Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

canım sen şimdi dikkat et sen zaten inceciksin ( bana göre tabi)ama biraz gevşet yoksa bırakınca eski kilolarını göreceksin....

1 kase yağsız sebze çorbası( sebzeden başka bi şey yok içinde patates de yok)
1 yağsız salata+ 100gr yağsız tavuk göğsü
100gr kadar yoğurt

AY CANIM maşallah ya baya kılo verdın ne guzel..tek azımlı sensın babycan da azımlı ama o sanırım hasta die yıyemıyor
tebrıkler...

bende allah a şükür hiç münasebet olmadan 100 gr aldım

tühh..ama 2 haftada yapalım artık gramlar sınır bozuyor

öğlen menüm:
yarım kase yayla çorbası
azcık patates yemeği
1 tane tatlı

AY CANIM maşallah ya baya kılo verdın ne guzel..tek azımlı sensın babycan da azımlı ama o sanırım hasta die yıyemıyor
tebrıkler...

tühh..ama 2 haftada yapalım artık gramlar sınır bozuyor

olur canım nasıl istersen..ama insan kendi salıyor 2 hafta boyunca
rabbime şükredeyim sadece 100gr fazla çıktı deli gibi yedim cuma gününden pazar gününe kadar

öğlen menüm:
yarım kase yayla çorbası
azcık patates yemeği
1 tane tatlı

canım tatlılardan kurtulsan belki o yüzden veremiyorsun.. daha dün bir videoyu izledim ne kadar kendini sıkarsan sık tatlı yeyince bütün diyetini bozmuş olursun

olur canım nasıl istersen..ama insan kendi salıyor 2 hafta boyunca
rabbime şükredeyim sadece 100gr fazla çıktı deli gibi yedim cuma gününden pazar gününe kadar

VALLA ne bileyim canım ki..2 hafta olsun dedım ama oylama yapalım :)

canım tatlılardan kurtulsan belki o yüzden veremiyorsun.. daha dün bir videoyu izledim ne kadar kendini sıkarsan sık tatlı yeyince bütün diyetini bozmuş olursun

evet ya tatlıyı kesemıyorum ımkanı yok yanı

bende azimliyim arkadaşlar 2 aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim daha da vereceğim inşallah sabır ve azim diliyorum hepinize

kızlar canım tatlı istedi.. neyse baktım internete ve diyet meyveli tatlılar var .. bir tanesini denedim ve gerçekten bayıldım tarifini yazayım size. belki de denersiniz

elmalı krumble
2 porsyon için :
2 elma
1 Ç.kaşığı tarçın
1/2 adet limon suyu
1 tatlı kaşığı kadar yumuşamış tereyağı
1 silme yemek kaşığı buğday unu(beyaz un kullandım maalesef)
2 Y. kaşığı yulaf ezmesi
bir tatlı kaşığı kadar toz şeker ( esmer şeker tercih edin)

elmaları soyup kup şeklinde doğrayın üzerinde limon ve tarçını serpip fırına giren bir kaba yerleştirin
ufak bir tabakta terayağı şekerle güzelce karıştırın, unu ve yulaf ezmesi katın güzelce yoğrayın. elmanın üstüne eşit bir şekilde ilave edin
180C ısıtılmış fırına atın nar gibi kızarana kadar pişirin.

yanında tarçınlı bir kaşık kadar yoğurt koydum inanılmaz lezzetli

tabi canım hoşgeldin :107: nasıl bir diyet yapıyorsun paylaşırmısın kilon kaç

hos buldum tatlım:) boyum 1.69 kilom 56. 1 ayda 64 kilodan 56 ya indim:) bugün tam 1 ay oldu:)
vermem gereken 6 kilom kaldı:)
özel bişey yapmıyorum ama tatlı ekmek pilav kola vs hiçç hiçç yemiyorum terkettim onun dısında da herseyden cokk az yemeye calısıyorumm:)

Bugün yediklerim ve içtiklerim:

Sabah:
Sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 Haşlama yumurta
1,5 kk kadar keçi peyniri
4 tane zeytin
5 tane çeri domates
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekersiz çay

Sık sık
Sodalı limonlu yeşil çay

Ara:
2 tane ceviz yedim

Akşam da
1 porsiyon pırasa
yarım dilim tam buğday ekmeği yemeği düşünüyorum..

akşam yemeği:

bir avuç içi tavuk göğsü
büyük porsiyon yağsız sebze haşlama
100gr yoğurt

tebrikler canım çok azimlisin maşallah iyi incelmeler

hmmmmmmmmm hemen denemeliyim canım çooooooooooooooooook tatlı istiyor

kızlar aksama nohut pilav yaptım pilav yemiycem amA nohut yenir mi peki diyette:)

afiyet olsun
benim nacizane tavsiyem nohut yemekleri gibi öğlene bıraksan iyi olur maşallah sana.. güzel kilo verdin.. güzel devamını görürüsün inş

yedim bile cnm ama cok degil yarım porsiyon pilav ekmek hiç yemedim.

sağol cnm ins hepimiz verirz kiloları inceck yaza girerzz:),
siz kac kilosunuz kac hafta oldu baslayalı ne kadar verdnz yasını kaç? ay cok soru sordm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…