Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

yaklaşık 1 ay kadar sürüyor canım ama ben yine bu sitede okumuştum bi zayıflama hikayesi
orda şöyle diyordu kilo vermeniz durduğu zaman bir kaç gün diyetinizi bozun ve eskisi gibi yemek yeyin
korkmayın bie kaç günde en fazla 1 kilo alırsınız diyo. sonra yeniden eski sıkı diyetine başlayabilirsin diyo.
bana çok mantıklı geldi canım bence denemeye değer.

sağol canımm değerli bilgilerin için.. deneyeceğim..
bugün kalkınca tartıldım bir 100gr aldım adetten sanırım ve bu hafta geçen haftaya göre az yedim ara öğün yok ettim... adetten sonra geçmiyorsa öyle yapacağım

sağol canımm değerli bilgilerin için.. deneyeceğim..
bugün kalkınca tartıldım bir 100gr aldım adetten sanırım ve bu hafta geçen haftaya göre az yedim ara öğün yok ettim... adetten sonra geçmiyorsa öyle yapacağım

estafurullah canım yararlı olursa çok mutlu olurum. bu hafta benimde adet dönemimdi dahada dikkat etmeme rağmen şişliğim var
ve tartıda hala aynıyım o dönemler sıkıntılı diyet için.

estafurullah canım yararlı olursa çok mutlu olurum. bu hafta benimde adet dönemimdi dahada dikkat etmeme rağmen şişliğim var
ve tartıda hala aynıyım o dönemler sıkıntılı diyet için.

evet ya sorma canım bir de tatlı krızleri basacak kesin.. inş az zararla atlatırım :KK4:

maalesef bende işe yaramıyor diet tatlı tarifleri bakıyorum normal tatlıdan sonuçta :44:daha hafif olur

doktorum canım tatlı istediğinde mutlaka yememi söyledi çünki tatlı yeme duygusunu bi yere kadar bastırabiliyosun. ben tatlı yemek istediğim zaman sadece ara öğünümden vazgeçiyorum mesela bi tane baklava yiyorum bu saatlerde ye emin ol çok etkilemez.
ayrıca sütlü tatlılarda masum bence :)

doktorum canım tatlı istediğinde mutlaka yememi söyledi çünki tatlı yeme duygusunu bi yere kadar bastırabiliyosun. ben tatlı yemek istediğim zaman sadece ara öğünümden vazgeçiyorum mesela bi tane baklava yiyorum bu saatlerde ye emin ol çok etkilemez.
ayrıca sütlü tatlılarda masum bence :)

ayy çok teşekkür ediyorum canımmm iyi ki söyledin çünkü fena korkuyorum tatlı yemekten..geçen hafta kurabiye görünce tutamadım kendimi ama abarttım sanırımm:KK9:

ayy çok teşekkür ediyorum canımmm iyi ki söyledin çünkü fena korkuyorum tatlı yemekten..geçen hafta kurabiye görünce tutamadım kendimi ama abarttım sanırımm:KK9:

olsun dengelersin onu canım ricaederim ben doktorumdan aldığım her tiyoyu buraya gelip sizlerle paylaşıcam. diyeti kendimize eziyet haline getirmeden vericezz inşş bu kiloları :) birde canım canın kurabiye istediğinde kuru şekerpareler varya hani evde şerbetini biz
yapıp döküyoruz üzerine onda çok az şeker var ve hiç yağ yok ondan da yiyebilirsin ben arada yiyorum kurabiyeyi aratmıyo valla :)

olsun dengelersin onu canım ricaederim ben doktorumdan aldığım her tiyoyu buraya gelip sizlerle paylaşıcam. diyeti kendimize eziyet haline getirmeden vericezz inşş bu kiloları :) birde canım canın kurabiye istediğinde kuru şekerpareler varya hani evde şerbetini biz
yapıp döküyoruz üzerine onda çok az şeker var ve hiç yağ yok ondan da yiyebilirsin ben arada yiyorum kurabiyeyi aratmıyo valla :)

canım aslında kurabiyelerle pek aram yok yani hele de şimdi şerbetli olan ağır geliyor bana. ama en sevdiğim kurabiyeyi görünce ( kavala kurabiye kocaman olandan )duramıyorum o da full pudra şekerle kaplanmış ve fena yağlı
bilgilerin için sağ olasın tatlım

bu arada nerede oturuyorsun ?

