Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

8 tane fındık öğlen:1 kase yoğurtlu çavdar ekmeğinin çeyreğini yedim akşama da :az salata küçük kase mercimek çorbası.bu kadar.

başarıcağız bide ben nisanda tatile gidiyorum bakım ne yapıcagım annemin güzel yemekleri karşısında.

inşallah tatlım ya şöyle yaza hepimizi incecik girmeyi nasip etsin.ayy canım insan anne yemeklerine karşı koyamıyo valla dikkat et

1.didem
2.cankız
3.pembenot

anammm yenı gördüm ben bırıncı olmuşummm yola devam ınşallahhh mart 16 ya kadar sıkacam kendımı valla.bu arada akşam gün evine davetlıyım yememem lazım nasıl tutucam kendımı bılemıyorumm ısrarda olucak uzun zamandır gıtmıyodum bugun ısrar edıldı mecbur evet dedim

bende pazartesi gittim güne ama herşeyden yemene gerek yok çok az tadına bak sadece dersin diyetteyim diye ben öyle yaptım vallaha benim görüntüm daha önemli dedim ve yemedim.

Akşama pırasalı börek istendi beyimiz tarafından..

Buyrun buradan yakınnnnnnnn...

8 tane fındık öğlen:1 kase yoğurtlu çavdar ekmeğinin çeyreğini yedim akşama da :az salata küçük kase mercimek çorbası.bu kadar.

kız sende pembiş gibi kuş kadar yiyosun..sanırım bizim yaptığımız diyet değill sizin yedikleriniz yanında

sağol canım benim.zaten 3. haftamdayım bir kere kaçamak yaptım bidaha düşünmüyorum inşallah tabi

pembiş masallah sana iyi gidiyosun yaaa aferin kuzucum...

başarıcağız bide ben nisanda tatile gidiyorum bakım ne yapıcagım annemin güzel yemekleri karşısında.

eyvahh annenın yemeklerı ve diyet mi çok zor ki Eki Görüntüle 643561

evet şekerim 1.olmuştunn Eki Görüntüle 643562 valla canım azcık azcık yicen yapcak bısey yok sonra telafi edersin artık

evett ama ziyan olmasın diye yedim eşim için yapmıştım....akşam içinn suchi istedim canım çektii ondan ara öğün hiç bi şe yemeyeceğimmm sadece çay içerimmmm .. maşallah bana hiç kilo veremeyeceğim bu hafta bu gidişatıyla

ah bu can çekmeler ne olcak boyle yaa vala canım bende senın gıbı dusunuyorum yarın perşmeb ne yapcaz bılmem :18:

ah bu can çekmeler ne olcak boyle yaa vala canım bende senın gıbı dusunuyorum yarın perşmeb ne yapcaz bılmem :18:

rüyamda görddüm suchi yi işte öyle bir saçmalık ben televizyonu sadece caillou keloğlan pepee izliyorumm yemekten söz eden her hangi bir programi seyretmekten kaçınıyorumm.. bir de gel saat 12 gece tvyi aç .. davetsiz misafir yayında yok zonguldak ta kuzu çevirme yok efendim samsun da kayak pide.... yemin ederim bela okuyasım geliyor

kizlarrr ev alcaktik haber gelmesini bekliyordukk vee haberr geldiiii 2ay sonra tasinabilirmisizz coook mutluyummmm
esimlee kutlama yaptikkk ve benim diyet gine gittiii ama yarin sòz bozmicammmm

evet canım ama şu an hiç kolay değil çok masraf var ortada bir de çalışmıyorum:26: yani kısa zamanda olacak bi şey değil

evettt canim haklisinn
insallahh en kisa zamanda sizde alirsinizz
evlerr cok pahaliii yaaaa
ama biz karar verdik alicazzz genc yasta kendi evimiz olicak insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…