Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

oglen birşey yemedim bir bardak süt ve yasemin çayı içtim.
akşam 3 kaşık bulgur pilavı bir kase yoğurt bir köfte yedim.
kahvaltıyı geç yaptığım için bugunu 2 öğünle kapattım.

slmm kizlarrrr ben geldimmmm
kizlarrr cook yiyorummm ben yaaa yarin pazartesi ve ben yeniden baslicamm yarin insallahhh
sizlerr kac kilo oldunuzz

selam kizlar, nasilsiniz ben dün spora ba$ladim, ip atliyorum agirlik kaldiriyorum veee elektrodlu kemer takiyorum kaslari çali$tirsin diye in$allah i$e yarar

bu arada demi$tim kilo aldigimi sanirim iki haftada iki kilo aldim

ben yarin çok erken kalkacagim kilomu bildiremem gece bildirecegim kizlarr

merhaba cnm...inan benım hiç bilgim yok..

bu sabah ıtıbarıyleee 70 kg'yum..
kilo değil ama gram vermişim 70.5 ti 70 e düşmüş
2 haftada bu kadar mı verilirr yazık bana yazık...

kızlar bugun itibariyle sıkıyorum bakın da görün

neden o kadar aldın cnm

kizlarrr cook yiyorummm ben yaaa yarin pazartesi ve ben yeniden baslicamm yarin insallahhh
hayırlısı canıımmm en baştan başlaa inş veirirsin

bende bu hafta hep bozuldu bayaa bayaa...
55 te takıldm kaldm 2 haftadrrr
ya çok moral bozucu bu duraksama dönemi yaa. ben de bir hafta oynamadım bir de adetim yeni bitti..inş hemen geçer bu dönem ki moralım yerine gelsin

hoşgeldin canım benım..özledim senı :)
kız sen ne kadardın da 80.5 oldun bakayım

günaydın kılar.. hafta sonunuz nasıl geçtiii?
ben perşembe gününden beri spora başladım 30-45 dkk kadar kondisyon bisikleti ile 15dkk karın hareketleri ( çok zorlanıyorum karın hareketlerinde ama işe yarayacağını biliyorum ondan sabretmek şart).. cumartesi güzel idare ettim kaçamaklarım olmadı
yalnız dün abarttım diyebilirim (sucuklu yumurta 1/4 çift peynirli gözleme + öğlende 4 kaşık mantı- akşam üstü tahinli poğaça simit açma kara lahana sarması .... ve liste uzuyor

neyse bugün yeni düzeltirim
kahvaltım
20gr ekmek +3 ufak çatal peynir
salatalık +1/2 domates
çoooooooooooooooooooook az yağda omlet
sulandırlmış şekersiz sütlü kahve

spor akşam üstü yapıyorum artık gündüz yalnızken yapmam fenalık geçirsem en az eşim yanımda olacak... kilom
11/03 :76,300
bugün 74,00

bu arada kızlar ,ştah kesici bir etkisi olan FX 15 diye bir kapsüller var . eşimin akrabası da kullanmaya başladı kilo vermek için ve iştah kesiyor ve hiçbir yan etkisi olmadığını söylüyor arkadaşı da kullanmış ve çok güzel kilolar vermiş..
siz bunun hakkında hiç bilginiz var mı ?

bu sabah ıtıbarıyleee 70 kg'yum..
kilo değil ama gram vermişim 70.5 ti 70 e düşmüş
2 haftada bu kadar mı verilirr yazık bana yazık...

kızlar bugun itibariyle sıkıyorum bakın da görün
veririsin canımm ne olacak.. her halde kilo vermeyi durdun sanırım

afiyet olsun tatlım tebrikler kilo vermişşin.canım bence hap kullanma o hap hakkında bilgim yok ama kullanma derim ben.çok zararlılar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…