Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ya tatlım yine nefes alamama öksürük var baya akciğerler balgam dolmuş off bu kış hastalıktan kurtulamadım ya sağolasın cnm

ya tatlım yine nefes alamama öksürük var baya akciğerler balgam dolmuş off bu kış hastalıktan kurtulamadım ya sağolasın cnm
çok geçmiş olsun canım bitki çayları dene iyi geliyor ...
Doğru ya..Alya hiç girmedi.. inş kötü bi şey yoktur

Ara ogun 1yesil elma ıhlamur oglen 1 kase yogurt 1 havuc 1 bardak sut 300 kadar ip 100 mekik

Ara ogun 1yesil elma ıhlamur oglen 1 kase yogurt 1 havuc 1 bardak sut 300 kadar ip 100 mekik

canım hastasın zaten iyi beslen birazcık geçmiş olsun buarada :) bide havuçta şeker var bilgin olsun :)

bende arada yarım ayva 2 y.k yoğurt(ev yapımı annem yapıyo yağsız)
öğlende ıspanak yemeği 4 kaşık yağsız tabi 2y.k yoğurt,bol limonlu salata,1 dilim kepekli etimek ekmeklerden,ve tarhana çorbası :) şimdide strecimi sarıp sporumu yapıcam :)

Son düzenleme:

sağolasın cnm benim cnm bişey istemiyo tatlım ya

ayy kızlar neredesiniz bugün ???
ben bugün ölüyorum bir tatlıı içinn
işte ara öğünde 20 gr bitter çikolata+10 gr altın çilek+10 gr badem yeşil çay

akşam ise dolu bir tabak kıymalı sebze +1 dilim ekmek

gunaydın kıslar

dunku menum

sabah 2 dılım ekmek 2 dılım kasar peynırı
öğlen yok
akşam saat 4 bucukta 1 köıymalı pide bol salata
bıde 2 baklava

neskafe cay sekersız yatanakadar çostum gene pazartesı ne oluck bakalım

kızlar anoreksiya mı oldum nedir bişey yiemiyorum hastalanacam

keşke ben anereksya olsaydım... dün bütün gün kendimi tuttumm ama akşam Selanik kurabiyesiyle kaloriler tavan yaptı bşr de hurma şekeri ... artık ümidim kesildi kendimden

keşke ben anereksya olsaydım... dün bütün gün kendimi tuttumm ama akşam Selanik kurabiyesiyle kaloriler tavan yaptı bşr de hurma şekeri ... artık ümidim kesildi kendimden

deme öyle canım niye kesiosun ümidini allah korusun kimse o hastalığa yakalanmaz inş

kahvaltı

1 bardak portakal suyu
1 dilim ekmek +8 badem +2 ceviz

duramadım tabi.... bir kocaman kurabiye yedim hep canım bi şey istiyor acıkınca kafam... çop şişe gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr

eyvahlar olsun halimizee yaaaaa.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…