Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

sabah kahvaltım:1 tane haşlanmış yumurta çok az yoğurt ve 4 tane zeytin ara öğünümde elma var ....

Canım sabah menünü görünce aklıma geldi de :tv'de bir uzman yumurta ile süt ürünlerini ve çayı birlikte tüketmememizi tavsiye etmişti.Özelliklede yumurtayla portakal suyunu önerdi.C vitamini yumurtadaki maddelerin vücuda geçişini sağlıyormuş.Gerçi o kadar çok şey söyleniyor ki neye inanıp hangisini uygulayacağımızı şaşırdık gerçekten.:KK19::KK19::KK19:

Canım sabah menünü görünce aklıma geldi de :tv'de bir uzman yumurta ile süt ürünlerini ve çayı birlikte tüketmememizi tavsiye etmişti.Özelliklede yumurtayla portakal suyunu önerdi.C vitamini yumurtadaki maddelerin vücuda geçişini sağlıyormuş.Gerçi o kadar çok şey söyleniyor ki neye inanıp hangisini uygulayacağımızı şaşırdık gerçekten.:KK19::KK19::KK19:

ben bilmiyordum iyi oldu birde size birşey sorucagım benim koşu bandım henüz yok ama eliptik bisikletim var onu kullanıyorum zaten tek kilo problemim basende nasıl daha hızlı verebilirim lütfen yardım edin bana yaaa.......:nazar:

şimdide yeşil çayımı içicegim tarçınlı tabikide....
:44:

KIZ tarçınlısını denemedim güzel mi?

ben bilmiyordum iyi oldu birde size birşey sorucagım benim koşu bandım henüz yok ama eliptik bisikletim var onu kullanıyorum zaten tek kilo problemim basende nasıl daha hızlı verebilirim lütfen yardım edin bana yaaa.......:nazar:

olur canım tabıkı de neden olmasın..bıde netten basen eritme hareketlerine bak yardımcı olur sanırımm :KK34:

kızlar akşam koşu bandınaa eşimin yenı aldığı sauna esofmanları ıle denedim..kollarımdan sular aktı yaa :KK53:

Ben daha önce diyetisyene gittiğimde bisikleti önermedi bacaklarda kas yapıyor sonra sarkmalar oluyor diye.Dışarıda da olsa yürüyüş yapsan daha zevkli olmaz mı?
Basenler için bir önerim var.Ben üni.de 4 ayda 25kg vermiştim.yürüyüş ve diyetle.Babam futbol antranörü ve bu hareketi o göstermişti bana.Arkadaşlarım merak edip sormuşlardı "nasıl erittin yanlarınış duvaramı vurdun" demişlerdi:KK52::KK52::KK52:
$bacak-hareketleri-4-231x300.jpg
bu hareketi mutlaka yap.Yanlar tamamen gidiyor.Yalnız öne çıkan bacak yere 90 dik olacak,dirseğinde yerden yüksek olacak bu resimde bayan tam yere uzanmış.Altta kalan bacağı kaldırıp indirdikçe yanlarının ezildiğini hissedeceksin.:KK34:

arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim benim durumum cok acil esimle gorucu usulu evlendik ve dis gorunuse haddinden fazla onem veriyo .6 aylik bebegim var boyum 1.63 kilom 70 asiri kilolu durmuyorum ama felaket gobek kaldi ne denediysem gecmiyo esim benden cok uzaklasti korkuyorum lutfen bu konuda nbilgi sahibi olan varsa yardim edin.57 kilo ile hamile kalip 85 kilo ile dogum yaptim 6 ayda 70 kiloya dusebildim ama gobegim gitmiyorrr :KK43:

kızlar akşam koşu bandınaa eşimin yenı aldığı sauna esofmanları ıle denedim..kollarımdan sular aktı yaa :KK53:

Canım ondan bende aldım ama kullanamadım.Dediğin gibi hem el hem ayak bileklerimden sular aktı,Sırf bilekler için bileklikler aldım ama spor ayakkabılarım çoraplarım ıslandı bende kullanmıyorum şimdi.Üstelik sağlıkçı bir akrabam zararlı dedi.Ter değilde deri hücrelerinin içindeki hücre sıvısı dışarı çıkıyormuş o naylonlarla hücreleri öldürüyor dedi bende korktum kullanmadım.Pamuklu eşofmanlarla yürüyorum.

