Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Şu an ben verme derdinde olduğumdan henüz koruma kısmına konsantre olamıyorum açıkçası. Ama sitede mutlaka birçok paylaşım vardır bu konuda. Bu arada boyun ne kadar

ay siz 1 dakika yürüyüşe başlamışsınız görmedim ben o arada resim çekiyordum.şimdi bana yardım edin hangi bölüme bakmam gerek onu söyleyin.önceden weight,distance yazana bakıyordum o cankız gibi yüksek gösteriyor,şimdi age/cal/level yazan kısma bakıyorum.Bu arada eğimli değil düz yürüyüş yapıyorum.1 saatte 230kal.gösteriyor.

ben yamac yukari yürüyorum 12de
belki ondan öyle cikmis olabilirr ama yeminn ederimki kandirmiyorum sizii
birinci yere bakcan galiba call yazan yere

nebiliyimm canim yaa herkeste az cikiyorr bende cook cikiyorr birdaha sadece kac dk yapdigimi yazicam kalorisini yazmicamm

Tatlım sen niye üzerine alınıyorsun ki? Kıyamam biz sana yalan söylüyorsun demedik.Bak bu sayede her makinanın farklı sonuç verdiğini görmüş olduk.hem bende nereye bakmam gerektiğini öğrendim.sonuçta hepimiz 1 saat yürüyoruz makinede ne yazdığı önemli değil.yarışmıyoruzki.Kilo veriyorsak isterse makine 0 yazsın umrumda olmaz.benim sormamın nedeni daha öncede başka bir arkadaş uyarmıştı beni,onun miktarıyla farklıymış bendeki o yüzden merak ettim.Bak kişi sayende baktık merakımız gitti.Alınacak ne var bunda tatlı şey

Bende kurufasulyeyi çok seviyorum.
evde kuru fasulye pişirdiysek eğer,ara öğünde ana öğünde hep onu yiyorum.Soğuk olarak birde...
Ölçülü olarak ama tabi.Kilo vermeme engel olur mu ki?

yaaa canimm sanki sizi kandiriyorum gibi olduuu dogruu diyorsunn sonucta 1saat yürùdümm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…