sabah
mısır gevreği ve süt
1 elma
ögle mercimek çorbası
salata
akşam
kuru fasülye
bulgur pilavı (ama eşime pirinç)
salata
an itibariyle 60.950 kiloyumama az veriyorum yaaa
kilom:71,400 yani bu hafta sadece 800 gr gitmiş ama adet olucagım onunda etkisi olabilir.geçen hafta:72,100
bakalım adet sonrası kaç gelicegim
kahvaltım:1 dilim ekmek (karabuğday)üzerine bal sürüp yiyorum kızlar zararı yokmuş diyete öğrendim ve de yeşil çay
ben bu hafta sürekl, soda içtim onun etkisini görüyorum tavsiye ederim
afiyet olsun canım sonuçta verdin... kilo vermemekten daha iyi...
soda içtin dedin canım nasıl bir itkisi var anlamadım
Günaydın kızlar.Giremedim kaç gündür,kilo bildirimi yapmak için girdim.104,8.Çok az ama olsun bu hafta ne spor yaptım ne de yemeğe dikkat ettim.Ben azmimi kaybettim kızlar ya çok canım sıkılıyor.2 ayda 14kg verdim diye sevinirken 5kg'ını geri aldım.Eşimde anladı kilo aldığımı "yüzün şişti"diyor..14:
Bu arada mesajı yazarken tv açtım,sh.w tv 'de ünlü bir diyetisyen 40kg vermiş erkek hastasıyla konuk.Diyette nelerin yenmesi gerektiğini anlatıyor.Metabolizmayı hızlandırmak için:tavuk,siyah turp,mantar,enginar(yapraklarıyla),yeşilçay(günde 3 kere),balık(sadece ızgara),yumurta,hertürlü salata (nar ekşisi ile),çörek otu ,tam buğday ekmeği,nohut ,kuru fasülye (az etli+1tatlı kaşığı zeytin yağı),yeşil biber,armut(kabızlık için),kuru hurma(tatlı krizi için),ananas ve kızmızı greyfurt suyu(yarım bardak),ıspanak,yoğurt+yulaf,tarçın+elma(fırında tatlı,şekersiz),elma sirkesi(öğlen ve akşam yemeklerden sonra 1tatlı kaşığı,sabah boş mideye içilmeyecek),pırasa.bunlar yağsız haşlama veya ızgara tüketilecekmiş."fırınlamada yağlı kağıt kullanmayın" dedi.
Oooooooof dinlerken iyi hoşta uygulamak zor.2 ay önceki azmimi geri istiyorum.
ha anladım canım ...bende pek bir etkisi olmamış. yeşil çay bende çok etkili 2 hafta önce kilo vermemi sağladı doğrusu (2 kilo verdim) ama geçen hafta hiç içmedim... bi tık olmadı hatta 100gr fazlayla dolanıyorumarkadaşım bende etkili oluyor metobalizmamı hızlandorıyor tabi ben bol bol da spor yapıyorum onunda etkisi olabilir ben daha önceki diyetlerimdede yeşil çay+soda+sporla 18 kilo vermiştim ama şunuda söyli akşma 18,00 de mutfak bitiyor benim için birde 2,5 lt su içiyorum bunların yanı sıra herşeyide yemiyorum
canım sanırım fazla kastın kendini 2 ayda 14 kilo vermek sanırım hiç iyi değil .. bir kaç defa kaçırıp 5 kilo geri almak tabi bu durumda çok normaldır.. ama azmini toparla çünkü o 5 kilo geri verebilirsimn hem de çabucak..senin tarif ettiğin gibi yemekler yiyorum doğrusu ve işe yarıyor .. tabi kalıcı bir etkisi olan bir diyet yöntemidir bu.
işte 3gündür .. kola çöp şiş yağlı saltalar kurabiyeler bende kaçırdım.. ama dün 40 beden bir tünik çok beğendim siparişini verdim . ona baka baka azmimi geri kazanacağım..
Haklısın arkadaşım bende önceden denemeden alıp sonra dar gelen pantolonlarımı giyiyordum.Hatta 2 tanesinin paçasını yeni kestirmiştim.Çok seviniyordum onları giydikçe.Evde en az 15-20 tane kıyafet var böyle etiketleri üzerinde.Kimisini denemeden etikete bakıp; kimisini de zayıflayıp giyeceğim diye almışım.
Şimdi bir şekersiz kahve içiyorum kahvaltı yerine.Öğlen de haşlama 1 yumurta ile geçireceğim.Akşama sebzeli pilav+arnavut ciğeri yapacağım.Yürüyüşe yeniden başlayacağım bugün birde jilly nin videolarını indirdim 1 ayda vücudu forma sokuyormuş deneyeceğim bakalım
neredeydin 3 gündür merak ettik seni ...
canım Arnavut ciğeri pilav bence ağır yemekler bunlar..
sakatatlardan olabidiğince uzak dur heleki Arnavut ciğeri yağni kızartma unlama ... bence gündüz full sebze salata yağsız ye üzerinde 90 gr ciğer soğanlı maydanoslu yap yağsız pişir,,ekmek bir dilim olur pilav yerine akşama yumurta yanında bir çorba bir dilim ekmek... yüksek kalorili şeylerden kaçın akşam.. kahvaltı ise kahve yanında 1 parmak kadar az yağlı peynir bir dilim ekmek... yoksa kendini yıpratacaksın acıkınca gözlerinle yiye yiye kendini frenleyemiyorsun gerçekten azmini KAYBEDERSİN onu yaşadım bu geçen hafta hafta bitene kadar önümde ne varsa yutuyordum... bir daha olmayacak
CUMA gununden beri bi yoğunluk bi telaş vardı sormayın..anca girebildim..ama maşallahım var yememden bişey eksilmedi bu durumda..anladım ki benım diyet çoktan bozulmuş bile..
kılo bildirimlerini 2 haftada yapalım dıyorum cnku 1 haftada gramlar gidiyor yada gramları gerı alıyoruz :) bu bir öneri
ayrıca bende kılo almışım malsef... 70.9 çıktım
bebeğim nişan vardı ya..demiştim ya..şehir dışından falan gelenler oldu bi koşuşturma sorma..ama baya yedim 400 gr almışım
bu arada senın suan kı kılon kac?
geçen hafta 76.2 ydin
canımcım canını iyice sıkacağım ama yemeğin ayrı olsun... ben işimin yemeğini yesem .. resmen kapıdan geçmeyeceğim. öyle yapıyorum ağır yemeklerden almıyorum hiç eşin canı ne istediyse yap ama yemeğin sana göre olsuncanım yemek seçimi benim değil eşimin isteği.Oruçlu olunca resmen olmadık şeyler istiyor benden.Bende hadi kırmıyim diye yapıyorum.Olmaz yapmam desem adamcık oruçlu kıyamıyor insan.Az yiyeceğim mecburen.1kaşık pilav 1 kaşık ciğer.Olmazsa fırında da yapabilirim ama aklıma getirdin.Az yağlı olur dediğin gibi.