yedim bile cnm ama cok degil yarım porsiyon pilav ekmek hiç yemedim.
sağol cnm ins hepimiz verirz kiloları inceck yaza girerzz:),
siz kac kilosunuz kac hafta oldu baslayalı ne kadar verdnz yasını kaç? ay cok soru sordm:26:
allah bagışlasın cnm:)sorun değil canım ben 32 yaşındayım 2 çocuğun annesiyim doğum yapalı neredeyse 5 olacak,,
bir ay oldu başlayalı 82,600 başladım bugün 76,300. şok diyet değil kalıcı bir diyete başladım
bayağı kaçırdım bir ara kendimi toparlıyorum şu an inşallah kısa zamanda hedefim 60 ları görmek .. ana hedefim 59...uzun sürecek gibi ama olsun..
günaydın kızlar
felaket bir hafta sonu geçirdikten sonra bu sabah 76,300 kiloyum yani kilo vermektense 100 gr bile aldım öyle bir kızdım kendime.
neyse bu sabah azimle kalktım
kalkınca 1 kupa ılık su + 1/2 limon suyu
off canim sen 100grama $ükret ben çok daha fazla aldim
kahvaltıda
1 dilim ekmek +20gr light peynir
1/2 domates+1/2 salatalık+ yağsız omlet
1 kupa şekersiz yeşilçay
Ben 300 gr. almışım
Şu an itibari ile 59 kg'yim..
Moral sıfır,hatta sıfırın da altında...
Yürüyüşe başlamaya çalışacağım artık..
sabah
mısır gevreği ve süt
1 elma
ögle mercimek çorbası
salata
akşam
kuru fasülye
bulgur pilavı (ama eşime pirinç)
salata
an itibariyle 60.950 kiloyumama az veriyorum yaaa
kilom:71,400 yani bu hafta sadece 800 gr gitmiş ama adet olucagım onunda etkisi olabilir.geçen hafta:72,100
bakalım adet sonrası kaç gelicegim
kahvaltım:1 dilim ekmek (karabuğday)üzerine bal sürüp yiyorum kızlar zararı yokmuş diyete öğrendim ve de yeşil çay
ben bu hafta sürekl, soda içtim onun etkisini görüyorum tavsiye ederim
Günaydın kızlar.Giremedim kaç gündür,kilo bildirimi yapmak için girdim.104,8.Çok az ama olsun bu hafta ne spor yaptım ne de yemeğe dikkat ettim.Ben azmimi kaybettim kızlar ya çok canım sıkılıyor.2 ayda 14kg verdim diye sevinirken 5kg'ını geri aldım.Eşimde anladı kilo aldığımı "yüzün şişti"diyor.
Bu arada mesajı yazarken tv açtım,sh.w tv 'de ünlü bir diyetisyen 40kg vermiş erkek hastasıyla konuk.Diyette nelerin yenmesi gerektiğini anlatıyor.Metabolizmayı hızlandırmak için:tavuk,siyah turp,mantar,enginar(yapraklarıyla),yeşilçay(günde 3 kere),balık(sadece ızgara),yumurta,hertürlü salata (nar ekşisi ile),çörek otu ,tam buğday ekmeği,nohut ,kuru fasülye (az etli+1tatlı kaşığı zeytin yağı),yeşil biber,armut(kabızlık için),kuru hurma(tatlı krizi için),ananas ve kızmızı greyfurt suyu(yarım bardak),ıspanak,yoğurt+yulaf,tarçın+elma(fırında tatlı,şekersiz),elma sirkesi(öğlen ve akşam yemeklerden sonra 1tatlı kaşığı,sabah boş mideye içilmeyecek),pırasa.bunlar yağsız haşlama veya ızgara tüketilecekmiş."fırınlamada yağlı kağıt kullanmayın" dedi.
Oooooooof dinlerken iyi hoşta uygulamak zor.2 ay önceki azmimi geri istiyorum.
Aylincim mesaj için sağol canım yeni gördüm.700gr gitmiş ama spor yapmadım dediğim gibi.Hatta eşim bugünde oruçlu gece 1'de 1 tabak makarna +meyve yedik.
CUMA gununden beri bi yoğunluk bi telaş vardı sormayın..anca girebildim..ama maşallahım var yememden bişey eksilmedi bu durumda..anladım ki benım diyet çoktan bozulmuş bile..
kılo bildirimlerini 2 haftada yapalım dıyorum cnku 1 haftada gramlar gidiyor yada gramları gerı alıyoruz :) bu bir öneri
ayrıca bende kılo almışım malsef... 70.9 çıktım
günaydın kızlar cnm 1 gün girmedim meraklandırdın bizi cnm ya. 55.5 olmuşum kızlar ya görenler diyo incecik kalmışsın nasıl yaptın kız bunu artık zayıflama diyolar ama azıcık göbeğim kaldı sadece 5 kilom kaldı oda tabi sizin sayenizde aynaya baktıkça kendime daha özgüvenim geldi hepinize teşekkürler kızlar
sorun değil canım ben 32 yaşındayım 2 çocuğun annesiyim doğum yapalı neredeyse 5 olacak,,
bir ay oldu başlayalı 82,600 başladım bugün 76,300. şok diyet değil kalıcı bir diyete başladım
bayağı kaçırdım bir ara kendimi toparlıyorum şu an inşallah kısa zamanda hedefim 60 ları görmek .. ana hedefim 59...uzun sürecek gibi ama olsun..
