Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlar....
Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 adet zeytin
Oglen
1 tane haslanmis patates
merhaba hanımlar bende sizin biraz fazla balık etliyim. Buna lop etli de denilebilir. Sorun şu ki kilo aldığım zaman kendimden ve nefsimden tiksiniyorum. Aynada kendimi hiç güzel görmüyorum. Sanki ben bir balonum,biri beni bir güzel şişirmiş, patladı patlayacak o haldeyim. Anlıyosunuz beni kızlar. sorun bence şu gözlermizin doyması lazım. Gözlerimizi toprak doyurmadan bizim doyurmamız lazım.Bilmem bana katılırmısınız?
İşte al bendende o kadar.sürekli ekmek ekmek tahin pekmezler simitler sufleler kremalı yemekler waffle lar.normal yemek yemek yerine hep bunlarla beslenebilirim(
canım afiyet olsun başka sebze ve protein kaynağı katsaydın yemeğine.. şişmanlatmaz seni tam tersi zayıflamaya yardım eder
çok kısır yedim çoooooooooooooooooooookkkk
kız ne 1 kasesi koca bi tabak yedimcnm bsy olmaz kısından. diyette 1 kase kısır veriyo doktorlar:)
kız ne 1 kasesi koca bi tabak yedim
gel beraber yiyelim kız
afiyet olsun
tek kaçıran ben değilmişim afiyet olsun...cnm sen yine kısır yemişsin...
aksam misafir vardı ben 3 yemek kasıgı kadar etli pilav 4 yemek kasıgı güveç 1 dilim tavuk gösgsü(tatlı olan ama az yag az un az sekerli) 1 tanede elma yedim
dediğin gibi arada dengeyi bozmak iyidir kahvaltıyı sıkı yapıyosun en güzeli.afiyet olsunTeşekkür ederim canım gördüm şimdi bir tabak yedim diyorsunda arada iyidir vücudun dengesini bozmak:))
Bende dün yedim bir kaç parça çikolata, şekerli kahve, 2 muz ve çilek:))balığıda fazla kaçırmışım:)Aştım kendimi ama bugün tartıldım 1 kilo daha vermişimkaldı 2 kilo:))
Kahvaltım: 3 dilim ekmek, 1 yumurta sarısı, 4 zeytin, 5-6 dilim peynir, 2 parça sucuk(kendimi yine tutamadım:))şekerli çay
vallahi ben hiç duymadım meyvenin kilo aldırdığını :44:Merhaba,,
Sonunda bir haftadır ilk tatlımı yedim.. Kendimi ödüllendirip bir burgerking dondurmasını afiyetle yedim. Ama sonra pişman oldum yemeseydim.. ya kilo vermezsem..
Ama bir haftadır ağzıma tatlı sürmüyordum da.. ne bileyim..
Kızlar size bir soru meyveler kilo aldırıyor mu? kimi yerde meyve yemek zayıflatır diyo kimi yerde şeker oranı çok yüksek kilo aldırır diyo..
Hangisi?
tek kaçıran ben değilmişim afiyet olsun...
dediğin gibi arada dengeyi bozmak iyidir kahvaltıyı sıkı yapıyosun en güzeli.afiyet olsun