Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

afiyet olsun şimdilik güzel gidiyor menün gece sapıtma ama

evet cnm ya:) aksama ıspanak yemeği dusunuyorum dun yapmıstım sadece 90 kalori :) bı tabak ıspanak ama esım neler ıster bılmem soz yemıcem valla

dün akşam yazıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. yarın gidip akupunktur iğnesi taktıracağım araştırmalarım sonucu anladımki insanlar sıkılıp 1 ay sonra iğneleri çıkartıp yemeğe dahada abandığı için daha çok kilo alıyorlarmış ama ideal kilona kavuştuktan sonrada yıllık kontrollerini yaptırırsan bir sorun olmuyıor. akşamlarıda çocuğu eşime bırakıp en azından 30-60 dak. yürüyüş yapsam pörtlek bacaklarım düzelir herhalde yanii umuyorummm

merhaba :)
bugün konu anlatımım vardı o yüzden hiç giremedim.
dün okula gitmedim gitmediğim için 2 litre suyumu içebildim
kahvaltım hep aynı peynir zeytin yumurta bal pekmez yeşillik
ara öğünde 7 badem 3 kayısı yedim
öğlen iki dilim ekmek ve çorba
şimdi de bir bardak süt ve bir meyve yiyeceğim
su içmeye başlamadım henüz:/

KIZLAR haftanın son iş günü bugun cok yoğundum adam gıbı gıremedım buraya da..

anladım canm..herkes yoğunmus bugun baksana kımsecık yok :)
afıyet bal şeker olsun arkadaşıma bu yedıklerı onu zayıflatsın ınsallah
hemen suyunu da ıc kızarım bak he

tebrıkler canım doğru karar vermıssın aynen oyle...zayıfladım dıye kontrole gıtmezsen devamlı devamlı yersen elbet fazlasınla kılo alırsın...
ınsallah kısa surede dileğin kiloya ulaşırsın

öğlen 1 saat önceydi 1 tavuk köftesi biraz acı biber salçası ekmek arası 1 bardak vişne suyu yarım saatlik yürüyüş 1litre su

anladım canm..herkes yoğunmus bugun baksana kımsecık yok :)
afıyet bal şeker olsun arkadaşıma bu yedıklerı onu zayıflatsın ınsallah
hemen suyunu da ıc kızarım bak he

teşekkür ederim canım inşallah hepimizi zayıflatır:) tamam hemen başlıyorum içmeye :)

Günaydinlarrrr guzell dostlarrrr..d.d oncelikle herkesler afyet bal seker olsunn hepnzi zayflatsinnnn
Evtttt kizlarrrr bu hafta kendimi okadar uzdum bu kadar cooook kacamak yaptm diye kacamakta degil ki baya diyeti birakmistim..... ama simdi tartildimmm korka korka birde ne goreyimmmm yuz gram bile almamsm ayniyim ohhhhh ohhh benden mutlusu mu var yoluma tam gaz devammmmm

Sabah
1kase sutlu nesfit
Yarim dilim peyni
İki tane zaytin

Oglen
1 dilim peynir
1 yumurta
1 bardakk yesil cayy

tebrikler tatlım afiyet olsun

maşallah sana canım.. bugünün menüsü daha makul oldu... inşallah sıkıntısız zayıflarsın...kilo almamışsın gerçekten çok sevindim senin adınaa

içim kıyıldı resmen dayanamadım 2 lokma poğaça yedim of oooooofff
canım ne olacak 2 lokmayla sen kilo korumaya geçtin.. aslında biraz gevşek bir diyete devam edeceksin... sadece ayarı kaçırma fazla yediysen gündüz akşam gece az bi şey olsun... telaşlanma

Kilom fazla degil ama göbeğim var ve coook rahatsızim bundan mekik çekmeye başlamıştım bu sefer yanlar çoktu ortada one çıktık kenarları cokuk garip bir şey oldu birde benim hazımsızlık problemim cok sindiremiyorum kolay kolay kalori sayma yöntemini deniyorum bu aralar dün cok fazla yemiştim 2000 kaloriye dayanmıştım bugun toparlayın dedim ama aksama doğru batırdım yine bugünkü menüm
Sabah: kepek ekmege beyaz peynirli tost
Öğle: activia kayisili
Ara demeyeceğim çünkü okuldan 4 gibi geliyorum ve aksam yemeğimi yer gibi yiyorum o yüzden
Aksam: salata kornison tursulu az baya az ucundan borek veee yaklaşık 1.5 porsiyon sutlu tatlı bunu yemeseydim gercekten idare ederdi ama iste... Simdi de yeşil çayımı ictim aksama da cok acikirsam ayran ya da elma ile gecistirmeyi planlıyorum:/
Yorum yapar mısınız lutfen

tebrikler canım inşallah kilolardan sağlıkla kurtulursun...

canım ne olacak 2 lokmayla sen kilo korumaya geçtin.. aslında biraz gevşek bir diyete devam edeceksin... sadece ayarı kaçırma fazla yediysen gündüz akşam gece az bi şey olsun... telaşlanma
o kadar korkuyorum ki kilo alacam diye bi türlü gevşetemedim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…