canım ya çok geçmiş olsun. Ne oldu sana.. Aynı olay mı yoksa?gunaydin kizlar kahvalti yapmadim hasta oldum yine ya 300 kadar ip atladim 100 mekik
ya tatlım yine nefes alamama öksürük var baya akciğerler balgam dolmuş off bu kış hastalıktan kurtulamadım ya sağolasın cnm
çok geçmiş olsun canım bitki çayları dene iyi geliyor ...ya tatlım yine nefes alamama öksürük var baya akciğerler balgam dolmuş off bu kış hastalıktan kurtulamadım ya sağolasın cnm
Ara ogun 1yesil elma ıhlamur oglen 1 kase yogurt 1 havuc 1 bardak sut 300 kadar ip 100 mekik
canım hastasın zaten iyi beslen birazcık geçmiş olsun buarada :) bide havuçta şeker var bilgin olsun :)
bende arada yarım ayva 2 y.k yoğurt(ev yapımı annem yapıyo yağsız)
öğlende ıspanak yemeği 4 kaşık yağsız tabi 2y.k yoğurt,bol limonlu salata,1 dilim kepekli etimek ekmeklerden,ve tarhana çorbası :) şimdide strecimi sarıp sporumu yapıcam :)
sağolasın cnm benim cnm bişey istemiyo tatlım ya
kızlar anoreksiya mı oldum nedir bişey yiemiyorum hastalanacam
keşke ben anereksya olsaydım... dün bütün gün kendimi tuttumm ama akşam Selanik kurabiyesiyle kaloriler tavan yaptı bşr de hurma şekeri ... artık ümidim kesildi kendimden
gunaydın kıslar
dunku menum
sabah 2 dılım ekmek 2 dılım kasar peynırı
öğlen yok
akşam saat 4 bucukta 1 köıymalı pidebol salata
bıde 2 baklava
neskafe cay sekersız yatanakadarçostum gene pazartesı ne oluck bakalım
günaydın kızlar kahvaltın: 1 yumurta 1 dilim peynir 1 bardak süt 50 mekik 500 kadar ip