Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

kızlar ben cıkıyorumm :)
iyi akşamlarr

canım vücut 15 kilo civarı verince duruyor ya da kendini o kiloda sabitliyor korumaya alıyor bi nevi bu çok normal ve herkes
yaşıyor abimin eşi 15 kilo verdi doğumdan sonra iki ayda şimdi 1 gram gitmiyo ama pes etmedi. hepimiz o duraksama evresinden geçeceğiz.

hummm öyle olabilir demek ..doğrusu ben bu aşamada 15 kilo vermiş durumdayım doğumdan sonra. çok teşekkür ederim cevabın için canım..
ne kadar sürüyor bu dönem hiç fikrin var mı tatlım.

slmm kızlar bugün evde degildimm:)
günün özeti

sabah 2 dilim peynir

öglen

yarım porsiyon nohut yemgi

akşam

hiç bişeyyyy:):)

canımm sen hiç bir şey yemiyorsun ne zamana kadar böyle devam edeceksin??

canm nohutun kalorisi cokk yüksek oldugu için öğlen yüksk kalorili bişey yediğimde veya kacamak yaptıgımda kendme ceza veriyorummm:):) dengelemeye calısıyorum yani:)

akşam yemeği
- bir kase yoğurtlu yeşil salata
- 2 kaşık sade makarna
- 4 yemek kaşığı yağsız kıymalı semizotu yemeği

Aslinda zayiflamak zor degil kizlar yeterki su sayacagim bikac seyi yapin :)
1. Aksam saat 9dan sonra yemeyin
2. Siyah cay yerine beyaz ya da yesil cay icin , mumkunse bitki caylariyla aranizi iyi tutun
3. Kayisi, kuru uzum ve kuru incir gibi kurularla arayi iyi tutun.
4. Yatmadan onbes dakika bacak hareketleri yapin.
5. Bol su icin.
Bunlari yapin. Zayiflamayan bi hafta icinde bana ozelden yazsin :)

bende aynen doğum yaptım 30 kilo aldım şimdi gürkan kübilay a gidiyorum 10 günde 3 kilo verdim....http://www.facebook.com/pages/Bebeğim-İÇİN/269885856474728?ref=hl

Son düzenleme:

canim ben konserve mantar kullaniyorum ve çok seviyorum, dün bir,domates rendeledim pi$irdim biraz, ardindan ha$lanmi$ mantari koydum yagsiz çok lezzetliydi zatende mantara bayilirimmm

canım ah su tatlıyı bırakabılsem super olcakta cok zor cok
ayrıca turup yemen sevmen ne guzel ben sevmıyorum

aynen canim bende $ekeri birakamiyorum

selam kizlar, kaç gündür tartilmiyorum zamanim olmuyor sabahlari ama yarin tartilacagim

Sabah : k flek müsli süt hepsi bir bardak

ara : $ekersiz sütsüz kahve

ögle : br domates
ha$lanmi$ mantar (bir tabaga yakin)
bir tutam ka$ar
bir sütsüz az $ekerli sicak çikolata

ara : bir diyet yogurt

ak$am : bir iki lokma tavuk
bir buçuk kase yagsiz mantar çorbasi
bir kase k fleks
yarim dilim kek

kizlar kaç gündür gözümün önüne elmali turta geliyorrr offfffff zaten ak$am abarttim

Selam birsey merak etdim
Kfleks diyeti mi yapiyorsun ?

Ben zayiflim derken aksine aliyorum aslinda kilolu degilim bir iki Kilo fazlaligim vardiii... herhalde verim derken aldim :-(

iyi günler kızlar

bu sabah
1/4 turp+1ufak salatalık
1 yağsız omlet - dilim ekmek
20gr light beyaz peynir
1 kupa şekersiz biberiyeli naneli yeşil çay

hummm öyle olabilir demek ..doğrusu ben bu aşamada 15 kilo vermiş durumdayım doğumdan sonra. çok teşekkür ederim cevabın için canım..
ne kadar sürüyor bu dönem hiç fikrin var mı tatlım.

yaklaşık 1 ay kadar sürüyor canım ama ben yine bu sitede okumuştum bi zayıflama hikayesi
orda şöyle diyordu kilo vermeniz durduğu zaman bir kaç gün diyetinizi bozun ve eskisi gibi yemek yeyin
korkmayın bie kaç günde en fazla 1 kilo alırsınız diyo. sonra yeniden eski sıkı diyetine başlayabilirsin diyo.
bana çok mantıklı geldi canım bence denemeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…