Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

rejim var dediler geldim!

4 gündür karatay-dukan-tas devri diyetini kendime göre harmanladım bu diyeti uyguluyorum.
dukan tariflerinden süt tozu ve yulaf kepeğiyle hazırladığım ekmeğim,
bol bol et balık tavuk yumurta,
yağsız süt peynir yoğurt,
sıfır şeker bol stevya,
bol su,light icecekler,
ortalama 30 dk yürüyüş.

şimdilik çok rahatım.dukan ekmek eser miktarda karbonhidrat oldupğu için tercihim oldu.önümde uzuuun bi yol var 20 kilocuk

akşamı biraz kaçırdım sanırım nazar deydi tabi çıkarmak için herşey yaptım akşam: 7 kaşık makarna 2 kaşık yoğurt 1 havuç 1 bardak nescafe 35 dk koşu bandında koştum 700 kadar ip atladım 50 mekik

tabiiii canimm coook yemissinnn bu ne yaaaaa azicikk bence hicte cook degillll

Bende kurufasulyeyi çok seviyorum.
evde kuru fasulye pişirdiysek eğer,ara öğünde ana öğünde hep onu yiyorum.Soğuk olarak birde...
Ölçülü olarak ama tabi.Kilo vermeme engel olur mu ki?

öğlen yada akşam yemeklerinde ana öğün olarak yiyebilirsin 12 yemek kaşıgı kurubaklagil yemegi olarak öneriyor diyetisyenim birde haşlanmış veya közlenmiş sebzeler sınırsız tüketebiliniyor

yemek,yürüyüş,duş derken ancak oturdum .Bacaklarım sızlıyor sanki
ben de yazayım menümüHaşlanmış ıspanak+5 kaşık yoğurt.Eşim gelirken dido almış arkasına baktım 206cal. yazıyor."Ben yürüyüşle zaten o kadar vermişim beni sabote etmeye mi çalışıyorsun sen " diyerek onada dişimi gösterdim.Ucundan bir parça kopardım ama aklım çikolatada kaldı:18::18::18:

ohhh affiyettt olsunnn yeme kiz sakinn cikolatayiiii

Yemedim canım ama zero da almış kolayı seviyorum diye. keyifle içiyorum 0,02 kalori nasıl olsa.kızıyorum falan ama seviyorum ben kocişimi ya

Ben de bugün yediklerimi yazayım:

Sabah:
1 tane yağsız Kaşarlı tost
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 orta kahve
1 kupa papatya çayı

Akşam:
3 yemek kaşığı mantı
Çeyrek porsiyon haşlanmış brokoli
Yarım kase kadar çoban salata

Sonrasında gene acıktım 1 kase kadar nar kaşıkladim

Günaydın kızlar.Azönce baktım 500gr daha gitmiş.Kendime ödül verdim 4 kurabiye yedim kahvaltı yerine.Biliyorum yanlış yaptım ama regle başlayacak acayip tatlı istiyor canım

yupiiiii tartilcamm ozaman yarin:):)
evden gir olmazmii
yürü kizzz bos bos oturmaa :)

canım vala esım yokken hazır yurudum nete gırmedım :) bak ben aksam hızlı tempo arada koşu seklinde 40 dakika yürüdüm 325 kalori yaktım.hemde düz yürüyüş bayır falan değil yanı..

yuhhhhh nasil yürüyonn bee kosuyorumm demek istedin herhaldee

valla canım ben hızlı tempoda yürüyorum arada koşuyorum...

cnm her koşu bandı farklıdır belkı ama 4.5, 5.5, 6.5, hep bunlarda farklı değer cıkıyor ne kadar hızlı yurursen o kadar hızlı kalori gidiyor..