günaydın kızlar,

bu sabah mönüsü:

sütlü kahve
bir küçük kepekli dilim ekmek üzerinde labne

ara : 1 tüm ceviz
2 hurma bir demlik çay

dün ise en yazık ki hiç bi şey yiyemedim bir ayran aldım hastanede kaldım kızım yanında saat 16h00 21h30 kadar
eninde sonunda doktara gittik kızım astım şekli olan bir bronşit olmuş :KK59: kaldım acilde buhar makinesine bağladılar . kendimi suçluyuroum keşke ısrar etseydim daha önce götürseydım
neyse
size iyi günler diliyorum

arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim benim durumum cok acil esimle gorucu usulu evlendik ve dis gorunuse haddinden fazla onem veriyo .6 aylik bebegim var boyum 1.63 kilom 70 asiri kilolu durmuyorum ama felaket gobek kaldi ne denediysem gecmiyo esim benden cok uzaklasti korkuyorum lutfen bu konuda nbilgi sahibi olan varsa yardim edin.57 kilo ile hamile kalip 85 kilo ile dogum yaptim 6 ayda 70 kiloya dusebildim ama gobegim gitmiyorrr :KK43:
Belki anne olduğunuz için size biraz mesafeli duruyordur.Bu forumda bununla ilgili onlarca konu açıldı.Hemen kilonuza bağlamayın.O kadar şişman değilsiniz ki.Üstelik daha emziriyor olmalısınız şu durumda diyet yapmak ,yazık değil mi bebişe .Çok kızdım şimdi eşinize:KK19::KK19::KK19:

Sorun sadece göbekse eğer yine babımın tarifi olacak ama bu hareket iyi geliyor.
$imagesCAAOHJTG.jpg
Resimde kollar açık yukarıda ama aslında yerde dirseklerinizin üzerinde uzanıp ayaklarınızı yere değdirmeden kaldırıp indiriyorsunuz.Bir süre sonra karnınıza kramplar giriyor.Ben 10 kereden fazla yapamadım açıkcası.:KK17::KK17::KK17:

günaydın kızlar,

bu sabah mönüsü:

sütlü kahve

2 hurma bir demlik çay

dün ise en yazık ki hiç bi şey yiyemedim bir ayran aldım hastanede kaldım kızım yanında saat 16h00 21h30 kadar
eninde sonunda doktara gittik kızım astım şekli olan bir bronşit olmuş :KK59: kaldım acilde buhar makinesine bağladılar . kendimi suçluyuroum keşke ısrar etseydim daha önce götürseydım
neyse

geçmiş olsun canım benim kara turp al içini oy bal koy içine bardağa koy aksın bardağın içindekini kızına ver bir kaşık hergün

CANIMCIM smdı dıyet yapma bence bebişin daha cok küçük..ama göbek eritmek için netten hareketlere bakabilirsinn..oyle cok kılonda yok yanı..şu eslerı anlamıyorum yaa hem cocuk isterler hemde esı cocuktan sonra kılo alınca laf ederler..madem cok bılıyolar kendılerı doğursun ozaman :))
oyle bir ihtimal yok tabı ama ınsan azcık esının yerıne koyar kendını yaa...

Canım ondan bende aldım ama kullanamadım.Dediğin gibi hem el hem ayak bileklerimden sular aktı,Sırf bilekler için bileklikler aldım ama spor ayakkabılarım çoraplarım ıslandı bende kullanmıyorum şimdi.Üstelik sağlıkçı bir akrabam zararlı dedi.Ter değilde deri hücrelerinin içindeki hücre sıvısı dışarı çıkıyormuş o naylonlarla hücreleri öldürüyor dedi bende korktum kullanmadım.Pamuklu eşofmanlarla yürüyorum.

tatlışımm bende baya bı araştırdım ama ne bıleyım aldırdım esıme işte..cok uzun ustunde kalmaması gerekmıs onu bılıyorum mesela..hanı uyurken falan giyilmez yanı yada evde iş yaparken..yururken 40 dakıka gidim çıkardım bol su da içtim ne bıleyım artıkk...

günaydın kızlar,

bu sabah mönüsü:

sütlü kahve

2 hurma bir demlik çay

neyse

ay ya keske daha once gıtseydınız cnm..kıyamam yaa yavrum benım makıneye bağladılar demek..şimdi evdesınız demı tatlım iyi yanı?

bende sevmiyordum ama simdi sevmeye başladım ve diyet için gayet kalorisiz şeyler yani mecbur sevecez :))

valla cnm evde yapıyorum ama ben yıyemıyorum ağzımda buyuyor sonrada cıkartıyorum :KK43:
ıspanaktada az kalori varmıs hemde piriçle yapsan bile 90 kalori sadece... :) ondan yaparım sık sık napımm

