leyya kız sen korse deyince tam konuya geldim
ben Penti nin pentimizer bi tür incelten korse almaya düşünüyorum çünkü yanlarım maşallah sarktı ve göbeğim da çok fazla sarktı ama bilmiyorum doğru seçim mi??
soruyu bütün kzlara soruyorum
günyadın arkadaşlarım çok mutluyum tartıldım ama söylemiyim pazartesiyi bekleyelim
aa cankiz yaa sıkıldım he senin bu halindenn..kendine gel hemen bak pazartesiye ne kaldı şunun şurasında 1 gr bıle veremedinn
canımcım bazı şeyler dısında abarrtığın çok bişey görmedim menülerinde...mısırdır kektir onları yememeye bak...
canımcım inan toparlayamadım dün akşam kuru fasülye yedım saat 18:30 da gece acıktım ıspanak yedım yetmedi 2 tane kuru pasta yedim.sabah 3 kuru pasta yedım 1 dilim kızarmış ekme yedim..yaaaa anlayacağın bende saldım kendımı dün hiç motivasyonum yoktu..bugun bıraz daha ıyı gıbıyım..pazartesine +1 kilo fazla cıkıcam sanırım cnku bende dayanamadım tartıldım 71.1 cıktım
canımcım bende yarın akşam yemeğe davetliyim ve emınım kı en az 2 çeşit tatlı vardır..yemeklerde dokunmucam ama tatlılara nasıl dayanabılırım bılmıyorum kendımde gıderken meyveli pasta yapcam da gıtcem cnku ondan da yıcem..anlayacağın sana yeme diyemıyorum cnku bende yicemm
vll canım ben kullanmadım pentinin korsesini ama coraplarından ve çamaşırlarından cok memnumum
günaydınnn..söle kız merak ettım
kizlar dün gece 2 de Ali kirca nin programinda Canan Karatay vardi izledinizmi???
kadin resmen haykiriyor $eker ve tatlandirici yemeyin diye(
Sabah kahvaltida tika basa yiyin istediginiz kadar ama $ekerekmek yok mesela bir tava omlet gibi
ve kilo vermek istiyorsan yemekten sonra 4 saat hiçbir$ey yemeyin dedi
ben geçen hafta 800gr verdim ve her ögünden 5 saat veya 4 saat sonra yedim hiç ara ögün yapmadim kahve hariç, ama bu hafta dikkat etmedim ve hepsini aldim ama hakettim kabul ediyorum
canim ben yurtdi$indayim ordan aldim ama begenmedim benim etim yumu$ak oldugu için ko$unca falan sallanir bu sadece sallanmasini önlüyor ama incelme görmedim malesef, he birde ben 38-40 beden aldim oysa 42 giyiyorum yinede dar degilbu arada öyle pahali bi$ey degil sanirim onadan iyi degil, yakla$ik 18TL $ort gibi ama mideye kadar çikiyor ve diz üstü
darisi ba$ima ama ben aldimmm
ayy canim yaa valla bende yemeye dayanirim ama tatliya asla üstelik ya$ pasta yemeyeli 3 ay olduama bu kilolarda beni sıkmaya ba$ladi
kizlar dün gece 2 de Ali kirca nin programinda Canan Karatay vardi izledinizmi???
kadin resmen haykiriyor $eker ve tatlandirici yemeyin diye(
Sabah kahvaltida tika basa yiyin istediginiz kadar ama $ekerekmek yok mesela bir tava omlet gibi
ve kilo vermek istiyorsan yemekten sonra 4 saat hiçbir$ey yemeyin dedi
ben geçen hafta 800gr verdim ve her ögünden 5 saat veya 4 saat sonra yedim hiç ara ögün yapmadim kahve hariç, ama bu hafta dikkat etmedim ve hepsini aldim ama hakettim kabul ediyorum
bu aralar çok koşturuyorum pek giremiyorum burayakahvaltı yoğurt ve yulaf ezmesi öğlen mercimek çorbası salata
Oglen 4kasık bakla 1dilim ekmek 200 kadar ip 300 basamak merdiven ciktım indim
iişte sonnda çayımı şekersiz içmeye başladımmmhem de ara öğün olarak
temizlikte yardırdım ve öğle yemeğimde
1 dilim ekmek
1 domates
4 zeytin
120 gr tavuk göğsü haşlama
interesan olan bi şeyle uğraşırken hiç acıkmıyorum ama oturursam motfağa gitmekten kendimi tutamıyorumm
afiyet olsunn.. kahve deyince kendime de bir fincan hazırlayayım beynim kafatasında sallanıyor sankimercimek çorbası
tavuk sote
yoğurt
az şekerli türk kahvesi ohh
afiyet olsunn.. kahve deyince kendime de bir fincan hazırlayayım beynim kafatasında sallanıyor sankibelki durur artık
71.5 hemen veririsin yani toparlarsan kendini bu 2 gün içinde beni bir düşün dün kalktım sabah 78.300 bir de pazartesi bildirimnde 78.100 bugün 77.600 ya mühteşemdim yada tartı sıyırdı
günyadın arkadaşlarım çok mutluyum tartıldım ama söylemiyim pazartesiyi bekleyelim
onceden kılomun basında 5 leri gormeyi isterdım smdı ise 6 ları gorsem yeter dıyorum ..bı 67 ye falan dussem 60 dan umıdımı kestım zaten
onceden kılomun basında 5 leri gormeyi isterdım smdı ise 6 ları gorsem yeter dıyorum ..bı 67 ye falan dussem 60 dan umıdımı kestım zaten
aa cankiz yaa sıkıldım he senin bu halindenn..kendine gel hemen bak pazartesiye ne kaldı şunun şurasında 1 gr bıle veremedinn
canımcım bazı şeyler dısında abarrtığın çok bişey görmedim menülerinde...mısırdır kektir onları yememeye bak...
canımcım inan toparlayamadım dün akşam kuru fasülye yedım saat 18:30 da gece acıktım ıspanak yedım yetmedi 2 tane kuru pasta yedim.sabah 3 kuru pasta yedım 1 dilim kızarmış ekme yedim..yaaaa anlayacağın bende saldım kendımı dün hiç motivasyonum yoktu..bugun bıraz daha ıyı gıbıyım..pazartesine +1 kilo fazla cıkıcam sanırım cnku bende dayanamadım tartıldım 71.1 cıktım
canımcım bende yarın akşam yemeğe davetliyim ve emınım kı en az 2 çeşit tatlı vardır..yemeklerde dokunmucam ama tatlılara nasıl dayanabılırım bılmıyorum kendımde gıderken meyveli pasta yapcam da gıtcem cnku ondan da yıcem..anlayacağın sana yeme diyemıyorum cnku bende yicemm
vll canım ben kullanmadım pentinin korsesini ama coraplarından ve çamaşırlarından cok memnumum
günaydınnn..söle kız merak ettım
düşün ki hepimiz koşuyoruz sen arkada kaldınofffff yaaaa napiyimm kiz dayanamiyorummm bugün gine basladimm bakalimm neolcak insallahhh bugün bozmamm