Eki Görüntüle 644068
akşam menüm :
küçük kase tavuk suyu çorbası
yoğurtlu ıspanak
20 dakika koşu bandında yürüdüm
10 dakıka bisiklet kullandım
gece : activia yoğurt yedim
3 kaşıkta supangle
sabah kahvaltım
2 kucuk dılım kızarmış tam buğday ekmeği
5 zeytin
az yağlı peynir
şekersiz çay
ah su erkekler yok mu yaasende yaptın üstüne bide yedin..okudum çünkü..napcan canım ya bır yer bırı bakar olmuyor malesef....
çok sevındım canım ya bu ıyı bır haber bunun ıcınde yenir ARKADAŞŞ
afiyet olsun arkadaşıma şifa olsun..
canım 2 saat yürümüşsün ya onun baya etkisi olmuştur..ama benımde canım cok sıkkın kesin kilo veremedım..
pazartesi tartı günü ne yapcam bilmem :18:
aynen canımmm bana da dar geliyor..demek bızde popo da varmerak etme hedef 40 a dusmek deıl 38 e dusmek..ama artıkın ne zaman gercekleşir bu bilmem
ohooo o kadar da sıkma kendını tatlım yıcen tabı..bak bıze eslerımız yerken dayanamıyoruz :) ben sırf aksam tatlı yememek için activia yedım ama dayanamadım supangle de yedım esımle
kahvaltım: iki ince dilim ekmekten tost 1 domates 1 tanede salatalık yine bacak hareketi tabikide bugün az sadece 20017: ama öğleden sonra telafi edicegime eminim
günaydın kızlarr
kahvaltım: 1 dilim kepekli ekmek
1 yağsız omlet
4 cherry domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
1 fincan sütlü kahve
akşam bir bardak süt kahvaltım:yeşilçay biberiye karışımı
cnm ya dünden beri çok kötüyüm ateşim vardı astım tuttu cnm hiç bişey istemiyo bugünde bişey yemem çünkü kusabilirim ya
sabah tartıldım ve tahmin ettiğim gibi dün sushi ile tavan yaptım bayağı kaloriliymiş 78,300 Kg yani 200 gr fazla pazartesi gününe göre..pişmalık duyuyorummmartık yeter diyorum
pazar gününe kadar inş telafi edebilirim
ara : yeşil çay
öğlen : 2 porsyon sebze çorbası
kıymalı makarna da var ama dokunmayacağım
hayırlı uğurlu olsun tatlım çok sevindim
bugün daha iyim çok şükür
kahvaltım haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin
yaptım arkadaşlar yarımdan az metro yedim yaaaaaaaaaaa
çılbır , bulgur lepesi ,var gidimde yapım hadı bana kolay gelsin
2kacik bari ye kiz aklin orda kalmasinn :)
3-4 kaşık aldım hatta ama sebze çorba porsyonu 1 e indirdim 2 yerine yanında 1/2 kase yoğurt ama gerçekten tok hissediyorumm bakarız 3 saat sonra halimiz ne olacak...
kolayy gelsinnnn :)
cilbir ne kiz:)
kızlar bir sorm var size
ara öğün için tok tutacak ve düşük kalori besinlerden ne önerirsiniz
elimde kuru erik var
labne peynir ekmek
yoğurt
elma
yulaf ezmesi
hangi kombinasyon yapayım sizce
teşekkür ederimmmmmmmmarkadaşım bence yulaf ezmesiyle yoğurt çeyrek elmayı karıştır küçük kase ye derim ben.