Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

İşte al bendende o kadar.sürekli ekmek ekmek tahin pekmezler simitler sufleler kremalı yemekler waffle lar.normal yemek yemek yerine hep bunlarla beslenebilirim(

Gunaydin kizlar....
Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 adet zeytin

Oglen
1 tane haslanmis patates

canım afiyet olsun başka sebze ve protein kaynağı katsaydın yemeğine.. şişmanlatmaz seni tam tersi zayıflamaya yardım eder

seni anlamaz mıyız canım hepimiz aynı zihniyetle katıldık bu foruma... doymak işte tam hassas noktayı değdin, kaç kilosun? başladın mı bir diyete? inşallah zayıflarsın cnm hepimiz aynı dilekteyizz

İşte al bendende o kadar.sürekli ekmek ekmek tahin pekmezler simitler sufleler kremalı yemekler waffle lar.normal yemek yemek yerine hep bunlarla beslenebilirim(

oooff benddee agalayablrm bunlar içinn tek özledklerm bu saglksz besinlerrrr

ara

3 yemek kasıgı yoğurt
2,3 tanecik nesfit sütsiz gevrek attım agzıma::)

Tatlı yemeyi sevmeyen var mıdır acaba :) ama iradeni bir kere yakaladın mı diyetin gayet başarılı olabiliyor. Ben 25 kilo verdim ve spor sürekli yaptım. 2 sene geçti kilomu çoğunu korumayı başardım sadece 5 kilo aldım geri şimdi onları vereceğim haftaya başlıyorum diyetime neler yediğimi egzersiz olarak neler yaptığımı burada paylaşacağım belki yardımcı olur :)

Karnım tok sebze yoğurt yemekten şiştim ama gözüm çok aç.bütün gün yemekten başka hiç bişey düşünemiyorum böyle nasıl kilo vercem ya

kız ne 1 kasesi koca bi tabak yedim

cnm sen yine kısır yemişsin...

aksam misafir vardı ben 3 yemek kasıgı kadar etli pilav 4 yemek kasıgı güveç 1 dilim tavuk gösgsü(tatlı olan ama az yag az un az sekerli) 1 tanede elma yedim

gel beraber yiyelim kız
afiyet olsun

Teşekkür ederim canım gördüm şimdi bir tabak yedim diyorsunda arada iyidir vücudun dengesini bozmak:))
Bende dün yedim bir kaç parça çikolata, şekerli kahve, 2 muz ve çilek:))balığıda fazla kaçırmışım:)Aştım kendimi ama bugün tartıldım 1 kilo daha vermişimkaldı 2 kilo:))
Kahvaltım: 3 dilim ekmek, 1 yumurta sarısı, 4 zeytin, 5-6 dilim peynir, 2 parça sucuk(kendimi yine tutamadım:))şekerli çay

cnm sen yine kısır yemişsin...

aksam misafir vardı ben 3 yemek kasıgı kadar etli pilav 4 yemek kasıgı güveç 1 dilim tavuk gösgsü(tatlı olan ama az yag az un az sekerli) 1 tanede elma yedim
tek kaçıran ben değilmişim afiyet olsun...
dediğin gibi arada dengeyi bozmak iyidir kahvaltıyı sıkı yapıyosun en güzeli.afiyet olsun

kahvaltım=1 yumurta 1 dilim kaşar peyniri siyah zeytin domates 1 tatlı kaşığı tereyağı ve bal
öğle=mısır gevreği ve süt
akşam=karnıbahar haşlama yanında yoğurt

Merhaba,,

Sonunda bir haftadır ilk tatlımı yedim.. Kendimi ödüllendirip bir burgerking dondurmasını afiyetle yedim. Ama sonra pişman oldum yemeseydim.. ya kilo vermezsem..
Ama bir haftadır ağzıma tatlı sürmüyordum da.. ne bileyim..

Kızlar size bir soru meyveler kilo aldırıyor mu? kimi yerde meyve yemek zayıflatır diyo kimi yerde şeker oranı çok yüksek kilo aldırır diyo..
Hangisi?

vallahi ben hiç duymadım meyvenin kilo aldırdığını :44:

tek kaçıran ben değilmişim afiyet olsun...

dediğin gibi arada dengeyi bozmak iyidir kahvaltıyı sıkı yapıyosun en güzeli.afiyet olsun

benim gibi haftada 4 gün bozmak iyi degildir ama

bugün yine sıkmaya devam artık misafir falan yokkk:)

kahvaltım

1 kase sütlü nesfit çilekli

öğlen

1 bardak yesil cay
belki 1 haslanmıs yumurta yerm cok acıkırsam...

Kahvaltıdan sonra pek acıkmadım 11 gibi küçücük bir muz yarım, elma yedim:)
3 gibi yoğurtlu karnabahar yedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…