Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

hoşgeldin tatlısım elbete destek oluruz aa ne demek.yanlız sen bana pek bakma olurmu ben arada cok yıyorum..

HOŞBULDUK BALIMMM ÇOK SAOLLL. ARADA KAÇAMAK YAPMAZSAK OLMAZZ OLSUN O KADARCIK CANIM BENİM :)

slm kızlar uzun zamandır gıremedım iş yoğunlkuğundan kusura bakmayın dıyetımı asla bırakmadım 1 ay 3 haftam doldu 88 ile başladım bu sabah ıtıbarıyle 80 kiloyum kılo verdiğim bariz belli artık en son aldığım 42 beden pantolonumda bollaştı çok mutluyum boyumda 1,71 boyle bıle fena değiliim:)ben zayıfladıkça kocişim deliriyor bu arada mutluluktan:)hedef 65 hazıra ayına kadar tatıl benı beklesın

Bendee aynı dertten müzdaripim 72 kilolarlar 103 lere çıktımmm. şuan diyetisyene gidiyorum bir hafta oldu ilk 5 günde
2 kilo verdim ama korkuyorum ya yapamazsam :KK43:( artık çevremden zayıfla sözlerini duymaktan çok sıkıldım
nerem ağrısa milletin kilolarından demesinden çok yoruldum nee olurr canlarım destek olalım birbirimize ve bizde bizi hor görenlerin ağzının payını kilo vererek verelim....

hoşgeldın canım burada azimle zayıflayacağı z inşallah.doğum kıloların filan mı canım sağlık problemımı merake ttım sen en doğru olanı yapıyorsun dıyetısyenle zayıflama açısından.herşeyı burda paylaşabılırısn

Selam kızlar...bende diyete başlayalı on gün oldu...hafta içi hergün bir saat yürüyorum.boyum 1.68 kilom76..hayırlısı yaza kadar tam gaz devam inşallah....

Selam kızlar...bende diyete başlayalı on gün oldu...hafta içi hergün bir saat yürüyorum.boyum 1.68 kilom76..hayırlısı yaza kadar tam gaz devam inşallah....

hoşgeldın canım.kesınlıkle yaza kılolarımız uçup gıdecek ınşallah yaş kaç bu arada neler yapıyosun

hoşgeldın canım burada azimle zayıflayacağı z inşallah.doğum kıloların filan mı canım sağlık problemımı merake ttım sen en doğru olanı yapıyorsun dıyetısyenle zayıflama açısından.herşeyı burda paylaşabılırısn

hoşbulduk canım inşallah Allah ın izniyle. yok evli değilim kortizon kullandım uzun yıllar vitamin iğneleride cabası
ehh iştahta yerindeydi tabi aldık bu kiloları :) kesinlikle diyetisyene gitmesem bir kaç günde pes ederdim biliyorum kendimi.
bide yüklü paralarda verince zorunlu hissediyosun :)

slm kızlar uzun zamandır gıremedım iş yoğunlkuğundan kusura bakmayın dıyetımı asla bırakmadım 1 ay 3 haftam doldu 88 ile başladım bu sabah ıtıbarıyle 80 kiloyum kılo verdiğim bariz belli artık en son aldığım 42 beden pantolonumda bollaştı çok mutluyum boyumda 1,71 boyle bıle fena değiliim:)ben zayıfladıkça kocişim deliriyor bu arada mutluluktan:)hedef 65 hazıra ayına kadar tatıl benı beklesın

azminden dolayı tebrik ediyorum canım. bence 65 ler hayal değil banada ilham olacaksın pes etmek yok yola devam inşallah :)

hoşbulduk canım inşallah Allah ın izniyle. yok evli değilim kortizon kullandım uzun yıllar vitamin iğneleride cabası
ehh iştahta yerindeydi tabi aldık bu kiloları :) kesinlikle diyetisyene gitmesem bir kaç günde pes ederdim biliyorum kendimi.
bide yüklü paralarda verince zorunlu hissediyosun :)

kesınlıkle hayal değil canım zayıf olanlardan neyımız eksık.önemli olan beyınde bıtırmek olayı.ben ılk başladığımda mılletın bana verdiği süre sadece 3 gundu ama ne oldu 1 ay 3 hafdadır ağzıma ne makarna ne pilav ne çikolata koydum.genel de salata ve normal sebze yemekleri .azimle başaracağız ınşallah bende 26 yaşındayım ve 20 li yaşları boşa şişman olarak geçirmek asla ıstemıoyorum artık.ve hafta sonu 32 beden kot pantolon aldım ve normalde 36 gıyıdum ben 8 kıloda bıle nasıl farkedıyor sen düşün yanı

kız hiç sebzeye:KK50: yanaşmıyorsun anlaşılan kabızlık yok mu sende :44:

olmaz mı canım yaa varda meyve ve bıtkı caylarınla ıdare etmeye calısıyorum :KK43:
napayım sebzeyi sevmiyorum..

hoşgeldin tatlısım elbete destek oluruz aa ne demek.yanlız sen bana pek bakma olurmu ben arada cok yıyorum..

