- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 82
afiyet olsun şimdilik güzel gidiyor menün gece sapıtma ama
evet cnm ya:) aksama ıspanak yemeği dusunuyorum dun yapmıstım sadece 90 kalori :) bı tabak ıspanak ama esım neler ıster bılmem soz yemıcem valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun şimdilik güzel gidiyor menün gece sapıtma ama
bu bebek seninmi çok tatlı maşşalah
aman alyacım canın tatlıları çekmedikten sonra 2 elma bile yersin sorun olmazyarım elma yedim :) canım çektii
merhaba :)
bugün konu anlatımım vardı o yüzden hiç giremedim.
dün okula gitmedim gitmediğim için 2 litre suyumu içebildim
kahvaltım hep aynı peynir zeytin yumurta bal pekmez yeşillik
ara öğünde 7 badem 3 kayısı yedim
öğlen iki dilim ekmek ve çorba
şimdi de bir bardak süt ve bir meyve yiyeceğim
su içmeye başlamadım henüz:/
dün akşam yazıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. yarın gidip akupunktur iğnesi taktıracağım araştırmalarım sonucu anladımki insanlar sıkılıp 1 ay sonra iğneleri çıkartıp yemeğe dahada abandığı için daha çok kilo alıyorlarmış ama ideal kilona kavuştuktan sonrada yıllık kontrollerini yaptırırsan bir sorun olmuyıor. akşamlarıda çocuğu eşime bırakıp en azından 30-60 dak. yürüyüş yapsam pörtlek bacaklarım düzelir herhalde yanii umuyorummm
anladım canm..herkes yoğunmus bugun baksana kımsecık yok :)
afıyet bal şeker olsun arkadaşıma bu yedıklerı onu zayıflatsın ınsallah
hemen suyunu da ıc kızarım bak he
tebrikler tatlım afiyet olsunGünaydinlarrrr guzell dostlarrrr..d.d oncelikle herkesler afyet bal seker olsunn hepnzi zayflatsinnnn
Evtttt kizlarrrr bu hafta kendimi okadar uzdum bu kadar cooook kacamak yaptm diye kacamakta degil ki baya diyeti birakmistim..... ama simdi tartildimmm korka korka birde ne goreyimmmm yuz gram bile almamsm ayniyim ohhhhh ohhh benden mutlusu mu var yoluma tam gaz devammmmm
Sabah
1kase sutlu nesfit
Yarim dilim peyni
İki tane zaytin
Oglen
1 dilim peynir
1 yumurta
1 bardakk yesil cayy
tebrikler tatlım afiyet olsun
ohh canım yarasın afiyet olsunöğlen 1 saat önceydi 1 tavuk köftesi biraz acı biber salçası ekmek arası 1 bardak vişne suyu yarım saatlik yürüyüş 1litre su
Günaydinlarrrr guzell dostlarrrr..d.d oncelikle herkesler afyet bal seker olsunn hepnzi zayflatsinnnn
Evtttt kizlarrrr bu hafta kendimi okadar uzdum bu kadar cooook kacamak yaptm diye kacamakta degil ki baya diyeti birakmistim..... ama simdi tartildimmm korka korka birde ne goreyimmmm yuz gram bile almamsm ayniyim ohhhhh ohhh benden mutlusu mu var yoluma tam gaz devammmmm
Sabah
1kase sutlu nesfit
Yarim dilim peyni
İki tane zaytin
Oglen
1 dilim peynir
1 yumurta
1 bardakk yesil cayy
canım ne olacak 2 lokmayla sen kilo korumaya geçtin.. aslında biraz gevşek bir diyete devam edeceksin... sadece ayarı kaçırma fazla yediysen gündüz akşam gece az bi şey olsun... telaşlanmaiçim kıyıldı resmen dayanamadım 2 lokma poğaça yedim of oooooofff
tebrikler canım inşallah kilolardan sağlıkla kurtulursun...dün akşam yazıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. yarın gidip akupunktur iğnesi taktıracağım araştırmalarım sonucu anladımki insanlar sıkılıp 1 ay sonra iğneleri çıkartıp yemeğe dahada abandığı için daha çok kilo alıyorlarmış ama ideal kilona kavuştuktan sonrada yıllık kontrollerini yaptırırsan bir sorun olmuyıor. akşamlarıda çocuğu eşime bırakıp en azından 30-60 dak. yürüyüş yapsam pörtlek bacaklarım düzelir herhalde yanii umuyorummm
o kadar korkuyorum ki kilo alacam diye bi türlü gevşetemedim kendimicanım ne olacak 2 lokmayla sen kilo korumaya geçtin.. aslında biraz gevşek bir diyete devam edeceksin... sadece ayarı kaçırma fazla yediysen gündüz akşam gece az bi şey olsun... telaşlanma