Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

anladım cnm bende oyle yapıyorum..bakalım ne değişcek görcezz...

evett cnm haber yok msjda attım gırseydı cvp verırdı heraldeee...:26:

canım senin soruna cevap aradım... ve okudğum bu:
elma sirkesi ev yapımı ise yararını görürüsün marketten alınan zayıflatmazmış:
link buraya yapıştırıyorum
Elma sirkesi zayıflatır mı, elma sirkesinin faydaları | Bilgeis Kadınca
yapımı ise :

İşte doğal elma sirkesi tarifi:

MALZEMELER:
*2,5 kilo elma
*2,5 litre su
*100 gr. toz şeker

Elmaların cinsi ve rengi fark etmez.

Elmaları iyice yıkayın ve kabuklu,çekirdekli olarak kuşbaşı şeklinde doğrayın. Ağzı geniş bir kabın içine elmaları koyun. Üzerine suyu ilave edin.içine 100 gr. şeker ilave din ve ağzını sıkıca kapayın.

Güneş ışığı görmeyen serin bir yerde 15 gün boyunca bekletin. 2 günde bir,hafifçe çalkayarak karıştırın.sapsarı altın rengini alacak olan elma sirkesi kullanıma hazır. kullandığınız süre içinde buzdolabında saklayın. aksi takdirde bozulma olabilir.

boşamı içtik marketten aldığımızı

Son düzenleme:
boşamı içtik marketten aldığımızı
wallah bilmiyorum canım öyle yazılıyor ve yapımı da kolaymış.... sen hzırla barı ve hazır olana kadar öbüz sirkeyle idare et... yada boş ver onu limonlu sıcak su iç en az doğal ve metabolizmayı da hızlandırıyor

teşekkür ederim ....ye canım senin olsun ben de yemek isterim ama diyetteyim... ayy ne iğrenç bir espri yapmış bal kabağı

birazcık kötü olmuş evett :) hehe

inş kötü birşey yoktur :26:

insallah yaa.....:18:

yazdığın bılgıler ıcın tesekkur ederım cnm ama ben uğrasamam vallaa..

valla tatlışım ne bıleyım kı ya arkadaşım faydasını gordu yanı bıde burdakı topiklerede göz gezdırdım etkısı var dıyorlarrr ne bıleyım....
bundan bıkarım yakında zaten lımonlu suya baslarız bıde :)

Eki Görüntüle 664952

Günaydın kızlar.Benim diyet akşam gümledi.Evde tatlı partisi oldu resmen.Ben 2 haftadır eşime kzıgındım, dünde tamamen tavır yaptım.Akşam eve gelirken pasta almış barışmak için.Bende paşa lokumu yapmıştım.Akşam birsürü tatlı yedim.Sinirden tutamıyorum kendimi artık.Bir yaş pasta alarak ilgi alaka eksikliğini giderdim sanıyor.Şu eşim çok odun gerçekten.
Bu arada Aylin bayıldım kızına.Tam sevmelik.Allah bize de böyle tatlı bir kız nasip etsin başka da birşey istemem
Kızlar sirke için tv'de 2 ayrı diyetisyen hurafe zayıflatma etkisi yok demişti.birde midenizde sorun varsa asit daha fazla tahriş ediyor diye biliyorum.Geçmiş yıllarda bir iş arkadaşım her sabah aç karnına 1kaşık sirkeyi 1 bardak suya katıp içiyordu.Bir ayı bulmadan midesini deldi.Hastaneye zor yetiştirdiler ölecekmiş geç kalınsaymış.Benim midemde de ara ara ağrı oluyor,özellikle çok sinirliyken,Bir kere ağrıdan acillik olmuştum.O yüzden korkup hiç içmedim.Sizde dikkatli olun derim.

kızlar,
internette güzel indirimli bir incelme paketi yakaladım... 30 seansı 69 lira..çok cazip bir paket içinde her şey var :
eslenme Danışmanlığı
•Soğuk Lipoliz
•Diodlazer (Lumislim)
•Kavitasyon
•Radyofrekans
•Sonixplate

ama tek bölgeye uygulanıyormuş... sizce hangi bölge için başvurabilirim :
karnım çatlak sarkmalı ve şiş
kalçamda selülit ve sarkma var basenim de maşallah
bacaklarım üst tarafı hem içi hem dışı sarkma selülit ve çatlak

tam şantiye ye dönmüşüm

Karın için elbette tatlım.Bacak ,basen çok rahat çalıştırılıyor ama göbek bölgesi kolay kolay toparlanmıyor.Hele ki doğumlardan sonra çok zor.Çok güzelmiş parasıda az hiç kaçırma derim

en iyisi limonlu su içmek
asla içmeyecem bidaha korktum yahu zaten benim mide çok hassas limonlu su içim bari

yarım kase mercimek çorbası
ıkı adet tavuk şiş
yoğurt

hay allah canım yaaa nasıl yersın hepsinden anlamıyorum ki.. (diyene bak akşam pizzaları kolaları götürdüm) kızım bız boyle yersek zayıflamayı hayalimizde görürüzz...

canım bence karın daha mantıklı

100gr yoğurt
80gr mercimek çorbası( 1küçük kepçe)
140gr fasulye yemeği ( 6 kaşık)
60gr yağsız salata

ben varya kahvaltıyı yarım saat önce peynir ekmek yiyerek geçirdim :26: yarım paket 3 ü bir arada içiyorum of mu oldum stopmu yaptım bilemedim

yarım elma yedim :) canım çektii

ben varya kahvaltıyı yarım saat önce peynir ekmek yiyerek geçirdim :26: yarım paket 3 ü bir arada içiyorum of mu oldum stopmu yaptım bilemedim

bnce stop yapmıssın hemen kendıne gelllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…