- 22 Temmuz 2011
- 799
- 94
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilom fazla degil ama göbeğim var ve coook rahatsızim bundan mekik çekmeye başlamıştım bu sefer yanlar çoktu ortada one çıktık kenarları cokuk garip bir şey oldu birde benim hazımsızlık problemim cok sindiremiyorum kolay kolay kalori sayma yöntemini deniyorum bu aralar dün cok fazla yemiştim 2000 kaloriye dayanmıştım bugun toparlayın dedim ama aksama doğru batırdım yine bugünkü menüm
Sabah: kepek ekmege beyaz peynirli tost
Öğle: activia kayisili
Ara demeyeceğim çünkü okuldan 4 gibi geliyorum ve aksam yemeğimi yer gibi yiyorum o yüzden
Aksam: salata kornison tursulu az baya az ucundan borek veee yaklaşık 1.5 porsiyon sutlu tatlı bunu yemeseydim gercekten idare ederdi ama iste... Simdi de yeşil çayımı ictim aksama da cok acikirsam ayran ya da elma ile gecistirmeyi planlıyorum:/
Yorum yapar mısınız lutfen
canım kiloların fazla değil madem ... hırs yapma mekik çekmek çok yararlı
sütlü tatlıdan bayağı kaçırdın ama sebebi söyleyeyim çok erken yiyorsun saat kaçta yatıyorsun cnm ki saat 4 te yiyorsun ?.. en az 5h30 kadar bırak yada 6 daha makul acıkmazsın ve yemeğe saldırmazsın.. gece ayran ve meyve çok iyi bir seçim
öğle yemeğin zengin olsun gerekirse bir çorba ufak bir kase salata yoğurdun yanında.. öylesine 6 ya kadar durabilirsin
merhaba leyya sana kolay gelsin diyorum ama sana ne oldu böyle tatlım... adetin mı yaklaştı yoksa..? pembiş hiç girmedi haber yok..endişelendim onun hakkında
kız leyya gebertçem senı aaa neden saldın kendı ala ala yaaa..yaz gelıyor yazzz..nasıl bıkını gıycen nasıl denıze gırcen bunları dusun bı ıstersen
kızlar 2 gündür sirkeli suya başladım etkisi olurmu merak ettım
bende 2 gündür içiyorum bekliyorum bakalım etkisi olacak mı olursa çok güzel olur valla
maşallah sana canım.. bugünün menüsü daha makul oldu... inşallah sıkıntısız zayıflarsın...kilo almamışsın gerçekten çok sevindim senin adınaa
GÜNAYDIN ŞEKERLER
kahvaltı=1 yumurta domates salatalık peynir papatya çayı
öğle=misafirim var kısır yapacam
akşam=karnıbahar haşlama yoğurtlu
gel beraber yiyelim kızGünaydın tatlım:))
Ohh öğleye kısır bende çok severim:))
Sabah:3 dilim ekmek, limonlu maydonoz-çok az yeşil soğan, yumurta, 6 dilim peynir, 4 tane zeytin, şekerli çay :))mutluyum çünkü yarım kilo daha vermişim birde kahvaltımı azaltabilsem daha çok veririm:))
Öğleye atlamayı düşünüyorum geç yedim
Akşama saat 6 gibi :Hamsi yanında bol yağsız salata, acıturşu biberi, 1 dilim ekmek:)
3 badem 1 ceviz
1 yumurta
1kk peynir
1 adet salatalık
1adet biber
5tane tamamen tuzsuz ev yapımı zeytin.
Kalkınca her zaman ki gibi yeçil çayım ve suyum içildi
GÜNAYDIN ŞEKERLER
kahvaltı=1 yumurta domates salatalık peynir papatya çayı
öğle=misafirim var kısır yapacam
akşam=karnıbahar haşlama yoğurtlu
akşam yemegim
4 parca kusbası haslanmıs et
yemekten sonra
1 kırmızı meyve cay
1 yesil cay
3 tane kuru üzüm
yarım ceviz
1 leblebii :):)
Teşekkür ederim aylincim:))
Öğle yemeğim
Yarım porsiyom zeytinyağlı karnıbahar
3kaşık ev yapımı yoğurt
Üzerine limon sıkılmış havuç salatalık biber
Küçücük haşlanmış patates ve 2 kayısı kaçırdım:) ama tatlı yemiyorum 2 gündür bi alkış banaa:)) hiç de istek gelmiyo havuçtan ötürü:)sizce 2 hafta daha sıksam 49 olurmuyum? Yoksa kiloma göre çok mu yiyorum?gerçi dünya iştahlısı olduğum için eski hallerimi bi bilseniz:))
merhaba hanımlar bende sizin biraz fazla balık etliyim. Buna lop etli de denilebilir. Sorun şu ki kilo aldığım zaman kendimden ve nefsimden tiksiniyorum. Aynada kendimi hiç güzel görmüyorum. Sanki ben bir balonum,biri beni bir güzel şişirmiş, patladı patlayacak o haldeyim. Anlıyosunuz beni kızlar. sorun bence şu gözlermizin doyması lazım. Gözlerimizi toprak doyurmadan bizim doyurmamız lazım.Bilmem bana katılırmısınız?