sabah kahvaltım:1 tane haşlanmış yumurta çok az yoğurt ve 4 tane zeytin ara öğünümde elma var ....
Canım sabah menünü görünce aklıma geldi de :tv'de bir uzman yumurta ile süt ürünlerini ve çayı birlikte tüketmememizi tavsiye etmişti.Özelliklede yumurtayla portakal suyunu önerdi.C vitamini yumurtadaki maddelerin vücuda geçişini sağlıyormuş.Gerçi o kadar çok şey söyleniyor ki neye inanıp hangisini uygulayacağımızı şaşırdık gerçekten.
şimdide yeşil çayımı içicegim tarçınlı tabikide....
:44:
ben bilmiyordum iyi oldu birde size birşey sorucagım benim koşu bandım henüz yok ama eliptik bisikletim var onu kullanıyorum zaten tek kilo problemim basende nasıl daha hızlı verebilirim lütfen yardım edin bana yaaa.......
Ben daha önce diyetisyene gittiğimde bisikleti önermedi bacaklarda kas yapıyor sonra sarkmalar oluyor diye.Dışarıda da olsa yürüyüş yapsan daha zevkli olmaz mı?ben bilmiyordum iyi oldu birde size birşey sorucagım benim koşu bandım henüz yok ama eliptik bisikletim var onu kullanıyorum zaten tek kilo problemim basende nasıl daha hızlı verebilirim lütfen yardım edin bana yaaa.......
kızlar akşam koşu bandınaa eşimin yenı aldığı sauna esofmanları ıle denedim..kollarımdan sular aktı yaa
Belki anne olduğunuz için size biraz mesafeli duruyordur.Bu forumda bununla ilgili onlarca konu açıldı.Hemen kilonuza bağlamayın.O kadar şişman değilsiniz ki.Üstelik daha emziriyor olmalısınız şu durumda diyet yapmak ,yazık değil mi bebişe .Çok kızdım şimdi eşinizearkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim benim durumum cok acil esimle gorucu usulu evlendik ve dis gorunuse haddinden fazla onem veriyo .6 aylik bebegim var boyum 1.63 kilom 70 asiri kilolu durmuyorum ama felaket gobek kaldi ne denediysem gecmiyo esim benden cok uzaklasti korkuyorum lutfen bu konuda nbilgi sahibi olan varsa yardim edin.57 kilo ile hamile kalip 85 kilo ile dogum yaptim 6 ayda 70 kiloya dusebildim ama gobegim gitmiyorrr
günaydın kızlar,
bu sabah mönüsü:
sütlü kahve
bir küçük kepekli dilim ekmek üzerinde labne
ara : 1 tüm ceviz
2 hurma bir demlik çay
dün ise en yazık ki hiç bi şey yiyemedim bir ayran aldım hastanede kaldım kızım yanında saat 16h00 21h30 kadar
eninde sonunda doktara gittik kızım astım şekli olan bir bronşit olmuşkaldım acilde buhar makinesine bağladılar . kendimi suçluyuroum keşke ısrar etseydim daha önce götürseydım
neyse
size iyi günler diliyorum
arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim benim durumum cok acil esimle gorucu usulu evlendik ve dis gorunuse haddinden fazla onem veriyo .6 aylik bebegim var boyum 1.63 kilom 70 asiri kilolu durmuyorum ama felaket gobek kaldi ne denediysem gecmiyo esim benden cok uzaklasti korkuyorum lutfen bu konuda nbilgi sahibi olan varsa yardim edin.57 kilo ile hamile kalip 85 kilo ile dogum yaptim 6 ayda 70 kiloya dusebildim ama gobegim gitmiyorrr
Canım ondan bende aldım ama kullanamadım.Dediğin gibi hem el hem ayak bileklerimden sular aktı,Sırf bilekler için bileklikler aldım ama spor ayakkabılarım çoraplarım ıslandı bende kullanmıyorum şimdi.Üstelik sağlıkçı bir akrabam zararlı dedi.Ter değilde deri hücrelerinin içindeki hücre sıvısı dışarı çıkıyormuş o naylonlarla hücreleri öldürüyor dedi bende korktum kullanmadım.Pamuklu eşofmanlarla yürüyorum.
günaydın kızlar,
bu sabah mönüsü:
sütlü kahve
bir küçük kepekli dilim ekmek üzerinde labne
ara : 1 tüm ceviz
2 hurma bir demlik çay
dün ise en yazık ki hiç bi şey yiyemedim bir ayran aldım hastanede kaldım kızım yanında saat 16h00 21h30 kadar
eninde sonunda doktara gittik kızım astım şekli olan bir bronşit olmuşkaldım acilde buhar makinesine bağladılar . kendimi suçluyuroum keşke ısrar etseydim daha önce götürseydım
neyse
size iyi günler diliyorum
OO MENÜ gayet güzel..ya su brokoliyi,marulu,pırasayı,teza soğanı ve bir çok sebzeyi sevmiyorumm...ne güzel yiyorsunuz siz
bende sevmiyordum ama simdi sevmeye başladım ve diyet için gayet kalorisiz şeyler yani mecbur sevecez :))
Belki anne olduğunuz için size biraz mesafeli duruyordur.Bu forumda bununla ilgili onlarca konu açıldı.Hemen kilonuza bağlamayın.O kadar şişman değilsiniz ki.Üstelik daha emziriyor olmalısınız şu durumda diyet yapmak ,yazık değil mi bebişe .Çok kızdım şimdi eşinize
Sorun sadece göbekse eğer yine babımın tarifi olacak ama bu hareket iyi geliyor.
Eki Görüntüle 639394
Resimde kollar açık yukarıda ama aslında yerde dirseklerinizin üzerinde uzanıp ayaklarınızı yere değdirmeden kaldırıp indiriyorsunuz.Bir süre sonra karnınıza kramplar giriyor.Ben 10 kereden fazla yapamadım açıkcası.
Siz brokoliyi nasıl yapıyorsunuz?Ben oldum olası ekşili salatalara bayılırım o yüzden taze fasülye,brokoli ,bazı damarlı ot çeşitleri,ıspanağın sap kısımları ve börülceyi haşlıyorum çok az suda hatta bazen buharda pişiriyorum.Üzerine az miktarda zeytinyağı +bol limon ve sarımsak koyarak salata yapıyorum.Tabi sarımsak yüzünden sadece akşamları tüketiyoruz.eşimde brokoliyi sevmezdi şimdi buna bayılıyor.Hiç böyle denediniz mi?