allah bagışlasın cnm:)
sende cook iyi vermişsin cnm ya ins bu hızla giderz.:)
neler yapıyosun peki diyetnde. cünkü ben belli bişey yapmıyorum kafama göreo yüzdn arayıs içindeym bi disipline sokmak istiyorum:)
canim pes etme sakin, erde olsa geçte olsa verilecek bu kiloar
canim ya ben dahada çok aldim
canim bence senin hiç göbegin yoktur, sana öyle geliyordur, incecik oldun zaten ma$allah
çok iyi vermi$sin canim ma$allah
selam kizlar yaa kilo bildirimi yapmaya utaniyorumyaa tam 800gr almi$im
$u an adet dönemimdeyim, biraz $i$im
çok kabizim bir haftadir
ve kilolarin en büyük sebebi, bu hafta yarim kavanozdan fazla Nutella yemi$im! bana bir haller oluyor ya adetime bir hafta kala, resmen tatli krizine giriyorum evde bir$ey bulamazsam tatlinin $erbetinden yiyorum
ama bu hafta (her zaman dedigim gibi) azimliyim artik tam olarak karar verdim!
canım bu dönemde normaldır
şişlik için sabah uyanınca sıcak su ile limon suyu iç.. gerçekten iyi geldi bana hem de bağırsakları çalıştırırır
tatlı hakkında en asgari hasarla atlatmamız lazım ben adet olmadığım halde hafta sonu cinnet geçirdim 3 kocaman Selanik kurabiyesiyle
bir tatlı tarifi yazdım kalorisi 180 :26:ama 2 kaşık nutella dan daha az kalorili sonuçta
düşük kalorili bir tatlı bulsam tarifini paylaşırım
ya doğrusu hızlı kilo vermekten korkuyorum çünkü hemen iki katını alırım sonra
o yüzden dengeli bir şekilde yemeye çalışıyorum
yemeklerim çoğunluğu sebze ( çorbası - haşlaması) yağsız tabi patates bezelye ve karbonhydratlı besinler içermiyor yanında kesin protein o da yağsız ara sıra yemek türlü yaparım az yağlı
ekmekten günde 60 gr(3 dilim) den fazla olmasın ( ben 1 dilime kısıtladım)
ekmek yerine bulgur pirinç makarna ve benzerinden olur ama 2 yemek kaşığı kadar
meyvelerden günde en fazla 3 porsiyon
bol su ve yeşil çay - şekersiz içecekler yeni yeni alıştım
prensip akşam yağsız sebze yemekleri tüketmek baklagillerden uzak durmak ( doğrusu ben türkiye'ye geldikten sonra fena oldum : baklagillerden fazla tüketiliyor yani bir öğünde mercimek çorbası+pilav +fasulye= karbonydrat bombası)
.....:26:başka bi şey aklıma gelmiyor ama yine menülerimizi paylaşıyoruz herkes ne yediyse ortada
çok kötüyüm aşı yapıldım dün kolum çok fena ama hepsi bitti çok şükür (tetenoz)dün hiç birşey yiyemedim ağrılardan bugün güzel bir kahvaltı yapıcağım birazdan kilo bildirimini bencede 2 haftada bir yapalım daha iyi olur oylamaya yaparsanız ben katılıyorum 2 haftaya bakım ne olacak iki haftanın sonunda ben sadece 800 gr verdim bu hafta kolum ağrıdığı için spor yapamıyorum buğün:2::2::2::2:
çok kötüyüm aşı yapıldım dün kolum çok fena ama hepsi bitti çok şükür (tetenoz)dün hiç birşey yiyemedim ağrılardan bugün güzel bir kahvaltı yapıcağım birazdan kilo bildirimini bencede 2 haftada bir yapalım daha iyi olur oylamaya yaparsanız ben katılıyorum 2 haftaya bakım ne olacak iki haftanın sonunda ben sadece 800 gr verdim bu hafta kolum ağrıdığı için spor yapamıyorum buğün:2::2::2::2:
GÜNAYDIN KIZLAR
sabah uyanınca : limonlu sıcak su
kahvaltı :
1/4 muz + 1 kivi
2 hurma+ 1 ceviz+ 6 adet badem
100gr tarçınlı yoğurt
en çok kilo alan ben malesef 1. alya (400 gr )
2.lunapiena (300 gr)
3.aylin (100 gr)
yuhh bize...
Eki Görüntüle 655088
çok nefis oldu ve çok hafifyapınca haber ver... nasıl olmuşşşşş :26: ben de bu arada güzel diyet tatlılar varsa paylaşırım
yenir tabi canım diyetlerde bakliyatı çok veriyolar zatenkızlar aksama nohut pilav yaptımpilav yemiycem amA nohut yenir mi peki diyette:)
1.pembe (1 kilo verdi)
2.baybcan (750 gr verdi)
3.lerimiz diyon ve hope (700 gr verdiler)
arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.bu size Eki Görüntüle 655087