Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Senin yazdıklarında doğru elbette.Bu işin en doğrusu süreyi uzatıp yeme alışkanlığını değiştirmek.Bende biliyorum yazdıklarını ama arkadaşlar kısa sürede vermek istediklerini yazmışlar ben bunun için yaptıklarının yanlış olduğunu belirttim.Bende 90'dan 60'a kadar indim 4 yıl korudum kilomu sonra okul bitince bıraktığım haplara geri döndüm hormon bozukluğu için(zaten o yüzden 90'a çıkmıştım),atanamama,özel sektörde sııntı,iş nedeniyle evlenememe... derken yemekten çıkarttım acısını neredeyse her yıl 10kg ekledim vücuduma.

Canim malesef sana katilmiyorum çünkü benimde aci tercübem var malesef, anlatayim
üni 1 deyken 62 kiloydum hayatimda hiç bu kiloya kadar çikmami$tim sonra gündüz istedigimi yiyip ak$am çok hafif yiyerek 5 6 ayda 59 dü$tüm tabi memnun degildim,sonra senin yazdigin diyet tarzinda bir diyete ba$ladim ve 50 kiloya dü$tüm 2 ayda iskelet gibi oldum, sonra i$tahim açilmaya ba$ladi derken 56 da sabitlrdim ve sonra yine kilo almaya ba$ladim oysa eskisinden yani 59 kilo iken o zamandan daha az yiyordum ama metabolizmam yava$lami$, aradan 2 yil geçmeden ben tam 70 oldum! hayatimda hiç bu kiloyu görmemi$tim, oysa kilo almama sebep bi$ey yok (yani dogum falan)
böyle i$te, bir daha bu kadar kati bir diyet yapmam

ayy canımm ben tam tersiyim ben o kadar okuduktan sonra evde boşta kalmaktan çalışmamaktan çocuk evlilik sıkıntısı çekmekten öyle bir hale geldim
ama en iyisi yeni ve olumlu bir hedefleri bilirtip ve hedeflerin doğrultusunda ilerlemek ben yine okumaya başladım bilgilerimi öğrediklerimi tazelemeye diyet ve spor yakında
sen de yaparsın ve ilk adım attın zaten diyetle biz kadınlar yeni ve değişik hissetmeye çok ihtiyacımız var

maneviyetlerini yüksek tut

öptümmmm

çok hastayım boğazım şişmiş grip oluyorum:2: o yüzden kahvaltı yok sadece greyfurt suyu içtim yatıyorum

kıyamam kzum gecmiş olsun..dıkkat et ya..

tatlım ılk 79 dun gecen pazartesı +500 oldu dun 79 olmuşum tekrar adet olamadım ya omndan boyleyım cnm ya

hımm anladım cnm tmm bundan sonrakı haftaya dıkkat et..

ohooo nasıl dayanamadın da yedın yaa ask olsun hıh bı daha azcık ucundan ye barı..aksam eşimde profeterol almış ya ben ne yapayım yemedım ama aklım kaldı resmen............

öğlen yemekte kuru fasülye,pilav,turşu,peynir tatlısı var..

ama ben sadece kuru fasülye yicemm bıde evden getirdiğim yoğurttan

aklım kalmasın diye yedim ama toparlarım kendimi bu hafta regl geçmek üzere iştahım azaldı düne göre

aklım kalmasın diye yedim ama toparlarım kendimi bu hafta regl geçmek üzere iştahım azaldı düne göre

hadı bakalım pazartesı gorucem toparladın mı toparlamadın mı :) hehe

kızzzz mesajını okurken doydumm bilee
hahaha afiyetlee

saol canım bende onlara baka baka yedım ustune de bı bardak su ıctım :) doydum..kızım kuru fasulye bıle 366 kalori mi neydi şok oldum ama yapıcak bısey yok ne yıcektım kı :44:

kendimi hiç tumamıyorum hergün tartılasım geliyor napıcağım ben ya.

hergun tartılırsan bısey anlamazsın kı canım hadi pazartesiyi bekleyemiyosun 3 gunde bir tartıl madem

sağol tatlım dikkat etmeme rağmen hasta oldum

canım yaa ne dıyıyeyım dınlen ıyıce madem..

Dün bütün gün temizlik vardı,bu gün de yorgunluğu..Bir türlü giremedim siteye..

Umarım herkes iyidir Bayb rahatsız sanırım..Geçmiş olsun canım..

Ben ayın 22 sinde regl oldum güya.Ama olmakla olmamak arasında gittim geldim bu tarihe kadar ve bugün

çok felaket ağrılarımla tam başladı.İştahım berbat bir şekilde açık.Dün de çok dikkat edememiştim açıkcası.

Bu saat itibariyle yediklerim ve içtiklerim:

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Az miktarda çeçil peynir
3 yeşil,3 siyah zeytin
Bol domates,yeşil biber ve roka
Bir ısırımlık ballı ekmek (canım çok tatlı istiyorrrrrr)
1,5 dilim (dilimle biraz büyüktü) tam buğday ekmeği
2 kupa şekersiz çay,

Ara:
1 bardak light süt
4 minik grissini
1 tane ceviz

Sanırım gidip şimdi kahve içicem..Tabii şekersiz..

CANIMCIM oncelıkle gecmıs olsun o agrıyı bılırım cok feci
yedıklerın normal kı kafana takma yani

Anlamam ben birinciyim,ben bir haftada verdim o 1,1'i çünki.

Bir de ne güzel küçültmüşsün beni alya ..Keşke 32 yaşında olsam.Ben 39 yaşındayım yani topiğin ablası oluyorum bu durumda

Birde piano'ya güldüm..Lunapiena'yım ben..Çok şekersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…