Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

canım kiloların fazla değil madem ... hırs yapma mekik çekmek çok yararlı
sütlü tatlıdan bayağı kaçırdın ama sebebi söyleyeyim çok erken yiyorsun saat kaçta yatıyorsun cnm ki saat 4 te yiyorsun ?.. en az 5h30 kadar bırak yada 6 daha makul acıkmazsın ve yemeğe saldırmazsın.. gece ayran ve meyve çok iyi bir seçim

öğle yemeğin zengin olsun gerekirse bir çorba ufak bir kase salata yoğurdun yanında.. öylesine 6 ya kadar durabilirsin

Kızlar cuma günleri diyete başlamak için en ideal günmüş:) Bir kaç gündür yazamadım öncelikle desteğinize teşekkür ederim..

SABAH: (7.30) 1CEVİZ- 2 KURU KAYISI-2 KİBRİT KUTUSU PEYNİR-4 TANE TUSSUZ YAĞSIZ ZEYTİN
-4 AET BADEM

ÖĞLEN: (12.30) BROKOLİ 2 PARÇA- 1 TABAK ISPANAK-KUPKURU YAĞSIZ DANA ETİ 1 PARÇA VE CACIK

AKŞAM18.00) KÜÇÜK KASE DOĞAL YOĞURT- 1 HAVUÇ-1 SALATALIK- 1 ÇARLİSTON BİBER- 6 TANE BADEM

badem ve cevizi çok mu kaçırmışım ne ama ekmek hiç yemiyorum napıyım.hem böle çok güzel doyuyorum. biliyosunuz benim sorunum 2 hafta kadar tatlı yememek meyveyide arada bir yemek. 2 hafta sonra veremezsem biraz da yağdan kısıcam bakalım.

Evet canım söylediğin gibi baya erken oluyor ama sabah 6 da falan kahvaltı yapıyorum 4 e kadar da okul yani öğlen okulda oluyorum ve çorba yeme imkanım falan olmuyor ya kantinden tost doner gibi seyler yemek zorundayım bende yanımda yoğurdunu taşıyorum mecbur bazen kepekli sandviç falan götürüyorum yanımda yani tasinabilecek seyler götürmek zorundayım çorba salata biraz zorluyor o yüzden saat 4 te de eve gelince öğlen az yediğim icin acıkmış oluyorum o yüzden ara atistirma gibi yiyemiyorum oturup alsam yemeği gibi yiyorum aksamda birkaç saat önce yediğim icin fazla acıkmamış oluyorum yani yemek düzenim baya kötü sence okulda tost falan yiyip sabah aksam mı az ysem?? Yorum yaptığın icin de ayrıca sagol canım :))

Akşam yemeğini 1 kase ekşili çorba içtim ve doymadım şimdi 1 portakal-1 elma yedim hala aç gibiyim bir kaç tane diyet bisküvi yerim:))

merhaba leyya sana kolay gelsin diyorum ama sana ne oldu böyle tatlım... adetin mı yaklaştı yoksa..? pembiş hiç girmedi haber yok..endişelendim onun hakkında

ya canim ne bileyim biraz stresliyim belkide ondan çok açik i$tahim ya, adetim geçen hafta bitti ondan kaynaklanmiyor, bugün çok hafif bir toparlanma var ama

kız leyya gebertçem senı aaa neden saldın kendı ala ala yaaa..yaz gelıyor yazzz..nasıl bıkını gıycen nasıl denıze gırcen bunları dusun bı ıstersen

ya canim bilmem ne oldu bana yaa bende çok üzülüyorum ama çabaliyorum gözüm yinede yemekte, i$ yerindede sicak çikolataya saldiriyorum resmen!
bu pazartesi kendime gelcem, 4 kilo vermem için 2 ay kaldi

kızlar 2 gündür sirkeli suya başladım etkisi olurmu merak ettım

ben denedim canim ama inanki hiç faydasinio göremedim, sadece ilk hafta kabizligi yok ediyor sonra vücut ali$iyor eski düzene geri dönüyorsun

bende 2 gündür içiyorum bekliyorum bakalım etkisi olacak mı olursa çok güzel olur valla

ben denedim olmadi canim etkisi yok

akşam yemegim
4 parca kusbası haslanmıs et

yemekten sonra

1 kırmızı meyve cay
1 yesil cay
3 tane kuru üzüm
yarım ceviz
1 leblebii :):)

akşam yemeği koko kurabiyeden yaptım minik minik 5 tane yedim zeytinyağlı pırasa2 kaşık 1kutu ton balık 2inci litre suyum akşam otururken 1 kahve 1 bardak süt betahcg testi 1.20 çıkınca kendimi bunlara vurdum ama abartmadım napalım nasip bazen isyan ediyom bu durumda ama Allahdanda hayırlısını istiyorum tabiki isyanım için pişman oluyorum neyse zayıflımda öyle olsun bari valla iyice yarım dünya olcam ya