Ben genelde 6 da yürüyorum. Tempolu yürüyüş oluyor. Kosmuyorum yani. .

aynen 6 bana yavaş bile :)

cnm bız kılo verme derdindeyiz suan..bilmiyorum ki :)

canımcım soldan en basta ki yanı cal yazan kızım kalori iştee...

yaaaaaa niye önceden demedin kız keşke yemeseydim barbunya ((

ee onu yeme bunu yeme ne yicen boşver canım tek ondan yediysen bişey olmazz...

hadi bakalımm...insallah güzel kilo veririz..

AMANN cok kacırmısın pembişşşim yaa..bugun aç gezersin sen şimdi :))

canım vallA YÜRÜYÜŞ yoruyor ınsanı..bende aksam yurudukten sonra bısey yapmaya halım kalmadı..ıyı barı hepsini yememişsin bir parça koparmışsın tebriklerrr...

Günaydın kızlar.Azönce baktım 500gr daha gitmiş.Kendime ödül verdim 4 kurabiye yedim kahvaltı yerine.Biliyorum yanlış yaptım ama regle başlayacak acayip tatlı istiyor canım

ohoooo 500 gr verdım yerıne 4 kurabiye ile 600 gr aldın şekerim yaa olmadı ama...

4 kurabiye 600gr mı?Deme ya ne yapayım ben şimdi?:18::18::18:Bugün de evde oturmak yerine dışarı çıkıp tüm kapalı çarşıyı geziyim o zaman ekstra yürüyüş olsun.

kızlarrr herkese kocaman günaydınn :)
haftanın son iş günüü bugun çok mutluyumm yupii :)

aksam menüm..
etli bezelye yemeği
azcık yoğurt
koşu bandında 40 dakika yürüyüş (325 kalori)
1 bardak taze sıkılmış portakal ile greyfurt suyu (ikisini karıştırdım yani ayrı ayrı içmedim)

bu sabah :
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
5 siyah zeytin
azcık yumurta
azcık peynir

az once de lipton form çayı içtim şekersiz

4 kurabiye 600gr mı?Deme ya ne yapayım ben şimdi?:18::18::18:Bugün de evde oturmak yerine dışarı çıkıp tüm kapalı çarşıyı geziyim o zaman ekstra yürüyüş olsun.

canımcım ben şakasına dedim dee 4 kurabiye 260 kalori falan oda nasıl kurabiye olduğuna göre değişiyor..bak nette kalori sepeti die bir site var ben oraya yediklerimi yazıyorum gunluk ne kadar kalori aldım öğreniyorum..

günaydın kızlar

sabah
mısır gevreği süt

ara
armut

öglen
sebzeli kepekli makarna
yoğurt

ara
elma

akşam
brokoli yemeği
yoğurt

Şu hazır plastik kutularda satılan ev yapımı görünümlü kurabiyelerden.Kutunun üstüne baktım ama kalori değerleri yazmıyordu.Ama bakarım kalori sepetine.Bugün zaten tava alacaktım bulaşık makinem teflonlarımı mahvetti benim,bahaneyle gezerim.Buarada aklıma gelmişken M.gr.s (hiper market) kampanya yapmış eski tavasını getirene 9.90'a yeni teflon veriyorlar.Ben dün inledim kaliteli,25liralık ürün uzak birine hediye bile verilebilir.Yarın kampanyanın son günü vaktiniz varsa bakın derim.Biz kızartmadan uzak dursakta eşlere yapılıyor sonuçta

günaydın kızlar

sabah
mısır gevreği süt

ara
armut

öglen
sebzeli kepekli makarna
yoğurt

ara
elma

akşam
brokoli yemeği
yoğurt

OO MENÜ gayet güzel..ya su brokoliyi,marulu,pırasayı,teza soğanı ve bir çok sebzeyi sevmiyorumm...ne güzel yiyorsunuz siz

valla ben un kurabıyesı yazdım cnm 260 kalori çıktı bılmem artıkın..hee ıyımıss ya ben duymamıstım bunu belkı aksama esımlen gıderızz

sabah kahvaltım:1 tane haşlanmış yumurta çok az yoğurt ve 4 tane zeytin ara öğünümde elma var ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…