cnm ya dünden beri çok kötüyüm ateşim vardı astım tuttu cnm hiç bişey istemiyo bugünde bişey yemem çünkü kusabilirim ya
slm güzel arkadaşlarım bugün yeni bir maceraya atılıyorum son bir haftadır dr ve akapunktur arştırması yapıyordum siteden bir arkadaşla irtibata geçtim ve onunda tavsiyesi üzerine şimdiki gittigim dr degiştiriyorum ilk araştırdıgım dr haftada 3 seans gidicegimi ve seans ücreti 100 tl oldugunu söyleyince bana fazla gibi geldi ama siteden arkadaşımın tavsiye ettigi hatta eşinin bizzat gittigi dr ise haftada 1 seans gelmemi söyledi ücreti aynı ama 3 seanstan daha iyi bence yarınki randevumu iptal edip bugün saat 3 te yeni dr uma gidecegim umarım verdigim emek ve param boşa gitmez ama çok umutluyum
Ben bu gün müthiş motivasyonsuzum kızlar..
Sabah tartıda 100 gr. bile veremediğimi gördüm..
Biraz önce indirimden mont aldım kendime,ayıptır söylemesi 36 beden (bilemiyorum belki kalıbı büyüktür)..
Ama hala kendimi mutsuz hisediyorum..
CANIMCIM ya bugun bende oyleyım herseyı canım ıstıyor bı turlu gozumu yıyeceklerden alamıyorum
kızım senın cok kılon yok kı olur tabıkı keske senın kılonda olabilsem
Canım ya iyişallah olursun alyacım..
Bazen insanın günü gününe uymuyor işte (havadan mıdır nedir)
Benim canım bir şey istemiyor da bir şevksizlik var üstümde bu gün..
Senin canın çok şey istiyorsa kan şekerin gene yaramazlık yapıyor demektir..
Tatlı kuru meyve ve kahve bana çok iyi gelir böyle durumlarda dene istersen..
1 haftadir diyetimi cok guzel surduruypdum ama dunden beri tam 4 kase sutlu cicibebe yedim((( yarin tekrar baslicam diyetime (((
kizlarrr neler oluyor yaa banaa ginee bozdummm dayanamiyorumm tika basa yedimmm gineeee
yemicemm diyorumm ve gine yedimm
napcamm ben ya bir gün yapiyorum ertesi gün bozuyorumm hic birseyim olmuyorr utanmadan yiyorumm yaa
canım yiyeceğin zaman kendini frenlemen lazımm canım bi şeyi çektiği zaman azıcık ye yoksa bütün yaptığın fedakarlık bir kaç haftaa boyunca boşa gider