Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

1 haftadir diyetimi cok guzel surduruypdum ama dunden beri tam 4 kase sutlu cicibebe yedim ((( yarin tekrar baslicam diyetime (((

ah ara öğünüm olduu
yarım elma
2 kaşık haşlanmış yulaf
1 kase yoğurt
serpme tarçın
doydum çok şüküüüüüüüüüür

cnm ya dünden beri çok kötüyüm ateşim vardı astım tuttu cnm hiç bişey istemiyo bugünde bişey yemem çünkü kusabilirim ya

Çok geçmiş olsun pembecim...

Şu akapunktur olayını ben de çok merak ediyorum.Gerçekten işe yarıyormu diye..

Deneyimlerini bize yazmayı unutma emi..Bir de Kızılaylarda da yapılıyormuş sanırım ve fiyatlarının oldukça uygun olduğunu duymuştum..

Ben bu gün müthiş motivasyonsuzum kızlar..

Sabah tartıda 100 gr. bile veremediğimi gördüm..

Biraz önce indirimden mont aldım kendime,ayıptır söylemesi 36 beden (bilemiyorum belki kalıbı büyüktür)..

Ama hala kendimi mutsuz hisediyorum..

Son düzenleme:

CANIMCIM ya bugun bende oyleyım herseyı canım ıstıyor bı turlu gozumu yıyeceklerden alamıyorum
kızım senın cok kılon yok kı olur tabıkı keske senın kılonda olabilsem

canım bende cok dusunmustum ama bır cok kısı onermedı.bırakır bırakmaz fazlası ile kilo aldırıyor yıne dedı.bilemedım yanı bende ama faydalı olduğunu biliyorum

CANIMCIM ya bugun bende oyleyım herseyı canım ıstıyor bı turlu gozumu yıyeceklerden alamıyorum
kızım senın cok kılon yok kı olur tabıkı keske senın kılonda olabilsem

Canım ya iyişallah olursun alyacım..

Bazen insanın günü gününe uymuyor işte (havadan mıdır nedir)

Benim canım bir şey istemiyor da bir şevksizlik var üstümde bu gün..

Senin canın çok şey istiyorsa kan şekerin gene yaramazlık yapıyor demektir..

Tatlı kuru meyve ve kahve bana çok iyi gelir böyle durumlarda dene istersen..

canım bende cok dusunmustum ama bır cok kısı onermedı.bırakır bırakmaz fazlası ile kilo aldırıyor yıne dedı.bilemedım yanı bende ama faydalı olduğunu biliyorum

saol bebeim yaaa..bakalım aksama ona buna saldırmam umarım portakal yedım ama kesmedi canımcım iş yerınde de herşey yok ki

kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi akşamlarrr

1 haftadir diyetimi cok guzel surduruypdum ama dunden beri tam 4 kase sutlu cicibebe yedim ((( yarin tekrar baslicam diyetime (((

canımcım sen pazartesi kilo bildirimi yapmadın dımı cnku son lıstede yoksun sanırım :26:

kizlarrr neler oluyor yaa banaa ginee bozdummm dayanamiyorumm tika basa yedimmm gineeee
yemicemm diyorumm ve gine yedimm
napcamm ben ya bir gün yapiyorum ertesi gün bozuyorumm hic birseyim olmuyorr utanmadan yiyorumm yaa

kizlarrr neler oluyor yaa banaa ginee bozdummm dayanamiyorumm tika basa yedimmm gineeee
yemicemm diyorumm ve gine yedimm
napcamm ben ya bir gün yapiyorum ertesi gün bozuyorumm hic birseyim olmuyorr utanmadan yiyorumm yaa

canım yiyeceğin zaman kendini frenlemen lazımm canım bi şeyi çektiği zaman azıcık ye yoksa bütün yaptığın fedakarlık bir kaç haftaa boyunca boşa gider

akşam yemeğim

bir tabak yağsız karışık sebze haşlama
100 gr yağsız tavuk göğsü

demin 1 bardak yeşil çay 5 tane kavrulmamış fındık

ya kızlar sebze haşlama şişmanlatır mı benim ki 2havuç ,1ortaboy patates ,3 pırasa,1 adet kabak, 5-6 parça karnabahar bunlardan 2 porsyon çıkarıyorum...sizce çok mu??

bir de aç karın tok karın kilom aynı normal mı acaba :44:

selam kizlar buraya yazmaya bile utaniyorum ama ben çok kötü bozdum diyeti ve kilo aldim eski halime döndüm karnim $i$ti hamile gibiyim!!
kendimden umudu kestim ve bugün resmen kocaman korse aldim yazin giymek için

Sabah : bir avuç k fleks su

2 saat yürüyü$ (arabayla gittim ama i$lerimi halletmek için çok yürüdüm, ama hep 30dk yürüdüm sonra araba sonra yine yürüdüm toplamda 3 saat di$ardaydim)

ögle : iki diyet yogurt
bir çatal yumurta, bir kibrit kutusu peynir
yarim dilim ekmek
2 tatli ka$igi $ekerlemi$ bal

1 saate yakin ali$veri$

ara : bir kase k fleks
az sütle yaptigim kahve
2 bardak patlami$ misir (çok az yagli ve tuzlu)

ak$am : bir kase tavuklu pirasa

ara : bir dilim kek

resmenkilo alma menüsü oldu yaa

CANKIZ : ya neden biz diyet moduna giremiyoruzkiiiiiii offff

PEMBENOT: canim çok geçmi$ olsunn, kendine dikkat et!

Alya : canim sen bayagi toparladin, tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…