Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Ara 1 portakal 1 yesil elma 1 bardak lahana suyu oglen 6 lahana sarma 1 kase yogurt ara 2 tane forum biskuvi aksam soda 1000 kadar ip 100 mekik

Selam kizlarr nasilsnizz? ben hiç giremiyom artik, zaten diyet konusunda berbat bir hafta geçirdik, güya bu ay 2 kilo verecektim ama nerdee kilo aldim ya :KK5::KK5:

bugün gün boyu temizlik yaptim ak$am yemeginide ben yaptim sonra farkettimki bugün ak$ama kadar hiç oturmami$im :)

sabah bi$ey yemedim çok geç kalktim ögle yemegi oldu

ögle : bir lokma ekmek
iki tatli ka$igi bal
iki tatli ka$igi $ekersizfistik ezmesi
iki tane diyet yogurt
bir dilim az yagli ka$ar

ara : az sütle yaptigim kahve
10 badem
bir ka$ik fistik ezmesi

ak$am : avuç içikadartavuk
birbuçuk yemek ka$igi pilav
bir çatal patates
bir dilim kek

eee $u an çok aciktim yaa sanirim kahve içecegim

gunaydın kıslar nasılsınız hafta sonu batırıyorum ben ya:KK43: yarın ne olucak bakalım

kahvaltım:1 dilim ekmek kk kadar beyaz peynir 5 tane yeşil zeytin 1 tane yumurta 1 kupa yeşil çay+300 basen çalıştım

dün harıl harıl temizlik yapınca eşim yemek yapma dışarda yiyelim dedi ne varsa yedim yaa gitti diyet bütün gün harcadığım kaloriyi geri aldım :KK17::KK14:

sabah mısır gevreği ve süt

öğle çorba içeçem ama hangisi daha karar veremedim

akşam brokoli yemeği yapacam :KK56:

merhaba kızlar,
gerçekten ben cuma gününden beri iştahım kabardı....
dün bütün gün yemek yaptım sebzelisini etlisini... ve gün boyunca yağlı şeyler tükettim öğlende kaşar peynir sucuklu yumurta akşam kaşarlı domtes çorbası+ tavuklu karnabahar fırında ( yağlı kaşarlı tabi)+ yağlı soslu salata
yer fıstık ile kola ....

bu sabah :
menemen+ domates+ salatalık+2 dilim ekmek+yalancı muhlama+3 tane zeytin +1 bardak portakal suyu+ 1 fıncan çay

bir de tartının pili bitti ben de gaza bastım

Baya kacirmissiniz cnm ya dikkat edin salmayin kendinizi kahvaltim 1 yumurta 1 dilim peynir 1 bardak balli sut 500 kadar ip 100 mwkik

Off kizlar yaa ben yine kahvaltida abarttim, birde adetimin ikinci günü oldugu için i$tahim a$iri açik :KK43:

Sabah : be$i bir yerde çay ve bir avuç misir gevregi

ögle : 2 ka$ik muhlama ( yalancisi tabi gerçegi çok yagli)
1 dilim ka$ar
2 ka$ik dolusu bal
1 ka$ik yer fistigi ezmesi
1 çay ka$igi reçel
1 lokma ekmek, bir lokma kek

Bu arada ip atlamaya ba$ladim, he birde bugün ögle yemeginden sonra bir saat bahce i$i yaptim :KK9:

öğlende
1 kase yağsız çorba
1 dilim ekmek
8 kaşık kadar kıymalı bamya yemeği

ve arada 1 parça bitter çikolata

akşama çöp şiş var ekmeksiz yağsız yiyeceğim yanında yağsız salata

bana ne oldu anlamadım ama hiç artık su içemiyorum midem bulanıyor ve tartımın işini hallettim ve bomba bana çıktı daha perşembe günü 75,600 kiloydum şimdiyse 77,5 :KK53: Selanik kurabiyesinden bu kadar mu olur yawwww? bilmiyorum ama moralım yerlerde
internetten bakıyorum kiyafetlere kendimi sıkıştırıyorum 40 beden alacağım öylesine yola gelirim yoksa bu iş olmayacak...
sigarayı bırakmak istiyorum ama inanın bıraksam abur cubura düşeceğim :KK58:

Pemboşşş sana imreniyorum 1000 maşallah sana benim elimi de tut senin gibi yemeye başlamak istiyorum ne yazık ki spor hareket yapamıyorummmmmmmm ama en az yemek konusunda desteğini alabilir miyim lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

mrb kızlarr görüyorum ki burası cok aktifff:) bende aranıza katılmak istiyorummm :)

slmmm kizlarrr nasilsinizzz diyet nasil gidiyorrr
vallaaa karar verdim yarin tekrardan basliyorumm kilomu sakin sormayin:KK43:
sizlerii özledimm yaa

Kendime o kadar kızıyorum ki buraya girip birşeyler yazmak bile istemiyorum..

Şu hafta sonları benim felaketim ya..Yemiycem diyorum ama çol-çocuk - koca...

Olmuyor bir türlü..

Şu iştahımı kökünden kesecek birşeyler lazım bana..

Sitede gezerken Sodalı-yeşilçaylı-limonlu bir karışım tarifi gördüm..

Onu uygulayacağım.İştahı çok azalttığını yazmışlar..

Bakalım sonucu sizlerle de paylaşırım kızlar...

günaydın kızlar

felaket bir hafta sonu geçirdikten sonra bu sabah 76,300 kiloyum yani kilo vermektense 100 gr bile aldım öyle bir kızdım kendime:KK47:.
neyse bu sabah azimle kalktım

kalkınca 1 kupa ılık su + 1/2 limon suyu

kahvaltıda
1 dilim ekmek +20gr light peynir
1/2 domates+1/2 salatalık+ yağsız omlet
1 kupa şekersiz yeşilçay

X