Belki anne olduğunuz için size biraz mesafeli duruyordur.Bu forumda bununla ilgili onlarca konu açıldı.Hemen kilonuza bağlamayın.O kadar şişman değilsiniz ki.Üstelik daha emziriyor olmalısınız şu durumda diyet yapmak ,yazık değil mi bebişe .Çok kızdım şimdi eşinize:KK19::KK19::KK19:

Sorun sadece göbekse eğer yine babımın tarifi olacak ama bu hareket iyi geliyor.
Eki Görüntüle 639394
Resimde kollar açık yukarıda ama aslında yerde dirseklerinizin üzerinde uzanıp ayaklarınızı yere değdirmeden kaldırıp indiriyorsunuz.Bir süre sonra karnınıza kramplar giriyor.Ben 10 kereden fazla yapamadım açıkcası.:KK17::KK17::KK17:

maalesef dogumum cok zor sartlarda gerceklestigi icin bebegimi emziremedim hic emmedi :KK43: bu hareketi hemen denicem tsk

TARTI HER ZAMAN DOĞRUYU GÖSTERMEZ!
Kilo verme aşamasında tartı ile farklı bir bağ kurarız, gün içinde kaç kez tartıldığımızın haddi hesabı yoktur; sabah kalkınca, yemekten önce, yemekten sonra, öğle vakti, akşam yatmadan önce... :)
Bu kiloları bir gün gibi bir sürede almamış olsak da gün içinde kayda değer bir kilo kaybı yaşayacakmış gibi tartılıp dururuz.

Tartı iki nedenle HER ZAMAN DOĞRUYU GÖSTERMEZ:
1) Vücudumuz bir makina değildir ve bu nedenle kilo verme süreci boyunca lineer azalmalar göremeyiz tartıda. Regl dönemlerinde, herhangi bir nedenle vücudumuz su tuttuğunda (ödem), kabız olduğumuzda kilomuzda gerçek olmayan artışlar görebiliriz, bu durum bizim KİLO ALDIĞIMIZ ANLAMINA GELMEZ. Aynı şekilde ciddi bir efor sarf ettikten sonra, mesele uzun bir yürüyüş yaparak ya da koşarak ter attığımızda, tartıda daha az geldiğimizi görürüz. Tamamen su kaybıyla gerçekleşen bu durum da KİLO VERDİĞİMİZ ANLAMINA GELMEZ.

2) Bazı durumlarda ise yağ yakmamıza ve bedenen incelmemize rağmen tartıda bu değişikliği hissedemeyiz ve KİLO VEREMEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜRÜZ. İşte tam da bu nedenle kilo verme sürecinde tek ölçütümüz tartı olmamalıdır, tartıdaki rakamları takip ettiğimiz gibi belli aralıklarla bel, basen, bacak vs ölçülerimizi de takip etmeli ve herhangi bir değişiklik olup olmadığını kontrol etmeliyiz. TARTI AYNI RAKAMI GÖSTERSE DE ASLINDA İNCELMİŞ OLABİLİRİZ!

Siz brokoliyi nasıl yapıyorsunuz?Ben oldum olası ekşili salatalara bayılırım o yüzden taze fasülye,brokoli ,bazı damarlı ot çeşitleri,ıspanağın sap kısımları ve börülceyi haşlıyorum çok az suda hatta bazen buharda pişiriyorum.Üzerine az miktarda zeytinyağı +bol limon ve sarımsak koyarak salata yapıyorum.Tabi sarımsak yüzünden sadece akşamları tüketiyoruz.eşimde brokoliyi sevmezdi şimdi buna bayılıyor.Hiç böyle denediniz mi?:KK34::KK34::KK34:

Siz brokoliyi nasıl yapıyorsunuz?Ben oldum olası ekşili salatalara bayılırım o yüzden taze fasülye,brokoli ,bazı damarlı ot çeşitleri,ıspanağın sap kısımları ve börülceyi haşlıyorum çok az suda hatta bazen buharda pişiriyorum.Üzerine az miktarda zeytinyağı +bol limon ve sarımsak koyarak salata yapıyorum.Tabi sarımsak yüzünden sadece akşamları tüketiyoruz.eşimde brokoliyi sevmezdi şimdi buna bayılıyor.Hiç böyle denediniz mi?:KK34::KK34::KK34:

CANIMCIM benım esım her turlu yıyıyor sorun olmuyor...ama oyle denemedım hıcc..iyi fıkır :)

öğlen menüm
,
1 kase mercimek çorbası
0.5 porsiyon ciğer (5 adet falan attım ağzıma)
1 bardak ayran

X