GÜNAYDIN ŞEKERLER
kahvaltı=1 yumurta domates salatalık peynir papatya çayı
öğle=misafirim var kısır yapacam

akşam=karnıbahar haşlama yoğurtlu

3 badem 1 ceviz
1 yumurta
1kk peynir
1 adet salatalık
1adet biber
5tane tamamen tuzsuz ev yapımı zeytin.
Kalkınca her zaman ki gibi yeçil çayım ve suyum içildi

GÜNAYDIN ŞEKERLER

Günaydın tatlım:))
Ohh öğleye kısır bende çok severim:))
Sabah:3 dilim ekmek, limonlu maydonoz-çok az yeşil soğan, yumurta, 6 dilim peynir, 4 tane zeytin, şekerli çay :))mutluyum çünkü yarım kilo daha vermişim birde kahvaltımı azaltabilsem daha çok veririm:))

Öğleye atlamayı düşünüyorum geç yedim

Akşama saat 6 gibi :Hamsi yanında bol yağsız salata, acıturşu biberi, 1 dilim ekmek:)

gel beraber yiyelim kız
afiyet olsun

3 badem 1 ceviz
1 yumurta
1kk peynir
1 adet salatalık
1adet biber
5tane tamamen tuzsuz ev yapımı zeytin.
Kalkınca her zaman ki gibi yeçil çayım ve suyum içildi

afiyet olsun canım güzel bir kahvaltı

GÜNAYDIN ŞEKERLER

harıka kız afiyetleee

akşam yemegim
4 parca kusbası haslanmıs et

yemekten sonra

1 kırmızı meyve cay
1 yesil cay
3 tane kuru üzüm
yarım ceviz
1 leblebii :):)

olsun canım bunlar hiç bri şey afiyet olsun tatlımm

kızlar günaydın dün akşam :
1 tatlı kaşıkta tavuklu mantar sote + salata

1 kupa şekersiz siyah çay

45 dk bisiklet (800 cal) çok mutluyorum
gece portakal+ elma + kivi onlardan ufak parçalar yedimm

bu sabah
1 dilim ekmek
1 parmak light eynir +domates+ salatalık+ biber
1 yağsız omlet+4 zeytin+ 1 kupa şekersiz sütlü kahve

öğlen için kıymalı sebze yemeği ( yağsız yaptım) + diyet mantar çorbası

akşam karnabahar+ brokoli haşlama yoğurt

Teşekkür ederim aylincim:))

Öğle yemeğim

Yarım porsiyom zeytinyağlı karnıbahar
3kaşık ev yapımı yoğurt
Üzerine limon sıkılmış havuç salatalık biber
Küçücük haşlanmış patates ve 2 kayısı kaçırdım:) ama tatlı yemiyorum 2 gündür bi alkış banaa:)) hiç de istek gelmiyo havuçtan ötürü:)sizce 2 hafta daha sıksam 49 olurmuyum? Yoksa kiloma göre çok mu yiyorum?gerçi dünya iştahlısı olduğum için eski hallerimi bi bilseniz:))

aslında canım yemeğin iyi afiyet olsun ...ve sıksan 49 olursun ama dikkat et kiloları geri almaya... diyet bitince asıl sorun kilolarını korumak

merhaba hanımlar bende sizin biraz fazla balık etliyim. Buna lop etli de denilebilir. Sorun şu ki kilo aldığım zaman kendimden ve nefsimden tiksiniyorum. Aynada kendimi hiç güzel görmüyorum. Sanki ben bir balonum,biri beni bir güzel şişirmiş, patladı patlayacak o haldeyim. Anlıyosunuz beni kızlar. sorun bence şu gözlermizin doyması lazım. Gözlerimizi toprak doyurmadan bizim doyurmamız lazım.Bilmem bana katılırmısınız?

Gunaydin kizlar....
Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 adet zeytin

Oglen
1 tane haslanmis patates

Ahh cnm ayni bende oyleyimm... afedersnn ama kusana kadr gozum doymuyo yemekten.. nefret ediorm bu ac gozlulugmden.. simdide ac geziyorum ama hala gozumde yemekler var basim donuyo aklima o guzel yemekler gelince offf. Hep sisman olmaya mahkumum galiba.. ya da hayatm boyunca diyet yapcmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…