Bende kurufasulyeyi çok seviyorum.
evde kuru fasulye pişirdiysek eğer,ara öğünde ana öğünde hep onu yiyorum.Soğuk olarak birde...
Ölçülü olarak ama tabi.Kilo vermeme engel olur mu ki?
2.1 çıktı canım
ekmeksizz az birsey ye birsey olmaz canim verirsin kilo
belkidee canimm ben hep yamac yukari 12de yürüyom
nebiliyimm canim yaa herkeste az cikiyorr bende cook cikiyorr birdaha sadece kac dk yapdigimi yazicam kalorisini yazmicamm
Ara öğünlerde ve akşamda ekmeksiz yiyorum canım en fazla 3 kaşık:)
üzerine marulda kıyıyorum birazda pulbiber nefis oluyor:)
Öğle yemeğindede 3 -4 kaşık olarak,çok az ekmekle tüketiyorum :)
Cankiz neden uzuluyorsun.sen yokus yukarı biz düz yol yürüyoruz. Nedeni bence bu.
Hah telefonun şarjı da bitiyor. Bilare görüşürüz .
3kaciktan bisey olmaz kiz korkmaaa
İnş.canım:) ama çok doyurucu bir besin kuru fasulyede 1 kaşık yesende midenden gelen açlık nidalarını epey bir süre susturuyor :)
ben sulu yemeklerii pek sevmiyorumm kiz ara sira yiyorum :)
ay ne zormuş bunu ayarlamak kaç kere baştan başlattım.Süre 32den aşağı iniyor bir türlü sıfırdan 1e doğru olmadı.ama yokuş yukarı modu ayarladım.Ama bende değerler değişmedi.benim makina kafasına göre işliyor anlaşılan. :44::44::44:
Eki Görüntüle 638940
Soğuyup lapalaşınca kıvamlı bir hal alıyor sulu sebze yemekleri.Bende bu şekilde seviyorum :)
Sende bu şekilde yiyebilirsin canım:)
allahh allahh demmekii herkeste farkli cikiyorr anlamadimkii :):)
taze fasülyeyi daha cook seviyorumm neyse yaptigimda soguk denerim bi tsklerr :)
Bak benim makinede hata varmış işte.İki farklı modda da aynı değerleri vardi halbuki değişmesi gerekirdi.Boşa gitmiş bizim paralar
Amaan canımız sağolsun,boşverelim.sonuçta hepimiz 1 saat yürüyoruz işte.Ne güzel
Taze fasulyeyide soğuk yemeği çok severim:)rica ederim canım iA seninde hoşuna gider:)
Ben yemek yapmadım burada.Koçiş şimdi gelir hemen mutfağa geçmeliyim:18::18::18:.Görüşürüz.
slm canımcım oncelıkle düşük yaptığın için geçmiş olsun demek istiyorum ama bak allahım tekrar anne olmayı nasip etmiş sana
maşallah baya bi kilo vermişsin 10 kilocuğumu veremicenn canım yaaa...bak ben daha 10 kilo bile veremedim versem zaten kilolarımla sorunum da olmucak60 olayım yeterrrr....
demem o ki hoşgeldinnnnnnnnnnnn :124: :124: :124: :124
yediklerini paylaş bizimleeee şimdilik
pazartesi de kilo bildirim yapar seni de listemize alırız... :)