Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ya kizlar ben diyete anca pazartesi ba$layabilecegim, çünkü yarin ve cumartesi günü davet var, ya$ pasta yapcam ve bende yicem ama diger $eylerden yemicem

bu arada bu hafta çok ko$turdum saga sola, ama çokta yedim offff

selam kizlar buraya yazmaya bile utaniyorum ama ben çok kötü bozdum diyeti ve kilo aldim eski halime döndüm karnim $i$ti hamile gibiyim!!
kendimden umudu kestim ve bugün resmen kocaman korse aldim yazin giymek için :KK43:

Sabah : bir avuç k fleks su

2 saat yürüyü$ (arabayla gittim ama i$lerimi halletmek için çok yürüdüm, ama hep 30dk yürüdüm sonra araba sonra yine yürüdüm toplamda 3 saat di$ardaydim)

ögle : iki diyet yogurt
bir çatal yumurta, bir kibrit kutusu peynir
yarim dilim ekmek
2 tatli ka$igi $ekerlemi$ bal

1 saate yakin ali$veri$

ara : bir kase k fleks
az sütle yaptigim kahve
2 bardak patlami$ misir (çok az yagli ve tuzlu)

ak$am : bir kase tavuklu pirasa

ara : bir dilim kek

resmenkilo alma menüsü oldu yaa

dizginleri eline geçir artık canımm toparlarsın.. böyle okuyunca yiyesim geliyor yawwww:KK52: ben diyet yaptığım halde ki kamalarım çok oldu da :26:hep ertesi gün toparlamaya çalışıyorum kilo veremiyorumm yani moral yerlerde sürünüyor .. bir dayanışalım bu kilolara karşı

dizginleri eline geçir artık canımm toparlarsın.. böyle okuyunca yiyesim geliyor yawwww:KK52: ben diyet yaptığım halde ki kamalarım çok oldu da :26:hep ertesi gün toparlamaya çalışıyorum kilo veremiyorumm yani moral yerlerde sürünüyor .. bir dayanışalım bu kilolara karşı

ay canim ya bu hafta hiçà evde durmadim ko$tur o yana ko$tur bu yana oldu
Sabah kahvalti yapmaya zamanim olmadi, hemen elimi k fleks pakedine sokup bir avuç aldim yedim, sonra o kadar gezdim çok aciktim eve gittigimde ssat 1.30 du aç ölüyodum bir ton yedim, sonra tekrar di$arda i$lerim vardi, yine geç geldim yine yamyam gibi aç ve yine bir ton yedim

çok ko$turdum bacaklarim agirmi$ resmen ama yinede yarin +++ görcem :KK43: ne güzel 6 li kilolari gördüm $u an yine 7 li kilolardayim off

leyya kız sen korse deyince tam konuya geldim
ben Penti nin pentimizer bi tür incelten korse almaya düşünüyorum çünkü yanlarım maşallah sarktı ve göbeğim da çok fazla sarktı ama bilmiyorum doğru seçim mi??

soruyu bütün kzlara soruyorum

sabah kahvaltım: 1 dilim karabuğday ekmeği 1 domates 1 salatlık beyaz peynir 1 tane haşlanmış yumurta +spor bacak çalıştım

günyadın arkadaşlarım çok mutluyum tartıldım ama söylemiyim pazartesiyi bekleyelim:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kizlarrr neler oluyor yaa banaa ginee bozdummm dayanamiyorumm tika basa yedimmm gineeee
yemicemm diyorumm ve gine yedimm
napcamm ben ya bir gün yapiyorum ertesi gün bozuyorumm hic birseyim olmuyorr utanmadan yiyorumm yaa

aa cankiz yaa sıkıldım he senin bu halindenn..kendine gel hemen bak pazartesiye ne kaldı şunun şurasında 1 gr bıle veremedinn :KK20:

selam kizlar buraya yazmaya bile utaniyorum ama ben çok kötü bozdum diyeti ve kilo aldim eski halime döndüm karnim $i$ti hamile gibiyim!!
kendimden umudu kestim ve bugün resmen kocaman korse aldim yazin giymek için :KK43:

Sabah : bir avuç k fleks su

2 saat yürüyü$ (arabayla gittim ama i$lerimi halletmek için çok yürüdüm, ama hep 30dk yürüdüm sonra araba sonra yine yürüdüm toplamda 3 saat di$ardaydim)

ögle : iki diyet yogurt
bir çatal yumurta, bir kibrit kutusu peynir
yarim dilim ekmek
2 tatli ka$igi $ekerlemi$ bal

1 saate yakin ali$veri$

ara : bir kase k fleks
az sütle yaptigim kahve
2 bardak patlami$ misir (çok az yagli ve tuzlu)

ak$am : bir kase tavuklu pirasa

ara : bir dilim kek

resmenkilo alma menüsü oldu yaa

canımcım bazı şeyler dısında abarrtığın çok bişey görmedim menülerinde...mısırdır kektir onları yememeye bak...

