Kimse görmiycek sanki yazdıklarımıı. Destek istiyorumm bende verebilecekmiyimmm((
canlarımm
canım hoş geldin tabi.. vereceksin destekleriz birbirimizi..
kaç yaşındasın? kilon hakkında 73 mü 103 mü anlamadım cnm beni mazur görr
diyetisyenin menü olarak ne önerdi sana
kalcınca 3 bardak ılık su
-bitki çayı
-1 yumurt
- 40 GR kaşar
- 3 dilim ekmek tamn tahıllı
-yeşillik dereotu
-4 tane zeytin
ara öğün olarak
yeşilçay
10 adet badem yada 100 gr yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİM
3 KAFTA KADAR ET 90 GR YADA TAVUK
2 DİLİM EKMEK YADA 5 Y.KAŞIĞI PİLAV&MAKARNA
YARIM SU BARDAĞI YOĞURT
ARA ÖĞÜN
1 MEYVE ( MUZ,KİVİ,ELMA)
YADA 100 GRM YOĞURT & 3 ADETT BİSKÜVİ/GRİSİNİ VE YEŞİLÇAY
AKŞAM ÖĞÜNÜM
8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE
1 KASE YOĞURT
2 DİLİM EKMEK
ARA ÖĞÜNÜM
1 MEYVE
PAPATYA YA DA MELİSA ÇAYI
zor görünebilir ama imkansız değil 35 kilo vermek... Sadece yarı yolda bırakma
bence menün bayağı zengin ve ekmekten de çok var tabi bu bana göre..bu diyet ( sanırım haftalık)? Listesini neye göre vermiş sanamesela akşam 2 dilim ekmek sabah 3 dilim ekmek bir de kaşar- (az yağlı beyaz peynir önermediğine şaşırdım ) hemen doyamıyor musun ?
Yine 1 haftada 2 kilo vermen çok iyi yani bir ayda 7 kilo vermiş olacaksın o sonuçları görünce öz güvenini kazanırsın
sana bir mütevazi tavsiyem var tatlım :sıkılmaman ve devam edebilmek için,diyet listeleri gececi bir beslenme modu değil yeni ve daim adopte edilecek bir beslenme yöntemi.. Yani
şekersiz şeylere alışmaya çalış ekmekten ve benzeri yavaş yavaş vazgeçersin az yağlı tüket
inşallah başarırsın
canım o listeye çokta uyamıyorum açıkcası daha az yiyorum sadece kahvaltıda tam tahıllı tost ekmeklerinden
yapılmış yağsız beyaz peynir ilave edilmiş tost yiyorum başkada ekmek yok.çalıştığım için o kadar tefarruatlı kahvaltı yapamıyorum.suyumu ihmal etmiyorum ama spor yapamıyorum. Doktorum çok hızlı kilo vermemi istemiyor
listem ondan kalabalık ama ben daha sıkı yapıyorum ara öğünlerimi atlamıyorum en önemlisi bu sanırım tatlı krizimi
bastırıyo canım bile istemiyor. Tek korkum çabalarım sonucu kilo verememek diyette sıkıntı yok acıkmıyorum açıkcası
ama o kadar yıl kilolu geçtiki artık 30 larıma gelmeden zayıf olmak istiyorum sabırsızım sanırım biraz :)))
acıkmıyorsanve anlattığın gibi yapıyorsan, merak etme canım verirsinnn 29 olamadan hattayeter ki devam edersin inşallah sabırsızlık ise hepimizin hastalığıdır
estağfurullah canım sana iyi günler diliyorummminşşş canımmm benim çok teşekkürederim umarım hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruzz :)
ilgin içinde ayrıca ve ayrıca çokk saol üyelikte ilk günüm ve mesajıma ilk cevap veren sen oldun seni unutmıycamm :)))
estağfurullah canım sana iyi günler diliyorummm
kızım kaçırmak nedir yaaa....sen resmen saldın kendini
ama kahvaltı güzel afiyetle canımmmm
Bendee aynı dertten müzdaripim 72 kilolarlar 103 lere çıktımmm. şuan diyetisyene gidiyorum bir hafta oldu ilk 5 günde
2 kilo verdim ama korkuyorum ya yapamazsam( artık çevremden zayıfla sözlerini duymaktan çok sıkıldım
nerem ağrısa milletin kilolarından demesinden çok yoruldum nee olurr canlarım destek olalım birbirimize ve bizde bizi hor görenlerin ağzının payını kilo vererek verelim....
kızlar dün göre bile fazla iştahım yok
1/4 turp
70gr kırmızı lahana salatası
100gr kadar kabak çorbası( içinde 20gr labne atmıştım yağ yerinde)
150gr kadar tavuklu pırasa yemeği
bu akşam için yoğurtlu semiz otu salatası olacak
kızlaaaarr neredesiniz yaaaa
alyacım ne oldu sanaaaaa
şeker kızz.... cankızzzz
kızlar pembiş berelerde acaba yaaaaaa:26:
evet 2 gündür görünmedi yaa
canım sende bir dene tatlıyı bırakmaya yaaaa. az yiyorsun evet ama çikolata herşeyi mahfeder. hurma kuru üzüm ye mesela yada bir parçacık bitter çikolata dene
bana gelince bi şey bugün fark ettim turp sabah yedim tok kaldım öğlende de tok hissediyorum şimdi.. herhalde çok çiğneyince tokluk hissi oluşuyor.... ne mutlu bana
canım ah su tatlıyı bırakabılsem super olcakta cok zor cok
ayrıca turup yemen sevmen ne guzel ben sevmıyorum