Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ay ne zormuş bunu ayarlamak kaç kere baştan başlattım.Süre 32den aşağı iniyor bir türlü sıfırdan 1e doğru olmadı.ama yokuş yukarı modu ayarladım.Ama bende değerler değişmedi.benim makina kafasına göre işliyor anlaşılan. :44::44::44:
$IMAG0271.jpg

allahh allahh demmekii herkeste farkli cikiyorr anlamadimkii :):)

Bak benim makinede hata varmış işte.İki farklı modda da aynı değerleri vardi halbuki değişmesi gerekirdi.Boşa gitmiş bizim paralar :KK1::KK1::KK1:
Amaan canımız sağolsun,boşverelim.sonuçta hepimiz 1 saat yürüyoruz işte.Ne güzel :KK9::KK9::KK9:

Bak benim makinede hata varmış işte.İki farklı modda da aynı değerleri vardi halbuki değişmesi gerekirdi.Boşa gitmiş bizim paralar :KK1::KK1::KK1:
Amaan canımız sağolsun,boşverelim.sonuçta hepimiz 1 saat yürüyoruz işte.Ne güzel :KK9::KK9::KK9:

kaziklamislarr kiz biziii:):):):)
amannn dedigin gibi önemli olan 1saat yürüdükk bosverrrr :)

Ben yemek yapmadım burada.Koçiş şimdi gelir hemen mutfağa geçmeliyim:18::18::18:.Görüşürüz.

slm canımcım oncelıkle düşük yaptığın için geçmiş olsun demek istiyorum ama bak allahım tekrar anne olmayı nasip etmiş sana :nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah baya bi kilo vermişsin 10 kilocuğumu veremicenn canım yaaa...bak ben daha 10 kilo bile veremedim versem zaten kilolarımla sorunum da olmucak :KK1: 60 olayım yeterrrr....
demem o ki hoşgeldinnnnnnnnnnnn :124: :124: :124: :124
yediklerini paylaş bizimleeee şimdilik
pazartesi de kilo bildirim yapar seni de listemize alırız... :)

tamam canım sağol.. yazarım inşallah..
:nazar:

X