slmm kızlar bugün evde degildimm:)
günün özeti

sabah 2 dilim peynir

öglen

yarım porsiyon nohut yemgi

akşam

hiç bişeyyyy:):)

ohoo...sen haftanın bırıncısı olcan bu gıdısle kızım :)

Aslinda zayiflamak zor degil kizlar yeterki su sayacagim bikac seyi yapin :)
1. Aksam saat 9dan sonra yemeyin
2. Siyah cay yerine beyaz ya da yesil cay icin , mumkunse bitki caylariyla aranizi iyi tutun
3. Kayisi, kuru uzum ve kuru incir gibi kurularla arayi iyi tutun.
4. Yatmadan onbes dakika bacak hareketleri yapin.
5. Bol su icin.
Bunlari yapin. Zayiflamayan bi hafta icinde bana ozelden yazsin :)

hmm deneyelım bakalım :)

selam kizlar, kaç gündür tartilmiyorum zamanim olmuyor sabahlari ama yarin tartilacagim :KK43:

Sabah : k flek müsli süt hepsi bir bardak

ara : $ekersiz sütsüz kahve

ögle : br domates
ha$lanmi$ mantar (bir tabaga yakin)
bir tutam ka$ar
bir sütsüz az $ekerli sicak çikolata

ara : bir diyet yogurt

ak$am : bir iki lokma tavuk
bir buçuk kase yagsiz mantar çorbasi
bir kase k fleks
yarim dilim kek

kizlar kaç gündür gözümün önüne elmali turta geliyorrr offfffff zaten ak$am abarttim :KK43:

valla canım menulerın ıyıde su tatlılar işi bozuyor.....

canım aslında kurabiyelerle pek aram yok yani hele de şimdi şerbetli olan ağır geliyor bana. ama en sevdiğim kurabiyeyi görünce ( kavala kurabiye kocaman olandan )duramıyorum o da full pudra şekerle kaplanmış ve fena yağlı
bilgilerin için sağ olasın tatlım

bu arada nerede oturuyorsun ?

kavala bende dayanamam bademli falann uvv canım istedi :) kayseriliyim canım kayseride yaşıyorum. sen peki ??

kızlar ben aksam yedıklerımı yazmıyorum cnku yıne ve yıne cok kaçırdım..kuzenımın doğum gunu vardı da..

bu sabah yedıklerım
1 dilim tam buğday ekmeği
zeytin5 adet
3 çatal yumurta....
şekersiz çay

ooo tebriklerr çok hızlı yaptın sanırımm :KK9:
tatlım baya uçmuşum :KK1:
kızlarrrrr cok mutluyum 1 bucuk kg fazla gelmem regldenmişşşş bugün gitmişşşş:KK70::KK70: dün 57 gözükürken bugün 55.8 cıktımmmmm :):):): ohh bee sonundaaa:)

sabah:
mısır gevregi+süt
öğlen
1 lokma bitter çikolata
akşam
1 tabak yeşil salata

sporum

20 dk bisiklet
20 dk koşu bandı
5 dk twister
5 dk karın bölgesi calıstım
5 dk kol çalıstım
maşallah canım süpersin :KK1: sana o kilo gdecek demiştik :KK9:
kizlarr ben 80.300 kilo olmusummm
napcam ben yaaaaa
tatlım niye öyle oldu :KK50:
Bendee aynı dertten müzdaripim 72 kilolarlar 103 lere çıktımmm. şuan diyetisyene gidiyorum bir hafta oldu ilk 5 günde
2 kilo verdim ama korkuyorum ya yapamazsam :KK43:( artık çevremden zayıfla sözlerini duymaktan çok sıkıldım
nerem ağrısa milletin kilolarından demesinden çok yoruldum nee olurr canlarım destek olalım birbirimize ve bizde bizi hor görenlerin ağzının payını kilo vererek verelim....
hoş geldın canım azimle devam inş :KK34:

modemim bozulmuştu 2 gündür giremiyodum sonunda yenisine kavustum :KK1:
lahana diyeti yapım dedim ama yapamadım :KK17: o ne kötü bi tat öyle :KK37:
bu sabah
mısır gevreği ve süt

öğle
yoğurt yulaf ezmesiyle

akşam
mısır gevreği süt :KK56:

X