CANKIZ : ya neden biz diyet moduna giremiyoruzkiiiiiii offff

PEMBENOT: canim çok geçmi$ olsunn, kendine dikkat et!

Alya : canim sen bayagi toparladin, tebriklerr

canımcım inan toparlayamadım dün akşam kuru fasülye yedım saat 18:30 da gece acıktım ıspanak yedım yetmedi 2 tane kuru pasta yedim.sabah 3 kuru pasta yedım 1 dilim kızarmış ekme yedim..yaaaa anlayacağın bende saldım kendımı dün hiç motivasyonum yoktu..bugun bıraz daha ıyı gıbıyım..pazartesine +1 kilo fazla cıkıcam sanırım cnku bende dayanamadım tartıldım 71.1 cıktım:KK53:

ya kizlar ben diyete anca pazartesi ba$layabilecegim, çünkü yarin ve cumartesi günü davet var, ya$ pasta yapcam ve bende yicem ama diger $eylerden yemicem

bu arada bu hafta çok ko$turdum saga sola, ama çokta yedim offff

canımcım bende yarın akşam yemeğe davetliyim ve emınım kı en az 2 çeşit tatlı vardır..yemeklerde dokunmucam ama tatlılara nasıl dayanabılırım bılmıyorum kendımde gıderken meyveli pasta yapcam da gıtcem cnku ondan da yıcem..anlayacağın sana yeme diyemıyorum cnku bende yicemm:KK5:

leyya kız sen korse deyince tam konuya geldim
ben Penti nin pentimizer bi tür incelten korse almaya düşünüyorum çünkü yanlarım maşallah sarktı ve göbeğim da çok fazla sarktı ama bilmiyorum doğru seçim mi??

soruyu bütün
kzlara soruyorum

vll canım ben kullanmadım pentinin korsesini ama coraplarından ve çamaşırlarından cok memnumum

günyadın arkadaşlarım çok mutluyum tartıldım ama söylemiyim pazartesiyi bekleyelim:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

günaydınnn..söle kız merak ettım

$gnaydn.gif

akşam menüm:
1 tabak kuru fasülye
yoğurt
ıspanak
2 adet kuru pasta (tuzlu)

sabah menüm
3 adet kuru pasta (tuzlu)
1 dilim kızarmış ekmek
3 siyah zeytin
2 çatal peynir

acayip abattım kızlar biliyorum ama napim..bugun de arkadaşom pizza söyleyelim diyor canımda istiyor offfffffff :KK5:

Eki Görüntüle 644815

akşam menüm:
1 tabak kuru fasülye
yoğurt
ıspanak
2 adet kuru pasta (tuzlu)

sabah menüm
3 adet kuru pasta (tuzlu)
1 dilim kızarmış ekmek
3 siyah zeytin
2 çatal peynir

acayip abattım kızlar biliyorum ama napim..bugun de arkadaşom pizza söyleyelim diyor canımda istiyor offfffffff :KK5:

günaydın canımm

afiyet olsun ama keşke kuru pasta yemeseydinn akşam yada kurufasulye yerinde kuru pasta ıspanak ve yoğurt yeseydin sanırım bi şey olmazdı
kahvaltın güzel ama

günaydın

kahvaltım bu
2 dilim kepeklı ekmek
20 gr labne
1 salatalık + 3 cherry domates
5 tane yeşil zeytın
ve 1 fincan sütlü kahve

bugün tartıldım şaşırdım ama pazatesi bakarız böyle devam edersem iyi olur

gunaydın kıslar nasılsınız dun hafta tatılımdı kosusturmaktan gıremedım.
sabah kahvaltısı gec oldu tabı :KK43:
hamur kızarması 2kasık recel beyaz peynır:

öglen yok
akşam sehrıye corbası
tavuk baget fırında patates ile
supangle:KK43:

tam tatıl olmuş yuh ya

bugun sabah kahvaltı:
1 kase ezogelın corba 1 dılım ekmek 230 kalori

gunaydın kıslar nasılsınız dun hafta tatılımdı kosusturmaktan gıremedım.
sabah kahvaltısı gec oldu tabı :KK43:
hamur kızarması 2kasık recel beyaz peynır:

öglen yok
akşam sehrıye corbası
tavuk baget fırında patates ile
supangle:KK43:

tam tatıl olmuş yuh ya

bugun sabah kahvaltı:
1 kase ezogelın corba 1 dılım ekmek 230 kalori

Ohh valla menüye bak canım bu diyet menüsü değil sanırım :KK34: :KK1:

X