Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

günaydın kızlar:

bu sabah kahvaltıda
2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı labne
yarım fincan sütlü kahve

ara : elma

dün ise yine abarttım ben...eşim beni mahfediyor resmen.. geldi bey efendi elinde bir kutu yer fıstığı 2 Tadımca
akşam yemeğine kadar gerçekten günüm mükemmeldi (sebze + yoğurt) yemekten sonra acıktım 2 kaşık yulaf ezmesi+ 2 kaşık yoğurt tarçın + yarım elma yetmedi 1 bardak çay yanında bir tadımca yani yandımmm

sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek 5 tane yeşil zeytin 2 tane yumurta hAŞLAm BEYAZI TABİKİDE vede 400 basen çalıştım.

slmm kizlarrrr
ben bugün menümü yazmiyorumm cooook yedimmmmm
amaa yarinnn tekrardan dikkat edicem ve spor yapicam regl oldugum icin gece bile cikolata yedimm

offfff yaaaa cooook yedimm yaaaa bu saat olduu ve ben daha yiyorummm

canımcım kendıne gel yaaa..aa ıkıncı oldun dıe saldın kendını bakıyorum da

ooo ne guzel canım alman gereken kalorinin altında kalmıssın masallah sana :)

evett ya su esler yokmu...benım esımde gece saat 00:30 olmuş msır patlat die tutturdu e tabıkı patlattım..aksam tek tavuksuyu corba ıcmıstım karnımda actı zatn bende 10 tane falan patlamış yedım napayım...

sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek 5 tane yeşil zeytin 2 tane yumurta hAŞLAm BEYAZI TABİKİDE vede 400 basen çalıştım.

afiyet olsun canımcım..

akşam ki menüm :

1 kase tavuk suyu çorbası
minicik kıymalı börek :)

10 adet patlamış mısır

biraz abarrtım farkındayımm..

sabah kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
şekersiz çay
azcık az yağlı peynir
azcık yumurta

ara :
1 tanecik damla çikolatalı bisküvi
az şekerli türk kahvesi

selam kızlar 3 gundur yazamadım kusura bakmayın.önceki akşam mısafırlıkteydım ve 1 kase kısır yedım akşam yemeği yemedım ve bu akşamda 10 tane patates kızartması yedım bunları yemememıydım ama dayanamadım 1,5 aydır yememıştım ve arkadaşın tartısında 80 benım tartımda 82 geldım umarım 80 doğrudur ve 8 kılo vermış olurum:=)barız kılo verdığım bellı 42 beden aldığım pantolon bıle bol gelmeye başladı.hedef 38 beden olmak başaracağım yaza bıngıl bıngıl katlardan kurtulacağım inşallah

sabah
1 elma
öğlen,
pırasa yemeği 10 kaşık yerım
1 portakal
akşamda bakacaz artık:)

canımcım arada kaçamaklar olur yanı ne yapcan bosver :) cok olmamasına önem ver yeter...anlamadığım 80 kilosun nasıl 42 beden pantolon bol geliyor ???
cnku bende 42 beden giyiyorum 70 kiloyum da hatta dar bile geliyor...

hala kötüyüm o yüzden kahvaltı yok sadece greyfurt suyu var

ahh kuzucumm yaa azcıkta olsa bişeyler yemeye çalış böyle iyi olamazsın ama...

temizliğe daldım meyveyi yemedim

öğlen
1 kase sebze çorbası
1 kase kuru fasulye

olsun canım meyve deyip geçme onda da kalori var hem kuru fasulye kaç kalori biliyın mu 326 dün yedım bın pişman oldum..o yuzden aksama hafif şeyler ye kuzucum

öğlen yemekte :
anadolu çorbası die bir çorba içtim içinde erişte falan vardı
bide dalyan köfte yedim

of kızlar dalyan köfte 498 kaloriymiş..şoklardayım

affiyettt olsunn canimmm az yemissin

Off cankız dünki mücadelemi görmeliydiniz.Resmen kendimle savaştım.

Allah kimseyi boğazıyla ıslah etmesin ya..Neyse bu gün daha iyiyim sanırım.

Kahve (Tabii şekersiz) ve hurma benim baştacım artık.Krizlerime iyi geldiğini farkettim..

Hemen yapıcam,bakalım ben de işe yarayacak mı? Akşama rapor ederim..

kız menün çok güzel gerçekten bir de kilo çizelgesine göre çok az kaldı maşallah sana

Sağol canım.Hazirana kadar hedefime ulaşmayı çok istiyorum..Hepimiz umarım en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız..

hala kötüyüm o yüzden kahvaltı yok sadece greyfurt suyu var

Tekrar geçmiş olsun babycan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…