modemim bozulmuştu 2 gündür giremiyodum sonunda yenisine kavustum
lahana diyeti yapım dedim ama yapamadımo ne kötü bi tat öyle
bu sabah
mısır gevreği ve süt
öğle
yoğurt yulaf ezmesiyle
akşam
mısır gevreği süt
evet canım ya modem yanmıs nete bağlanmıyordu neyseki yenisini gönderdilerbilgisayarın mı bozulmuştu canım neden gıremedın kı?
ayrıca menulerın cok guzel.ya ben neden doyamıyorum bunlarla kı :26:
slm kızlarr :)
sabah kahvaltı yapamdım vaktim yoktu
öğlen arkadasımla dısardaydıkk balık ekmek ve 1 tane ekler yedim :/ ve cok zayıfladıgımı hiç yakısmadıgını söyledi ve bana cok kızdı zorla yedirdi
akşam bu yüzden bişey yemiycem az buz degil yarım ekmek balıkk:) ve 1 ekler:)
YAA biz sana demiştik canım..oh ne guzel bı dunya sporda yapmışsın maşallah..
ay canım yaa..bırakınca aldın gene demekee hasta olmustun nasılsın pekı tıtremelerın gectı mı?
canımm 2 ayda 70 olman zor yayanı ne bıleyım belkı verırsın ama cok sıkman lazım..
afiyet olsun canım..valla mantarın kalorisi iyimiş azmıs ama ben yıyemem kı
oh canım dert etme bunlardan..
eşim küt böreği kurabiyeler getirdi ya
yine battırıdım günümü
bakarız böyle hafta sonu başlaram pazartesi günü ne durumda olacağım ...hiç hayra işaret değil
950 gramda gittmiş bulunmaktahedefime ulaştım artık 60 kiloyum ve dahada zayıflamayacam çünkü boyum uzun olduğu için inanılmaz inceyim artı kilo koruma diyeti yapcam geri almak istemiyorum almam dimi kızlar
sağol tatlım inşHelal olsun.. Tebriklerrr....koruma dönemi dikkat edersen almazsın canımm.. Darısı başımıza inşallah...
sağol canım seninde az kalmış kızhedefine ulaşmana cokk sevindim cnm:) bende 55 kilo olmusum kaldı geriye 5 kg :)
cnm korumak vermekten daha zor ins verdiklerimizi geri almayızz:)
Kimse görmiycek sanki yazdıklarımıı. Destek istiyorumm bende verebilecekmiyimmm((
canlarımm
Selam kızlar...bende diyete başlayalı on gün oldu...hafta içi hergün bir saat yürüyorum.boyum 1.68 kilom76..hayırlısı yaza kadar tam gaz devam inşallah....
Öncelikle yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Gittikçe büyük bir aile oluyoruz anlaşılanselam ne kadar sürede bu kiloya ulaştınız bende 80 kiloyum ama çok sabırsızım hemen kilo vermek istiyorum
Tetlım bende etli yada tavuklu,bol acılı salçalı yemeğini yapıyordum ama yağlı diye yapmamıştım uzun zamandır.senin tarifini de denerim mutlakacanim ben konserve mantar kullaniyorum ve çok seviyorum, dün bir,domates rendeledim pi$irdim biraz, ardindan ha$lanmi$ mantari koydum yagsiz çok lezzetliydi zatende mantara bayılırım
Canım çok sevindim senin adına.Ne güzel hedefine ulaşmışsın darısı bizim başımıza.Sakın bizi ihmal etme ama zayıfladım diye özleriz biz seni950 gramda gittmiş bulunmaktahedefime ulaştım artık 60 kiloyum ve dahada zayıflamayacam çünkü boyum uzun olduğu için inanılmaz inceyim artı kilo koruma diyeti yapcam geri almak istemiyorum almam dimi kızlar
gözün aydın canım benim darısı başımıza....950 gramda gittmiş bulunmaktahedefime ulaştım artık 60 kiloyum ve dahada zayıflamayacam çünkü boyum uzun olduğu için inanılmaz inceyim artı kilo koruma diyeti yapcam geri almak istemiyorum almam dimi kızlar
öncelikle yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.gittikçe büyük bir aile oluyoruz anlaşılan
Elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz.ben kaybolan azmime kızlar sayesinde kavuştum umarım sizede faydası olur. Aydönence yaş olarak değil ama listemize göz attıysan kilo olarak hemen hemen aynıyız seninle.üzülme bende senin kadar vermek zorundayım.herkesin diyeti bitse bile biz ikimiz olacağız yalnız kalmayacaksın
Tetlım bende etli yada tavuklu,bol acılı salçalı yemeğini yapıyordum ama yağlı diye yapmamıştım uzun zamandır.senin tarifini de denerim mutlaka
Canım çok sevindim senin adına.ne güzel hedefine ulaşmışsın darısı bizim başımıza.sakın bizi ihmal etme ama zayıfladım diye özleriz biz seni