yaklaşık 1 ay kadar sürüyor canım ama ben yine bu sitede okumuştum bi zayıflama hikayesi
orda şöyle diyordu kilo vermeniz durduğu zaman bir kaç gün diyetinizi bozun ve eskisi gibi yemek yeyin
korkmayın bie kaç günde en fazla 1 kilo alırsınız diyo. sonra yeniden eski sıkı diyetine başlayabilirsin diyo.
bana çok mantıklı geldi canım bence denemeye değer.
sağol canımm değerli bilgilerin için.. deneyeceğim..
bugün kalkınca tartıldım bir 100gr aldım adetten sanırım ve bu hafta geçen haftaya göre az yedim ara öğün yok ettim... adetten sonra geçmiyorsa öyle yapacağım
estafurullah canım yararlı olursa çok mutlu olurum. bu hafta benimde adet dönemimdi dahada dikkat etmeme rağmen şişliğim var
ve tartıda hala aynıyım o dönemler sıkıntılı diyet için.
evet ya sorma canım bir de tatlı krızleri basacak kesin.. inş az zararla atlatırım
maalesef bende işe yaramıyor diet tatlı tarifleri bakıyorum normal tatlıdan sonuçta :44:daha hafif olurinşş canım :) ben tatlı yerine kuru kayısı yiyorum.
maalesef bende işe yaramıyor diet tatlı tarifleri bakıyorum normal tatlıdan sonuçta :44:daha hafif olur
doktorum canım tatlı istediğinde mutlaka yememi söyledi çünki tatlı yeme duygusunu bi yere kadar bastırabiliyosun. ben tatlı yemek istediğim zaman sadece ara öğünümden vazgeçiyorum mesela bi tane baklava yiyorum bu saatlerde ye emin ol çok etkilemez.
ayrıca sütlü tatlılarda masum bence :)
ayy çok teşekkür ediyorum canımmm iyi ki söyledin çünkü fena korkuyorum tatlı yemekten..geçen hafta kurabiye görünce tutamadım kendimi ama abarttım sanırımm
olsun dengelersin onu canım ricaederim ben doktorumdan aldığım her tiyoyu buraya gelip sizlerle paylaşıcam. diyeti kendimize eziyet haline getirmeden vericezz inşş bu kiloları :) birde canım canın kurabiye istediğinde kuru şekerpareler varya hani evde şerbetini biz
yapıp döküyoruz üzerine onda çok az şeker var ve hiç yağ yok ondan da yiyebilirsin ben arada yiyorum kurabiyeyi aratmıyo valla :)
slmm kızlar bugün evde degildimm:)
günün özeti
sabah 2 dilim peynir
öglen
yarım porsiyon nohut yemgi
akşam
hiç bişeyyyy:):)
Aslinda zayiflamak zor degil kizlar yeterki su sayacagim bikac seyi yapin :)
1. Aksam saat 9dan sonra yemeyin
2. Siyah cay yerine beyaz ya da yesil cay icin , mumkunse bitki caylariyla aranizi iyi tutun
3. Kayisi, kuru uzum ve kuru incir gibi kurularla arayi iyi tutun.
4. Yatmadan onbes dakika bacak hareketleri yapin.
5. Bol su icin.
Bunlari yapin. Zayiflamayan bi hafta icinde bana ozelden yazsin :)
selam kizlar, kaç gündür tartilmiyorum zamanim olmuyor sabahlari ama yarin tartilacagim
Sabah : k flek müsli süt hepsi bir bardak
ara : $ekersiz sütsüz kahve
ögle : br domates
ha$lanmi$ mantar (bir tabaga yakin)
bir tutam ka$ar
bir sütsüz az $ekerli sicak çikolata
ara : bir diyet yogurt
ak$am : bir iki lokma tavuk
bir buçuk kase yagsiz mantar çorbasi
bir kase k fleks
yarim dilim kek
kizlar kaç gündür gözümün önüne elmali turta geliyorrr offfffff zaten ak$am abarttim
canım aslında kurabiyelerle pek aram yok yani hele de şimdi şerbetli olan ağır geliyor bana. ama en sevdiğim kurabiyeyi görünce ( kavala kurabiye kocaman olandan )duramıyorum o da full pudra şekerle kaplanmış ve fena yağlı
bilgilerin için sağ olasın tatlım
bu arada nerede oturuyorsun ?
ben canım istanbulda oturuyorum ama İstanbulluyum diyememkavala bende dayanamam bademli falann uvv canım istedi :) kayseriliyim canım kayseride yaşıyorum. sen peki ??
ben canım istanbulda oturuyorum ama İstanbulluyum diyemem( yabancı uyrukluyum)
Günaydın alyacım
nasılsın? Tatlı krizi ne durumda?????
tatlım baya uçmuşumooo tebriklerr çok hızlı yaptın sanırımm
maşallah canım süpersinkızlarrrrr cok mutluyum 1 bucuk kg fazla gelmem regldenmişşşş bugün gitmişşşşdün 57 gözükürken bugün 55.8 cıktımmmmm :):):): ohh bee sonundaaa:)
sabah:
mısır gevregi+süt
öğlen
1 lokma bitter çikolata
akşam
1 tabak yeşil salata
sporum
20 dk bisiklet
20 dk koşu bandı
5 dk twister
5 dk karın bölgesi calıstım
5 dk kol çalıstım
tatlım niye öyle oldukizlarr ben 80.300 kilo olmusummm
napcam ben yaaaaa
hoş geldın canım azimle devam inşBendee aynı dertten müzdaripim 72 kilolarlar 103 lere çıktımmm. şuan diyetisyene gidiyorum bir hafta oldu ilk 5 günde
2 kilo verdim ama korkuyorum ya yapamazsam( artık çevremden zayıfla sözlerini duymaktan çok sıkıldım
nerem ağrısa milletin kilolarından demesinden çok yoruldum nee olurr canlarım destek olalım birbirimize ve bizde bizi hor görenlerin ağzının payını kilo vererek verelim....
tatlım baya uçmuşum
maşallah canım süpersinsana o kilo gdecek demiştik
tatlım niye öyle oldu
hoş geldın canım azimle devam inş