HOŞBULDUK BALIMMM ÇOK SAOLLL. ARADA KAÇAMAK YAPMAZSAK OLMAZZ OLSUN O KADARCIK CANIM BENİM :)

canımcım arada evet ama ben 1 aydır kendımı tutamıyorum ılk gunlerdekı azmım gıttı ya :KK43:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: tebrıkler sana didemm ohh ne guzel zayıflıyosun..
valla bızde 3 hazıranda gıtcez tatıle keske bnde zayıflayabılsem..
off ya daha 2 kılo verdım ne zamandır dıyetteyım mesela ama bozuyorum işte..

balık ve çorba guzel ama canım helva ve dido olmamalı ayda bır kere yemelısın çıkolata başka zaman olmamalı..

evet sorma canım guzeldı ama benım koca boğazm dayanamadı :KK19:

slm canımm ınsallah yaaa..
sende bıze takıl kılolarına elvede de :KK9:

çok güzel yapmışsın inşallah istediğin kiloya ve forma kavuşursun
başlangıç kilon ne kadardı ?

kesınlıkle hayal değil canım zayıf olanlardan neyımız eksık.önemli olan beyınde bıtırmek olayı.ben ılk başladığımda mılletın bana verdiği süre sadece 3 gundu ama ne oldu 1 ay 3 hafdadır ağzıma ne makarna ne pilav ne çikolata koydum.genel de salata ve normal sebze yemekleri .azimle başaracağız ınşallah bende 26 yaşındayım ve 20 li yaşları boşa şişman olarak geçirmek asla ıstemıoyorum artık.ve hafta sonu 32 beden kot pantolon aldım ve normalde 36 gıyıdum ben 8 kıloda bıle nasıl farkedıyor sen düşün yanı

sonuna kadar katılıyorum canım.ön yargıları boşa çıkarmışsın darısı bizlere inş. aynen bende 30 lu yaşlara gelmeden kurtulmak istiyorum bi illetten. ipleri aldık elimize kim tutar bizi bedenimizin hakimi biz olduk artık umarım :) çok güzel vermişsin maşallah 32 bedenlerr hayall ama giyicem inanıyorum bendeee

olmaz mı canım yaa varda meyve ve bıtkı caylarınla ıdare etmeye calısıyorum :KK43:
napayım sebzeyi sevmiyorum..

canımcım arada evet ama ben 1 aydır kendımı tutamıyorum ılk gunlerdekı azmım gıttı ya :KK43:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: tebrıkler sana didemm ohh ne guzel zayıflıyosun..
valla bızde 3 hazıranda gıtcez tatıle keske bnde zayıflayabılsem..
off ya daha 2 kılo verdım ne zamandır dıyetteyım mesela ama bozuyorum işte..

evet sorma canım guzeldı ama benım koca boğazm dayanamadı :KK19:

slm canımm ınsallah yaaa..
sende bıze takıl kılolarına elvede de :KK9:

alyacım salatayı sevmeye çalış... değişik soslarla yap kaşık salata yap küçük doğranmış .. biraz gayret göster ,diyet açısından değil bile.. inan bana çok fena hastalıklar olur ve sebze tüketmemekten ve bunlara ne yazık ki tanık oldum :KK50:

alyacım salatayı sevmeye çalış... değişik soslarla yap kaşık salata yap küçük doğranmış .. biraz gayret göster ,diyet açısından değil bile.. inan bana çok fena hastalıklar olur ve sebze tüketmemekten ve bunlara ne yazık ki tanık oldum :KK50:

EVET BILIYORUM :KK14: ama yiyemiyorum kı ağzımda büyüyor çıkartasım geliyor :KK43:

kızlar uzun süredir içine giremediğim pantolonuma girdim çok mutluyum :)

:KK9: :KK9: :KK9: oo ne guzel bı haber bu

kızlar yine soracağım bir şey
diyette duraklama ne zaman yaşanıyor? şimdi 35 gün geçti diyete başlayalı.. şimdi olur mu? ya takıldım kilo verememe şimdi:KK5:

tabi önceki mesajımda dedim adetim yaklaşıyor ama geçen dönemde öyle bi şey yaşamadım
bir de 75 kiloyken ilk hamile kalmıştım 2010 daydı bu kiloya vardığım için mi durakalama yaşıyorum? Bilgi olan var mıııı??

X