizlarrrr ben geldimmmm
kizlarrr cook yiyorummm ben yaaa yarin pazartesi ve ben yeniden baslicamm yarin insallahhh
sizlerr kac kilo oldunuzz
bende bu hafta hep bozuldu bayaa bayaa...
55 te takıldm kaldm 2 haftadrrr
ayy canimm yaa negüzell sen 55kilosunn
sen kac kg sin canskız:)
9 kg verdim kaldı 5 kg ama gram oynamıyooooo:
merhaba arkadaşlar.
lida ile 5 sene önce iki ayda 12 kilo verdim şimdiye kadar idare etti. satışı malum yasak.
tam 15 kilo vermek istiyorum. kmdali orjinal veb sayfasından lida siparişi nasıl veriliyor?
ben mail attım inglizce, fakat cevap 4 gündür gelmedi. telefonu arasam da çince konuşamam, ingilizce de konuşabileceğimi sanmıyorum.
bu adresten spariş veren var mı aramızda?
paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
neden o kadar aldın cnmselam kizlar, nasilsiniz ben dün spora ba$ladim, ip atliyorum agirlik kaldiriyorum veee elektrodlu kemer takiyorum kaslari çali$tirsin diye in$allah i$e yarar
bu arada demi$tim kilo aldigimi sanirim iki haftada iki kilo aldim
ben yarin çok erken kalkacagim kilomu bildiremem gece bildirecegim kizlarr
hayırlısı canıımmm en baştan başlaa inş veirirsinslmm kizlarrrr ben geldimmmm
kizlarrr cook yiyorummm ben yaaa yarin pazartesi ve ben yeniden baslicamm yarin insallahhh
ya çok moral bozucu bu duraksama dönemi yaa. ben de bir hafta oynamadım bir de adetim yeni bitti..inş hemen geçer bu dönem ki moralım yerine gelsinbende bu hafta hep bozuldu bayaa bayaa...
55 te takıldm kaldm 2 haftadrrr
slmm kizlarrrr ben geldimmmm
veririsin canımm ne olacak.. her halde kilo vermeyi durdun sanırımbu sabah ıtıbarıyleee 70 kg'yum..
kilo değil ama gram vermişim70.5 ti 70 e düşmüş
2 haftada bu kadar mı verilirr yazık bana yazık...
kızlar bugun itibariyle sıkıyorum bakın da görün
afiyet olsun tatlım tebrikler kilo vermişşin.canım bence hap kullanma o hap hakkında bilgim yok ama kullanma derim ben.çok zararlılar çünkügünaydın kılar.. hafta sonunuz nasıl geçtiii?
ben perşembe gününden beri spora başladım 30-45 dkk kadar kondisyon bisikleti ile 15dkk karın hareketleri ( çok zorlanıyorum karın hareketlerinde ama işe yarayacağını biliyorum ondan sabretmek şart).. cumartesi güzel idare ettim kaçamaklarım olmadı
yalnız dün abarttım diyebilirim (sucuklu yumurta 1/4 çift peynirli gözleme + öğlende 4 kaşık mantı- akşam üstü tahinli poğaça simit açma kara lahana sarması .... ve liste uzuyor
neyse bugün yeni düzeltirim
kahvaltım
20gr ekmek +3 ufak çatal peynir
salatalık +1/2 domates
çoooooooooooooooooooook az yağda omlet
sulandırlmış şekersiz sütlü kahve
spor akşam üstü yapıyorum artık gündüz yalnızken yapmam fenalık geçirsem en az eşim yanımda olacak... kilom
11/03 :76,300
bugün 74,00
bu arada kızlar ,ştah kesici bir etkisi olan FX 15 diye bir kapsüller var . eşimin akrabası da kullanmaya başladı kilo vermek için ve iştah kesiyor ve hiçbir yan etkisi olmadığını söylüyor arkadaşı da kullanmış ve çok güzel kilolar vermiş..
siz bunun hakkında hiç bilginiz var mı ?